Искам да кажа ... (188) през ноември 2021

• 58 505
  • 1 367
  •   1
Отговори
# 1 320
И при нас сняг, и вали. Да кажа ли колко хора са решили да изкарат колите си, при все че им е ясно че ще останат в снега. Разум липсва. И аз имам ниска кола, но не излиза от гаража, щото не може да стигне до първия ъгъл.
Онзи ден карам след един колоездач. На 2 светофара мина на червено. При наличие на добра велоалея и липсващи хора , той караше по тротоара. Изпреварва колите от ляво и от дясно. Правя ляв завой и идиота реши да мине от лявата ми страна. Оставам изумена как очакват другите да ги пазят. За всичките му нарушения в чужбина щяха такива глоби да му напраскат, че и без книжка да остане.

Лято, честита да е щерката , на патерица Да има щастливо детство.

# 1 321
  • Бургас
Морген!
Тук е мрачно, облачно и вали гаден дъжд!
Искам да съм си у дома в леглото, ама на, на работа съм.
Хубав ден, момичета!

# 1 322
Добро утро!

За съжаление има сняг. Ако трябва да го гледам от прозореца, бива. Но кишата, поледиците... не, благодаря. И разходките с Арчи са трудни. Дърпа, а аз стъпвам все едно върху стъкло.
Болните да оздравяват!
Честити да са имениците!

# 1 323
Добро утро!

При нас естествено сняг няма. Вали и духа много гадно. После имам ходене на маникюр, иначе нямаше да си покажа носа навън.

Али, все така да си доволна в службата 🤗

Болните да пишата как са, дано са по-добре 🤗

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 14:41 от Belle_

# 1 324
Добро утро!

Честито на имениците!

И честит първи сняг. Направих и аз снежна снимка, но не толкова хубава като на Боби, няма да я качвам. Снегът ти е много по-хубав от снега ми.

Али, радвам се  за теб!

Мид, Фонс дано сте добре.

Хубав ден!

Да допиша - страхотни снимки, Бел. Благодаря, че ги сподели.

# 1 325
  • На брега на реката
Бел, разкошна е! 🤩

# 1 326
  • Бургас
Бел, страхотна е бебка! Да я нагушкаш от мен! ❤️

# 1 327
  • Germany
Добро утро!
Прекрасна Бухтичка!
Аз тази нощ спах, но пак пих 2 валериана, иначе не мога да заспя... 2 градуса е навън. Вчера си говорихме с една мацка от курса, която идва от Сибир, че тукащната влага е по гадна от сериозният сух студ при тях. Уикенда пак дават да вали сняг, да видим дали ще задържи.

# 1 328
  • Бургас
Бел, благодаря ти, че ни я показа тази сладурка малка!

Боби, една приятелка ме дразни от сутринта с вашия сняг. На снимка ми е много хубаво да го гледам Simple Smile
Тук вали дъжд, но поне е топличко.

Але, все така да ти минават работните дни!

Фонс, Мид, чакам днес да кажете  "всички сме добре".

Цяла сутрин се ядосвам международно Joy С испанците и индийците разгеле се разбрахме, но гъркът се прави на алтав и няколко пъти променяме нещо.
За разведряване подготвих задачките от джуджето за адвент календара, че си му дойде времето.

# 1 329
Бухтичката сладка е само за мачкане 🥰
Мислех да не си подавам днес носа навън,но трябва да закарам големия на училище.И Шефчето ще трябва да идва с нас, защото няма на кой да го оставя.А е такъв ужасяващ вятър,че даже духа през прозореца на кухнята.Бррр💨

# 1 330
  • София
Здравейте, благодаря, че ни мислите.
Мм ме събуди рано рано да правим палачи ки. Държим положението.
Ена се радва на снега много.

# 1 331
Бел, какъв разкош си имате.....Пу- пу. А снимките са страхотни.

С испанците и индийците разгеле се разбрахме, но гъркът се прави на алтав и няколко пъти променяме нещо.
Много са нахални гърците. Потвърждавам.
Един такъв (след предварителна уговорка за цена и свършена работа) при сметка (тук по спомен, но ще схванете идеята) 750 лева, каза на ММ- "700 лева и приключваме", но ММ го контрира, с "А, защо не 800 лева и приключваме?"
Гледам е време за синоптичната прогноза след обедните новини- при нас, както беше се успокоило времето, сега е ужасно ветровито и студено.

# 1 332
  • гр.София
Бел, прекрасна е малката Heart как бързо растат!
Ренко, не се скатавай, покажи ни и ти шефчето Kissing Heart
Мид, радвам се, че сте добре Hug
На гърците им сърбам попарата сега, прибраха ни парите, и се оказа, че част от стоките ги няма, а уж налични, сега си пишем мейли и ни лъжат та пушек се вдига!

# 1 333
  • Canada
Бел, прелестна е Бухтичка ❤

Але, мн мотивиращо!

Добре сме ние, започвам да се подобрявам. ММ е с двустранна пневмония, но под адекватни грижи и вярвам, че всичко ще е наред. Като събера сили ще разкажа за безумията на системата, още "смилам" последните няколко дни.
Благодаря на всички за подкрепата 🤗

# 1 334
Фонсе, стискам ви палци!

Бел, чудно пухче❤

Мид, Да минава.

Ние отдавна сме решили да се ваксинираме когато ни трябва за пътуване. От днес вече можеш да летиш или да пътуваш с влак само ако си напълно ваксиниран, не става вече само с ПСР тест.

Честит ви първи сняг! Много красиво изглежда натрупал и снежнобял.

Мони, прегръдки.
И аз станах пак в 5 умислена. Всеки ден е ново двайсет и не знам докога ще се удържа това положение.

Общи условия

Активация на акаунт