Искам да кажа ... (188) през ноември 2021

• 58 502
  • 1 367
  •   1
Отговори
# 15
Честит празник!

Отрицателен ми е тестът, та с два такива приемаме,  че не е ковид и просто съм леке 😆 Ще попазя леглото и така.

# 16
  • Бургас
Кате, едно пандишпаново руло, което става супер бързо и е идеален начин за чистене на сладко.

Руми,
Скрит текст:
смес от 330 ml кока-кола с пакетче от сините лукчета се оставя да поври на котлона, но да не се сгъстява много. След това се изпива на равни части 3 пъти през деня

# 17
Мерси, Селест.
Една приятелка ми каза за чая на д-р Памуков. Ще пратя някой да го вземе, звучи добре.

# 18
Румка, за хапване: ряпа с мед и масло с ванилия. Компрес с мед на гърдите съм правила при кашлица, без да се слага на сърдечната област. Ако нещо ти хване око, ще дам пропорции в детайли.
Ако обаче детето вдига температура 5-6 пореден ден и кашлицата се засилва, направете един скенер, при изменения ще предпишат втори антибиотик.
Бързо да минава, стискам ви палци!

Лили, мерси за темата, хубав да ни е месецът!
Честит празник!

# 19
Честит празник, будители!
Благодаря за новата тема!

# 20
  • Euskal Herria
Честит празник!
Нека ноември носи повече хубави неща за всички!

# 21
  • Germany
Честит празник!
Руми, една позната, която кара скоро ковид, ми каза, че много й е помогнал за кашлицата чай от мащерка.
Алечко, радвам се, че теста е отрицателен и пожелавам скоро да си пушка! Ти другият път си направи тест вкъщи, вместо да висиш по лаборатории и вече, ако домашният светне, ще си искаш направление за ПСР. Точно вчера си говорихме с една приятелка, колко скъпи са при вас тестовете в аптеката. Тя каза между 9 и 15лв, тук са по 1 евро... Сега обмислям как да й пратя, че по пощата е забранено.
Хубава седмица на всички!

# 22
Честит празник!
Не обичам ноември. Надявам се да мине бързо и без особени сътресения.

# 23
Лин, разбирам те.
Аз така чакам с нетърпение Коледа и Нова година. Не заради друго, ами от януари просто пролетта ми изглежда по-близко 😆
А всъщност животът си върви през всички сезони - долюбвани и не чак толкова.

Изолацията не ми се отразява добре 😂

# 24
  • Ямбол
...

Лили, благодаря за темата! Как беше бягството от града?
...
Броя го за добре. Времето беше гадно и не ставаше за разходки. Къщата не беше това, което очаквахме, но и не беше зле. Важното е, че сменихме обстановката. На връщене се отбихме до Котел и Катунище. Набелязахме си места там и в Ичера.

# 25
Честит празник!

Лилс, благодаря, че се грижиш за темата.

Руми, чай от салвия много помага при кашлица. Пие се студен, така че можеш да направиш по-голямо количество и да го държиш в хладилника. Колкото пъти се сетиш, даваш на госпожицата да пие. Ако ѝ е неприятен натюр може да се подслади с мед.

Спокоен да е ноември.

# 26
  • Бургас
Честит ноември!
Честит празник,Будители!
Честита нова тема!
Благодаря,Лилс!

# 27
  • Бургас
Добър ден!
Днес почивам, че имам малко работа след обяд.
Успях тиквена крем супа да наготвя и винен кебап с гречка за гарнитура.
 Успях и да си разваля смарт гривната. Реших да издиря как да сверя часа и го опатках. Сега е китаец и не мога да го свържа с телефона. Чудя се къде да го нося, да ми се посмеят на бабешкия акъл и да го върнат в правата вяра.
Ще мина през някой магазин за аксесоари на телефони, там децата са оправни, може да успеят.

# 28
  • Бургас
Лили, в Ичера ако е к-с "Дивеците", не ти го препоръчвам.
Скрит текст:
Моето мнение е от близо 10 години, но едва ли е променена кой знае колко обстановката. За лятото може и да е добре, повече време навън около басейн и лятна градина. Стаите не биваха. Към онзи момент обхват имаше само Виваком и то не навсякъде. Не знам какво сте успели да видите от мястото сега.
Бел, на "Фердинандова" около офиса на Еконт има читав сервиз за телефони, може там да попиташ за гривната.

Мони, давай да правим бизнес с тестове Joy Как 1 евро?! Онзи ден взех да се намира из къщи някакъв със слюнка, 9.50 лв чиста парá.

Отвратително е времето тук, мрак, дъжд, а трябва да се мъкна и с двете деца на зъболекар и до една агенция.

# 29
  • Germany

Мони, давай да правим бизнес с тестове Joy Как 1 евро?! Онзи ден взех да се намира из къщи някакъв със слюнка, 9.50 лв чиста парá.

Сега погледнах, че тези, които ние ползваме са по 9 евро за 5броя, пак излиза много по евтино от в БГ. Нямам идея защо има такава голяма разлика. Най вероятно, защото тук пазара е по голям + до скоро бързите тестове бяха безплатни и не е имало много търсене. Ако измислиш как да ги доставяме до Б,Г почвам да складирам тестове в мазето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт