Искам да кажа ... (188) през ноември 2021

• 58 542
  • 1 367
  •   1
Отговори
# 30
Мони, изобщо не се бях сещала за домашен тест, докато вчера (след като висях 2 часа и половина) една приятелка не ми предложи същото като теб 😆 Душевно русичка съм си...

Руми,  освен бабините илачи може наистина да има нужда и от продъшжение на АБ кашлицата. Аз тогава 10 ли, 12 ли дни пих...

# 31
  • Canada
Кате, става това, че от днес Канада е Алкатраз за неваксинираните. Не можеш да се качиш на самолета без 💉. И така се налага сертифициране през 6/12 месеца 😏

Еко-брикетите вече са 560 лева за тон, бяха 420 преди 2-3 седмици 😳

# 32
Фонс, аз преди 3 седмици взех пелети на 380, в събота на 560...

# 33
Привет!

Дремя с децата. Още малко и си тръгвам, че и днес са малко. Много болни, много нещо. Имаме дете, което е в болница с пневмония. Дано се оправи милото бързо. И дано не е Ковид...
Али, добре, че не е положителен.

# 34
  • гр.София
Лили, благодаря за темата!
Снощи се прибрахме от къщата, капнала бях, чистих, прозорци мих, и когато реших да се опна на дивана, комшия дойде и си тръгна посред нощ, снахата с племениците дойде, те не искаха да си ходят, та останаха да спят при нас, и бях гроги, вече като ходим, ще е тайно, това не си е работа, нямам нищо против, обаче за кратко Grin
Честита да е синеочка Heart
Блничките да са все по добре Hug
Ние в къщата се отопляваме на камина с водна риза, много е уютно, обаче си е хамалогия, и постоянно трябва да се слагат дърва, пък и те скъпи, нямам идея колко имаме, и дали ще стигнат... то само уикенда и то не всеки път де, иначе ако мислим местене за в бъдеще си говорехме и ние за пелети!

# 35
Не знам дали се записах, дали Ви честитих празника или не.
Старост нерадост.
Та честит празник! Да има повече будители.
Да си призная честно инхалациите с физиологичен разтвор много ми помогнаха. Вече почити не кашлям. Е спрях и слузоотделящити храни де.

# 36
  • Бургас
Не ми е ок,тази смяна на времето. Имам чувството,че е време за лягане,а то няма и 7ч за новините.
Прозорци и аз имам да мия,но днес валя. Ще чакам сряда,четвъртък,за да дойде хубавото време от прогнозата.

# 37
  • югозапад, под "Марков камък"
Честит празник!
Лиляна, благодаря за темата!
Нека ноември е здрав и успешен!

# 38
Карзче, пусни пердетата и забрави за прозорците.

# 39
  • на Мелмак
Благодаря за темата!

Честит празник!

Мислех да питам Тит дали съжалява, че се върнаха. Интересно ще ми е мнението ти Simple Smile

И аз видях, че моите прозорци са за миене Scream

Мислех си за тест за непоносимост към храни, някоя правила ли си е?

Бяхме до Пловдив днес, мразя я тази магистрала Тракия Weary Поне документално, това, което не бях направила с години сега го сторих, ама всичко и съм доволна. Трябва да довършим апартамента там, малко остана и май затова се помотваме доста време.
Утре едната колежка има РД, торта ще ходя да й взема сутринта, бижута на Фосил й купихме. Дано й харесат Simple Smile
Наздраве да ви кажа Beers

# 40
  • Бургас
Оооо,Мари,няма да стане. Имат крещяща нужда да ги измия,че от пролетта не съм ги огледнала. ИнАче цветята са наредени да красят 😃

# 41
Ети, сестра ми прави кръвен тест за поносимост към храните по здравословни причини и беше доволна.  Аз някак още не мога да се навия.
Голям късмет извадих днес. Сутринта беше мрачно и не ми се излизале рано, затова се боядисах. Тъкмо се измих и влизам след минута в банята и се оказа,  че няма вода. 5 минути да се бях забавила и щеше да стане весело.
Чудесна разходка направихме днес. Накрая приключихме с кино. Доволна съм от днес, но утре съм на работа.

# 42
  • София
Честит ноември, не го обичам тоя месец.
Днес си влючихме Еон и нет на Виваком.
С едни колеги от провинцията се разправя днес, много, много зле, как работят направо нз.

# 43
Чакайте да ви разкажа как прекалих с разкрасяването. Днес си купих къна за мигли и вежди. Пише, че се маже и се измива след 15 минути. Да де, ама не пише с какво се измива. Та сега приличам на клоун, на когото се е разтекъл гримът. Малко ми е смешно, обаче до утре сутрин дано се приведа във вид.

# 44
  • Бургас
Олее,Съниии,как само си се скопосала... Дано утре всичко е ок.
Пробва ли с мицеларна вода,нещо...

Общи условия

Активация на акаунт