Искам да кажа ... (188) през ноември 2021

• 58 999
  • 1 367
  •   1
Отговори
# 180
  • София
бубе, честито бебче, да е много здраво, усмихнато и поспаливо!
мери и пеги, здраве, спокойствие и удовлетворение на новата работа!

# 181
Май много сме на вълна книги. И аз вчера си получих поръчката от Озон - За да живея на Йонми Парк, Пачинко на Мин Джин Ли и Бяла хризантема на Мери Лин Брахт.
Сега като се сдобих с малко повече свободно време ще наваксам и със сериалите, и с четенето.

# 182
  • Euskal Herria
Аз сега наблягам на детската литература - приказките за най-малките Simple Smile.
Иначе за мен гледам да си взимам електронни книги.

# 183
  • Бургас
Честита радост,Бубе!Бебетата са си голяма радост! Да расте кротка, с апетит и минимални колики!Това са първоначалните ми пожелания! Нека е щастлива, обичана и успешна в живота за по-нататък!

# 184
Да е здраво малкото човече! Бързо възстановяване на снахата!
Днес си получих заплатата заедно с диференцираното. Накрая всичко си дойде на мястото, но колко нерви изхабих...

# 185
  • Canada
Басни на френски взех аз 😁 И енциклопедията за девойката. В понеделник има имен ден, чуден подарък и заформих, само един-два суджука липсват 😂

# 186
Няма да отварям Озон! Няма, няма...
Купих си билети за Коледния Live stream на Поетите 😍

# 187
  • Mediterraneo
Бубе, честита радост! Баба- ударничка си ти! Да са живи и здрави всички!

# 188
  • Бургас
Я да ви питам каква козметика ползват децата ви за лице? Викчето от десетина дни пъпчасва сериозно, тъкмо изчезне една и се появи нова пъпка, с връхче. Забранила съм ѝ да се чопли, че аз така съм си обезобразила лицето от безразборно чоплене. Имам чисто лавандулово масло. Дали мога да ѝ направя с него лавандулова вода и да си чисти лицето с нея? Днес ѝ купих и кристал стик, че и потенето вече се усеща. А за космите и думи няма да отварям, там е страшно. Божеее, как растат тези деца.

Тарти, баба-ударничка много ми хареса.

Пак я закъсах с кръста. Този път обаче болката слиза и надолу към седалище и крака. Налепих се пак с пластири и чакам да ми мине. ММ ми предлага един сол-пипер да изиграем, но не знам дали няма съвсем да се сгъна Joy

# 189
  • на Мелмак
При Бубето е бебевалеж Simple SmileHug

Селесте, пробвай, кое ще е най-добре за нея. Взела съм розова вода, бяла роза, лавандулова, още някаква, от лечебните козметики - три вида. От ДМ акне стоп ли беше, акне аут. Отделно тя си беше взела нещо на Билка. Сега се чисти с гел с Алое, но хапне ли шоколад, нещата стават страшни. Спре ли го, може без всичко. Хормон. Оммм Wink
Хубав ден имах лично за мен, но получих лоши новини от близки за мен хора, мъчно ми е за тях.
Лека!

# 190
Калин има пяна за лице, мие се вечер с нея. Казаха, че същото става с паста(крем) за бръснене. Откак го използва, няма пъпчици по кожата. Гледам, че са започнали да му излизат и косми по краката и ръцете. Карам го с луфа да минава, че стават като пъпки. Хем и за обръщението на лимфата помага

# 191
И аз купувам розова вода на девойката. ДМ-ското нещо за акне също.

На мен от малка ми е набивано в съзнанието, че не трябва да чопля пъпки, за да не останат белези и толкова години по-късно си го спазвам стриктно, обаче Монката хич не се впечатлява от това и чопли, ли чопли. Черна точица да има, ще я направи на рана.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 23:07 от tuty

# 192
Бубе, честита радост! Да е здрава Теа и родителите й.

# 193
Селесте, ние сме заринати с козметика за пъпки. Това, което мога да дам като съвет е да не ползваш акне аут на Биотрейд, защото всички около нас са забелязали, че спре ли се тази козметика, пъпките се връщат с пълна сила. Има хубави измивни препарати на CeraVe. Но, дори и на друга медицинска козметика на взимай най- силно изсушаващи препарати, че Викче тепърва ще се сблъсква. Вземи кремче с цинк(само върху пъпка), някакво хидратиращо за цялото лице(може и емулсия, че е с по- лека консистенция). Прочети за продуктите на Хималая(като по- природни).

# 194
  • Euskal Herria
А да ми препоръчате крем против петна? По ръцете и по лицето ми се появиха. Знам, че имам слънчева алергия  и уж се пазя, и въпреки това...

Общи условия

Активация на акаунт