Искам да кажа ... (188) през ноември 2021

• 58 997
  • 1 367
  •   1
Отговори
# 165
Честито Бубе! Да ѝ е много щастлив животът на Теа!
Много да ви радва, да стане голям човек!

# 166
  • На брега на реката
Благодаря ви, мили мои момичета!
Нека Господ чуе и сбъдне, хубавите ви пожелания!
Дай Боже всеки му, такава радост!

# 167
  • Бургас
Оххх, направо ми замириса на бебе 😍👶

# 168
Бубе, честито! Добре дошла на Теа! Да расте здрава, щастлива и безгрижна!

# 169
Добре дошла на Теа! Да е родена късметлийка. Бубе, честита радост, не искам да съм ти снаха, че бебе не ми се гледа.
Пеги и Мери, надявам се това да е нещото, което искате.успех дами.
След, тези са за убиване. Ние днес връщахме неща в ИКЕА. И си купих за още толкова де. Нали съм поканила родата за Коледа, взех и за масата да мисля. И за да е пълен купона си поръчах столове (вадихме масата, човекът си прати мострите) и така.

# 170
  • югозапад, под "Марков камък"
Бубе, честито, добре дошла да е Теа! Да расте здрава, спокойна и много радост да ви носи!

# 171
  • Germany
Честита радост, Бубе! Да е жива и здрава Теа! Обичана и късметлийка да бъде! Бързо възстановяване на снаха ти!

# 172
Бубе, честита радост!Да е жива и здрава,да има щастливо и безгрижно детство!Много хубаво име са избрали.

# 173
  • Бургас
Чудя се аз какво сте се разприказвали, че имам толкова непрочетени отговора, а то каква хубава изненада.
Бубе, честита да ви е Теа! Да расте здрава, спокойна, усмихната, глезена! Аз се развълнувах, на теб не знам какво ти е Heart Бързо възстановяване на снаха ти! Да е здраво, щастливо и сплотено порасналото ти семейство!

Яна, тъкмо преди час реших все пак да поръчам, макар и без отстъпка, и разбрах, че все още е валидна вчерашната. 7 енциклопедии взех.

# 174
  • Canada
Честито, Бубе! Под щастлива звезда да е родена Теа! ❤🍀

Два часа откарах днес в поликлиниката, утре ще финализирам нещата. Попаднах на мн готин хирург-онколог, изнесе ми цяла лекция на тема гърди и как да се палпирам сама.

Отивам да видя промоцията на Озон, девойката иска една енциклопедия.

# 175
Честито, Бубе! Да е здрава и щастлива Теа.

# 176
Фонс, сподели кой, моля.

# 177
Бубе, чудесна новина! Здрава и с късмет да расте малката Теа!

# 178
Подстрекателки сте - поръчах две книги. Не ми се ровеше повече,  а скоро поръчвах и нямам нищо набелязано.

# 179
  • Ямбол
Бубе, честита радост. Здрава да е Теа, да е спокойна и щастлива. Снаха ти също бързо да се възстанови. На теб - много радостни мигове с внуците.

Общи условия

Активация на акаунт