Искам да кажа ... (188) през ноември 2021

• 58 982
  • 1 367
  •   1
Отговори
# 75
  • Canada
Пеги, успех!

Снощи по спешност ходихме с едното дворно коте на ветеринар. Късно беше, не успяха да му помогнат 😔

Вчера във Франция беше почивен ден и почти нямах работа. Подозирам, че днес ще ми излезе през носа 😁

Але, по-добре да си днес!

# 76
  • Бургас
Добро утро!

Разпратих и аз моите и сега ще включвам прахосмукачка, после пазар, малко работа и то си стана време да прибирам Вики. Следобед ще видим какво ще ми сервира служебната поща.

Пеги, стискам палците!

Тит въобще не я виждам да кротува аз, все е в движение/действие, такъв типаж е.

Ети, и аз имам нужда от портфейл по същите причини, здрав, но мръсен. Ако намериш нещо интересно, покажи, моля.

# 77
  • Germany
Добро утро!
Децата са ваканция и всички спим по до късно. Аз предупредих на курса, че тази седмица ще се включвам към 9,30, тъкмо ще пропускам отегчителното проверяване на домашни. Мрачно и дъждливо го дават цялата седмица. Винаги така става, като са ваканция децата.
Спокоен ден!

# 78
Фонс, съжалявам!
През лятото една жена търсеше спешно котка за кръводарител. А е изключително трудно да се намери. Предложих нашите 4 и се уговорихме, че след работа ги товаря и заминаваме за Пловдив по спешност, която стане, от нея. Искаше се 10 мл само. Котето не ни дочака. Ей, много криво ми стана.
Днес съм втора смяна, след малко отивам на козметик и после - директно на работа. Ще се уча как се пишат отсъствия в АдминЦ.
От вчера съм на режим (силно казано режим по схема, но се ограничавам). Засега се чувствам добре и мотивирана.
Хубав ден желая, дами!

# 79
  • югозапад, под "Марков камък"
Пеги, стискам!
Хубав и спокоен ден!

# 80
  • На брега на реката
Момичета, има ли надеждни тестове, за домашните употреба?

Преди няколко дни коментарахте, някакви, но аз не съм запозната.
Иска ми се, да са взема някой и друг, да ми се намира. Само за в носа ли са или има надеждни и със слюнка?

# 81
  • Бургас
Бубе, конкретна марка не мога да препоръчам, но оставам с впечатление от прочетеното тук и там, че аптечните тестове вършат работа. Аз взех за слюнка заради децата, само на една фирма имаше в тази аптека.

# 82
  • Бургас
Такаааа,започнах дълго отлаганото,но наложително разчистване и почистване на кочинката ни. Само минавам да кажа,че така съм разхвърлила всичко,че идея си нямам,кога ще се събера 😊

# 83
Пеги, стискам!
Фонс, съжалявам... Sad
Аз вече съм вкъщи. Даже разходих Арчи, то пък пак започна да капе. Направих си кафе и седнах да отморя.

# 84
Пеги, стискам палци!

# 85
Пеги, стискам Simple Smile
Тези дни златното ми сърчице ще бъде изненадано и дано остане доволна.

# 86
Уф, Фонс 😑

# 87
Пропуснах октомври, защото като нямам нищо хубаво за казване, предпочитам да "мълча".
Но днес е много хубав и щастлив ден - Имам си юбилярче, щерката стана на 10г.

# 88
Рир,здрава, щастлива и разумна да е порасналата девойка!
"Търсих" те октомври,но не се появи.Снощи пак се присетих за теб, радвам се,че се разписа! Лошото да е зад гърба ви вече!
Наближаваше 14 като полегнах,вън беше гляс-мрачно-мъгливо,вали...В 15 ставам-няма и помен от това, слънцето пече ли пече,лудо време 🤷🏻‍♀️

# 89
  • Бургас
Рир, честит първи юбилей на порасналото ти момиче! Да расте здрава, щастлива и с късмет!

Общи условия

Активация на акаунт