Искам да кажа ... (188) през ноември 2021

• 58 980
  • 1 367
  •   1
Отговори
# 60
  • На брега на реката
Добро утро!

Станала съм ще в 4, 30! Събудих се в 3,30 и не можах да заспя повече. Ще е тегавичко днес!
Тази седмица имам пак малко натоварване в службата и се надявам вече да се укротят нещата.

Съни, признавам, че се посмях на твой гръб, но искренно се надявам, че си оправила фейса вече!

Хубав ден, момичета!

# 61
Добро утро.
Няма страшно, момичета, вече изглеждам прилично. Точно, за да се посмеете го написах. В крайна сметка след многократно миене, веждите изглеждат добре. Мари, такава черна си взех. Винаги съм била с много тъмни вежди, но напоследък много изсветляха.
Днес не ми се работи, още повече че много задачи ще имам, но не се оплаквам. Починах си.
Хубав и успешен ден.

# 62
Добро утро. Съни, благодаря.

# 63
Добро утро!

На работа съм, минавам само да ви поздравя. Simple Smile

Хубав и спокоен ден!

# 64
Добро утро!

Съни,  радвам се, че си правила веждите!

Аз и днес ще пазя леглото. Вероятно и ще поработя малко,  вчера нямах особено вътък...

Спорен ден, банда!

# 65
  • на Мелмак
Добро утро!

Тит, благодаря за споделеното, говореше за почивка, ваканция, но.... Живота е въртележка.

Мер да пише за новата работа Simple Smile

Портфейл си търся, моят е здрав, с много отделения, но цвета му се промени от чантите, като мръсен е.

Съни, и аз се посмях Yum

Али, да се оправяш!

Бубе, разбирам те Hug

# 66
Тит, човекът е един и същ навсякъде 😉
Някои ще си почиват и тук, и там, а някои ще ремонтират, където и да идат 😎

Добро утро.

# 67
Добро утро, събудих се в 3, такива глупости сънувах, към 5 съм заспала геройски.
Казала съм на ММ, в следващият живот, предбрачен договор, не правя ремонти. Че в този не ми се получава, все боядисвам след майстори. Надявам се да сме се нанесли до декември, остават ни довършителни работи.
Лично за мен, проблемът е че имаме дете в училищна възраст. Аз съм като един безплатен таксиметров шофьор. И в този аспект живота ни не се е променил въобще. За да отидем на почивка, трябва да изкарам детето от училище.

# 68
Добро утро!
Моля,стиснете ми палци,много ми е важно!
Хубав ден!

# 69
  • На брега на реката
Стискам, Пеги!

# 70
# 71
Добро утро и успешен ден!
Стиснати палци за Пеги!

# 72
# 73
Стискам палци и аз, Пеги. С добри новини да се включиш по-късно!

Хубав ден!

# 74
  • Бургас
Добро утро!
Пеги,стискам силно!
Съни,браво!
Изпратих цялото домочадие,на училище и на работа,сама съм си у дома! Божеее,каква тишина и спокойствие!

Общи условия

Активация на акаунт