Искам да кажа ... (188) през ноември 2021

• 58 545
  • 1 367
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Ямбол
Добро утро!

Днес исках да спя до късно, че от утре съм първа смяна, по-рано започват присъствените часове. Ама уви, въртях се и в 7 и нещо не издържах и станах.

При нас диференцираното се използва да се наградят послушните.... Да се раздели "колектива"...
Няма нищо общо с умения и работа...
О, това наистина е гадно. Нали точките ги гласувате на съвет, след това пък имате право на възражение. Аз съм доволна как е при нас, и при старата нямаше много ощетяване, а сега си е идеално.

Като споменах старата, аз казах ли ви, че делото ни отново е отложено. Вече им загубих бройката колко пъти го отлагат. Всеки път причината е различна. Ама то стана вече очеизвадно, че е умишлено.

Днес не знам откъде да я захващам. Все още нищо не правя с извинението да не шумя на спящите. Май ще си довърша едни дълго отлагани училищни документи. Не е портфолио, то изобщо не ми е приоритет. Като му дойде времето, ще го скалъпя набързо.

Мързелива и усмихната неделя!

# 1 231
  • София
Сега ставаме, аз съм без обоняние.

# 1 232
Е, браво. Леко да е.

# 1 233
  • Canada
Добро утро!

Благодаря, че ни мислите, момичета! Просветна ни днес, падна температурата. Утре на контролния преглед ще стане ясно положението, че доктора хич не беше оптимист, поне за мен.

Але, мн ми помогна компрес с аспирин и ракия на гърдите. Също така с мед и нишадър, от него на гърба и на гърдите.

Селесте, двамата с ММ сме маносани, той го довлече отнякъде. Девойката е добре.

Няма нищо лошо в печката с дърва, особено ако се научат децата да я палят.

Тит, честито!

# 1 234
  • Бургас
Оздравявайте, Фонсе!
Алечка и дечковците на Мид, също!

Тит, честит нов дом! Много щастливи да сте в него!

Тук е много хубаво времето. Полюбувах се на морето-разкошно е! ❤️ 🌊

# 1 235
  • Ямбол
О, Карз, с това море ме бодеш в сърцето.
Снощи и двамата с мъжа ми сме сънували, че сме на море. Той бил на палатка, а аз отивам да подготвя апартаментите за сезона.

Заболяха ме очите на компа, ама трябва да го отметна това, че вече много го отлагам.
Мъжът ми готви две неща, ремонтира разни работи и само идва да ме пита кое как предпочитам. Пу-пу. След малко ме кани на тераса парти, ще пече на скара и да сме пиели едно винце одвън на студа, все едно сме някъде на пикник. Няма да му чупя хатъра, но първо да довърша работата си.

# 1 236
  • Euskal Herria
Ех, много болни! Бързо възстановяване!
Днес ми се очертава ден за месене, няколко рецепти съм планувала.
Хубава и спокойна неделя на всички!

# 1 237
  • Бургас
Янче, после да ни покажеш крайният резултат, че да се окапем 😜☺️

# 1 238
  • София
Бубе, страхотна баба си!
Контеса, красиво!
Мид, дано ви размине!
Али, оправяй се!
От нашия вход за пореден път изнесоха един Тир багаж натрупан от един комшия, получил инсулт. Само при нас ли случихме на такива трупащи боклуци хора? Вие познавате ли такива? Естествено вонята е отвратителна!
Вчера гледахме внуците, днес ремонт у майка. Не зная кога ми се полага почивен ден?
Айде да ви е хубав деня!

# 1 239
  • Germany
Всички болни да оздравяват!
Днес и аз ще меся, но като се знам с какви 2 леви съм, няма да е за показване резултата Simple Smile Чакам големият да се прибере от 1вия работен ден. Доста стреснат беше сутринта.
Хубава неделя на всички!

# 1 240
  • някъде ... тук ...
Лежерна история сме в неделя следобед... До обяд изчистихме и подредихме, един ябълков кекс почти е изяден. Сега половината спят, другите си зяпаме кой филм, кой телефона Simple Smile
Вчера качихме "Трънският Матерхорн" Драговски камик. Екстра разходка се получи Simple Smile

# 1 241
  • Бургас
Наздраве от морето! Хич не ми е време за бира, но обстановката предразполага. Добре че децата склониха да излезем. ММ не благоволи, защото любимите му да чифта дънки са изпрани и нямало какво да облече. Нищо, че рафтът прелива от други поне 10 чифта.

Бързо оздравяване на всички!

# 1 242
Привет!

Днес го караме много лежерно. Ходихме до къщата, напазарувахме си, дремнахме. Мързелив и спокоен ден. И времето е прилично, не е студено. След малко ММ се заема с вечерята. Ще прави някакво месо, не знам как. Има пълна свобода на действие. Smiley  От мен салатата. И после ще гледаме някой филм. Много обичам такива спокойни вечери.

Хубава вечер от мен!

# 1 243
Оле, Селесте, мъж конте си имаш. Поне не е обобщил, че няма какво да облече, че това си е типично женска реплика. Simple Smile Сега е моментът да намекнеш за сушилня. Но не и за Коледен подарък.

# 1 244
Селесте, да не е зодия Везни или Стрелец Grinning

Общи условия

Активация на акаунт