Отговори
# 105
Измушкаф 1 пълнозърнест курасан с капучино от любимия ми барман. Денят се очертава ведър.

# 106
Курасана на бармана ли бе, Босилек?

# 107
  • Варна
Тъкмо засилих декларацията за присъственото. Искам да убия тъпите, кухи лейки, които се явяват майки на съучениците на дъщеря ми, а защо не и класната да мине под ножа...

# 108
Кръвожадно Хайче. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 109
  • Варна
Много. Защото за тъп спам не се свенят да използват официалните канали за връзка, за подмазване също, но за съществени неща мълчат като бити педерасти.

# 110
Успокой се Хайче, трудно ще накараш българина да  мисли , за него важи "я не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле".

# 111
HighSpeedRevolver

# 112
Съществените неща се решават на място, не във вайбър.

# 113
Вишуто го преподаваме хибридно - който иска, заповяда присъствено, по установения ред. Ако не - на второ качество, дОма.
Апелирам, майките всезнайки да си поемат и образованието на чедата.

# 114
Хайче, Дидо казва да запретнеш ръкави и да отидеш да уредиш нещата на място. Hands Facepunch
JoyJoyJoy

# 115
  • Варна
Трудна работа като училището е празно и заключено. Няма мераклии да отнесат боя Simple Smile

Дренче, ама ти и преподаваш ли?! Малък е светът. Хич не изключвам варианта да се познаваме.

# 116
Хайче, Дидо казва да запретнеш ръкави и да отидеш да уредиш нещата на място. Hands Facepunch
JoyJoyJoy
Лориии, много си свежа Joy

# 117
Курасана на бармана ли бе, Босилек?
Да бе, иска му се.
Даже ми го стопли. Ного палци горе за грижовни мъже.

# 118
Успокой се Хайче, трудно ще накараш българина да  мисли , за него важи "я не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле".

Егоистите искат на тях да им е добре.
Ние не сме такива.

Съпруг и съпруга съставили списък от пет човека, с които им е разрешено да правят секс, ако се отдаде някога такава възможност.
Тя избрала Брад Пит, Крис Хемсуърт, Дейвид Бекъм, Чанинг Тейтъм и Брадли Купър.
Той избрал нейната сестра, доведена ѝ сестра, най-добрата ѝ приятелка, съседката от първия етаж и учителката по литература на сина им.

Мъжете са толкова прости...

# 119
Всъщност жените са толкова прости. Joy
Да си носят кръста. И циците, и задника. Към съседа. Joy А, де. Joy

Общи условия

Активация на акаунт