Отговори
# 120
На чужд гъ.. гръб и сто тояги са ..?

# 121
Е, то зависи от тоягите, ако са тояжки.. и не са 100. Joy Joy Joy

# 122
Лайфхак на чужд гръб

# 123
Джастев докато бяхме болни от Ковид се гушка в мен и вика: Ааа, зъмп(змия) с температура. Има ли такова чудо?! Има!!! Джастева!!! Ем студена, ем не топли, ем вика, че и пари. Joy

# 124
Извода от скромния ми опит с жените е, че Ева е изяла не само ябълката, ами и змията.

# 125
Пфуу. Значи не съм Ева. Гладна умиргам, зъмп не ям. Пф, пф, пф.

# 126
Напълно възможно. Рецепта за гурме ценители Simple Smile)) И понеже нейната се е загубила, решила съм да пробвам тиква пълна с мръвки.

# 127
  • София
Змия съм яла.
Змия съм убивала, драла и ми беше много мъчно, просто кожата ми трябваше.
Обичам змии, много се разбирам с тях.

Котка я заплаших, че ще си взема бебе коте и ще му дам цялата любов. Два пъти ми се върза, вече не.

Ще пусна обява за бяло коте и ще го кръстя Брашното. Решила съм.

# 128
не искаш ли черно, което да кръстиш Въглен?  Blush

в депресия съм...дори двете банички днес с половин литър боза, не ми помогнаха да предотвратя да се скарам със всички на работа...а имах желание и положих усилия... Confused

# 129
  • София
Анонимче, категорично жена искам.

Виж сега, сладка моя. Баницата с боза е личен ендорфинен оргазъм, твои си. Паралел и очаквания към трети лица и събития не бива, не бива.

Гледах бебе два часа, нашмърках се с разкош! Утре пак, но днес ви моля - за мама му само хубави мисли, моля ви, вярвам в човешката добра мисъл!

# 130
Имаш моите най- най- най- топли и доброжелателни мисли към мама и бебчо😍😍😍
Аз събота и неделя с един малък бебок и кака му първокласничка си задоволих майчинският инстинкт- много са зареждащи всички мъници🤗но аз ги обожавам и се разбирам с тях до пубертета после друг да ги поема.

# 131
  • София
Аз мразим деца от 2 до 6.
Мъжът с когото летувах в офиса към края ми каза - много ми е хубаво с теб? Питам защо? Защото не ми говориш Joy

# 132
Ти?Това не го вярвам - бъзикаш ни, признай😉

# 133
  • София
Не, бе.

# 134
...and call me Tiger Man Wink

Общи условия

Активация на акаунт