Отговори
# 1 410
тай, вземи си и ти един черньо на тф

# 1 411
Що да не?
Не се научихте, парфюмните “експерти”, че ароматите се възприемат и излъчват индивидуално.
Том Форд за мен е лигльо. Конвейр, не се обичаме.

# 1 412
Дренче, повечето и аз не му ги харесвам. Имиджов играч е. Ама има и попадения. Ако искаш, ше ти донесА да пробваш негови неща.
Е, негови, аз само черната орхидея, заради която мъжът ми иска да ме зареже и двата варианта на кулфито Бубето дето спомена мъжия и женския имам.

# 1 413
научили сме се, знаем също и че е обратен, което си забравила да добавиш в ужасния ужас

# 1 414
Имам бе. Не ща ги. Tobacco Vanille. Може би, но някакси….да не съм некъв мъж.

# 1 415
Обичам този аромат и затова го искам. Ползвах го преди, нищо бабешко не откривам в него.

# 1 416
вкусът се променя много, пробвай го пак преди да го вземеш

# 1 417
  • Варна
Открила си твоите нюанси, Тай. Защо търсиш чуждо одобрение?
Свекито обожава ябълката на Ninna Richi.  За мен е безлична.
Но и признавам вкуса за мъже и тактиката на обстрелване.😁

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 21:14 от Viviana91

# 1 418
аз искам да си взема kenzo, jeu d'amour l'elixir..уютен ми е за зимата някак..

# 1 419
защото парфюмите струват повече от баничка и няма нужда от разочарование, което може да бъде избегнато

# 1 420
МА вий се ебавкате, ама знайте ли, че любимите ми банички станахa от 1.30 на 1.70. wtf
А аз дори не ги ям всеки ден

# 1 421
Е, не то само като ви чете човек може да се откаже да пробва каквото и да е. Или да се втурне да купува това, което неделикатно пробутвате.
Така де, интересно ми е - съществуват ли индивидуални ароматни консултации или сте предимно (о)пис(в)ачи?

# 1 422
  • София
тай, вземи си и ти един черньо на тф
Подариха ми го в пика ми на ковид, кат оправих мириса след  медец и половина и разбрах, че ми е покъртителен Laughing

Диорисимо/а викам смятам на пирамида ще ми е окей, ама къде го има това да го мириша?

# 1 423
съществуват ли индивидуални ароматни консултации

душиш със собствения си нос и носиш върху собствената си кожа, по-индивидуално от това не ми хрумва

диорисимо е препарат за тоалетна, ароматизиран с момини сълзи - според моя нос, необичащ монотонни китки и чистеното на санитарни помещения

# 1 424
  • Варна
Вариант е и чужд нос върху твоята кожа. Но там тестването е продължително и на етапи.😁

Общи условия

Активация на акаунт