Кралски работи и клюки - ноември 2021

• 63 965
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 1 065
Сигурно с нетърпение очакваш и края на делото на Дейли мейл Simple Smile

# 1 066
  • На топло
КС за лъжите на Хари и жена му при Опра не пуснаха изявление
Starburst8,
Пуснаха. Спомените варират.
Кратко и ясно 😊

# 1 067
Разбира се, че на Кралското семейство им е под нивото ( дето го нямат 😁) да прави опровержение за филма на ББС. Ама иначе пуснаха изявление за ботокса на херцогиня Катрин. 😆

Екатерина, разбира се, че го очаквам. Тогава ще видим кой лъже и кой не. 😜

# 1 068
Всъщност да - спомените варират Simple Smile

Най-любимата ми част от видеото е края, в който се разбира защо изобщо е направен филма. В края като заключение адвокатката на Меган прави защита срещу обвиненията в тормоз и че е това не е вярно. Обяснява, че. е страхотна и хората обожават да работят с нея, никога не е имало нито един тормозен служител. Било изключеително лесно да се работи с нея,

Иначе ввс сега едитват втората част на видеото и махат частта,където адвокатката на Меган и Омид казват, че Меган не е колаборирала с Омид за написването на книгата Simple Smile

# 1 069
Всички видяха мейлите на Хари и Мегън и информацията, която предоставят в тях за книгата.
Няма значение, никакво, какво ще реши съдията по делото. Цял свят е наясно с манипулациите на двамата екс рояли.  Тази им слава ще върви пред тях и занапред и дори титлите, които толкова здраво стискат, не могат да им излъскат пострадалия имидж.

Аз не мисля, че някой въобще е вярвал, че нямат общо с написаното в книгата. Интимни подробности относно това кой и по какъв повод използва храстите в Африка, могат да дойдат само от участниците. Освен ако Имат не е бил скрит в съседен храст Joy

# 1 070
Ти остави храстите в Африка отпреди 5-6 години на едните, кажи за подхвърлянето на дезинформация на медиите отпреди 3-4 на другите Simple Smile

# 1 071
Я кажете бившият кралски репортер Омид (който си махна титлата след разкритията от съда и вече е журналист към американски медии) от къде черпи информацията си, вече трета година?

# 1 072
Не, не, ние черпим информацията си от официалните доказателства представени в съда, в случая самопризнания и имейли, подкрепени и от показания.
По-солидно от това - не знам.

Не, че Дейли не бяха писали за тези неща, но нали нищо не разбирали. 99.9% информацията им се потвърждава.

# 1 073
  • Някъде там
Като видя толкова нови отговори и вече ми е ясно, че няма как да не са намесени Хари и Меган, никой друг не е в състояние да генерира такъв интерес. Никой.

Понеже прескачам доста мнения, ще ходя сега д търся за кой филм на ББС става дума.
Но, разбира се, дейлитата и сие са много по-благонадеждни за информация, едва ли някой се съмнява в това Grinning
Ето го филма. Определено по добре ще си направиш изводи сама.
https://youtu.be/kl8GQIlN7Ag

Шарлот за Шанел.
Страхотна е

# 1 074
По този линк не ми се отваря. Но има и други препратки към филма.

# 1 075
  • На топло
С нищо не са интересни Съсекс.
История стара като света, семейни войни.
Ако Хари се откаже публично от титлата тогава ще го призная за смел и умен.
Ама надали....

# 1 076
  • Някъде там
По този линк не ми се отваря. Но има и други препратки към филма.
До преди малко работеше докато не го пуснах тук.
Вече е блокиран.
🤣🤣🤣 Да има го и на друго място целия,но няма да го давам тук за да не се окаже че и там е блокиран за авторски права.😉
Още малко снимки от Фелипе и Летисия от снощи преди да пуснат днешните.

https://www.instagram.com/tv/CWp3Mp_D3Z3/?utm_medium=copy_link

И готин Фредерик.

Какви очи има Камий. Страхотни просто.♥️

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 12:10 от daviz

# 1 077
Крал Карл Густав и кралица Силвия приветстваха крал Фелипе и кралица Летисия.

# 1 078
Летисия и в бялата рокля и в червената с пончото е топ. Страхотно изглеждат всички.

# 1 079
  • София
Много снимки от посещението, Летисия е много хубава!

http://images.gtresnews.com/es/feature/1271131/ceremonia-de-bien … N/ACTUALITY_TODOS

Общи условия

Активация на акаунт