Кралски работи и клюки - ноември 2021

• 63 962
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Някъде там
Много снимки от посещението, Летисия е много хубава!

http://images.gtresnews.com/es/feature/1271131/ceremonia-de-bien … N/ACTUALITY_TODOS
Харесва ми. Само цвета на перелината не е моя.
Летисия рядко я виждаме в оранжево но добре изглежда. Силвия също ми харесва.

# 1 081
  • София
На мен пък пелерината ми харесва, този път не съм фен на обувките и чантата. Диадемката е много кокетна.

# 1 082
  • Някъде там
На мен пък пелерината ми харесва, този път не съм фен на обувките и чантата. Диадемката е много кокетна.
Лана на мен перелината също ми харесва, просто  не съм фен на тези цветове иначе модела и съчетанието е хубаво.

Татяна Казираги има рожден ден. Тя е от малкото които не харесвам как се обличат. Хубава е има страхотна коса, но вкуса и е доста изчанчен.Тук там има хубаво попадение

# 1 083
  • София
Мери, днес, с хубава блуза,

носена и преди

# 1 084
  • Някъде там
Мери, днес, с хубава блуза,

носена и преди

Сега ли е със синята пола ?

Камий е дъщерята на Стефани Монакска.
Пресата твърди че прилича на баба си Грейс, на мен не ми прилича но въпреки че е пълна е много симпатична. А очите и са жестоки.

София пак е с неподходяща за фигурата си рокля. Прави я да изглежда квадратна. Роклята е красива иначе но не е за нея.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 14:43 от daviz

# 1 085
Летисия ми харесва много

# 1 086
  • София
Ооо, много е яка роклята на Летисия (рокля, палто и чанта -Каролина Ерера, диадема - Черубина), на Силвия и Виктория ми харесват много цветовете, на Виктория бих я подкъсила и този монохромен вид в бебешко синьо малко ме напряга. София - твърдо не. И роклята не ми харесва, и на нея ка ѝ стои също.

# 1 087
# 1 088
Уау, Летисия е уау Heart Eyes
В цветовете на коланчето (то някакъв орден сигурно, ама карай Wink) на Фелипе е.
И той е страхотен!
Всички харесвам. И "квадратната" София дори Simple Smile

Бялата рокля на Летисия обаче (показаната преди това) не ми хареса. Тези асиметрични поли може и да стават за плажа и всекидневието, но за официален тоалет не ги възприемам. Посулени-изсулени ми стоят. Сякаш грабнали покривката от масата и я увили около себе си.

# 1 089
  • Някъде там
Птица днес си бяла и добра. 🤣
Роклята на Летисия е жестока.
На Вики също ми харесва но и за мен една идея по къса по-добре.

За София си казах мнението.
Мъжете всички са готини.

# 1 090
  • София
Ооооо, ново палтенце ли има херцогинята на Кеймбридж?
Хубав цвят - този път ми харесва как се е облякла - на посещение в училище е (Nower Hill High School в Harrow).

# 1 091
Кейт е много добре облечена, много красив цвят, отива й.

Има ли информация за палтото и полото, предполагам са на една марка, защото са в абсолютно един и същи цвят?

# 1 092
Фуксията е чудесен цвят за посещение при деца.
Добре, че са Максима, Кейт и понякога Летисия да вкарат малко цвят.
Мери много я е страх от цветовете, това да видиш при нея жълто, оранжаво, лилаво и т.н. си е събитие.
Тя си знае златната среда и не смее да рискува.

Палтото и пуловера са Hobbs.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 18:02 от Не се сърди, човече

# 1 093
  • На топло
Цветът на палтото на Кейт 😍  е страхотен. По принцип този цвят отива и на студена блондинка, и на топла брюнетка.

# 1 094
  • София
За малко цвят

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 18:04 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт