Розово за момиченце, синьо за момченце...

• 5 025
  • 124
  •   1
Отговори
# 105
За тези, които се кефят на такива идейки:
http://www.cheeky.com.ar/
http://www.mimo.com.ar/
Не че интернет не е пълен с такива, ама точно на тези е по-вероятно да не сте попадали Simple Smile

# 106
Еремита-виж на сайта от Мери-такова зелено с такова розово ми харесва Mr. Green
мдааааа не е лошо..става! и розовото от този сайт без зелено - също става.. Mr. Green

# 107
Да бе... Да им се не види и англичаните... И розовото им по-хубаво от нашето... Grinning
Впрочем, Люлин-град е чуден град! И имаме страхотен пазар, няма майтап! А даже и без кола с метрото се стига за нула време, така че офертата не е за изпускане Wink

# 108
  • Пловдив
Ние пък сме пълни с розово. У нас розовото, цикламеното и пепел от рози с лопата да ги ринеш. Не го купувам съзнателно. То като влезеш в един детски магазин, половината е розов, останалата половина е с другото за момчета и момичета общо. Просто масово го има по магазините и ако една дреха като модел, качество и ефект ми хареса, няма да я върна, само защото е розова. Първите ни розови дрешки се появиха, обаче, като подарък от кръстницата й, която живее в чужбина. Дъщеря ми беше някъде около годинка, годинка и нещо. Тогава се оказа, че на моята розовото много й отива и така го подносихме.

Синьото си е синьо. То си е класика. Моят син няма много синьо, защото е решен предимно в кафяво-бежовата гама.  Simple Smile Отиват му и жълто, носи и червено. Изобщо, там ограничения няма.

Иначе, на мен любими са ми "земните" цветове - бежово, охра, кафяво, оранжево, екрю. И това са и преобладаващите цветове в дрехите на децата. Не е много "детско", но какво да се прави.

# 109
Ами дааааа. Аз дето мразя розово - на това примерно няма да се дърпам.

И не само щото е next... ми хубаво си е - к'во да прайш ся

# 110
  • Bristol
Purmamarca, аз не пуснах сайта, за да конкурирам Люлинския пазар  Laughing Просто ми направи впечатление как се отричат определени комбинации и че повечето заявиха не на розовото и цикламеното за момчета  Crossing Arms Затова показвам дизайнерски дрехи, да се види, че има много добри комбинации на цветове, точно от типа на отречените  Peace
Обърнете внимание на момчешките модели, какво разнообразие от цветове има  Crazy

# 111
Ама Мери-на моята розовко и отива, това-бледорозовото, амцикламено просто на кожата не и отива-виж на някое русичко, светло дете-да-категорично.Моето в цикламено облечено е просто като цигане... Rolling EyesА на моя приятелка русата девойка просто се отваря в такъв цвят.Или лилаво-наситено-готин цвят, весел, ама на моята не тича.Виж на русичката и приятелка е направо убиец! Peace
В момчешката колекция присъства бледо розовото Hug

# 112
МЕРИ, идеално те разбрах и коментарът ми беше абсолютно положителен, а пазара го споменх без връзка с горния ред. Просто нямаше нужда да пусна 2 отделни поста от по един ред Simple Smile Пък и пазарът ни е без конкуренция - никой англичан не мож'мъ уплаши Grinning

# 113
айде и аз да се включа... като майка на две момиченца.
Голямата ми дъщеря е на 7 год. Тя и нейните приятелки  играят с кукли барби, уинкс и т. н. Как да й обясна, че пайетите, брокатите и златните везаници са " кич"?

# 114
знаеш ли, като станах първи клас, майка ми ме разходи из целия град да ми купи най-хубавата чанта. За мен във всеки магазин имаше прекрасни чанти, точно каквито исках - шарени, лъскави, с картинки, абеееееееее рай. Обаче майка ми все ме теглеше, че имало и по-хубави. Накрая ми купи кафява чанта от естествена кожа. Ами честно казано, никак не бях щастлива. Да, от днешна гледна точка ще се съглася, че е била по-хубава... но от друга страна, една малка доза кич би ме зарадвала повече навремето  Laughing

Бях на 5, когато за първи път си избрах сама обувки. Бяха лачени, в невероятно отровен синьо-зелен цвят Crazy Майка ми ме попита дали все пак не искам бежови, но аз бях категорична и тя ми купи синьо-зелените. И ме остави да ги нося, макар че не ми се връзваха с нито една дреха Simple Smile Никога няма да забравя тези обувки... нито пък жеста, който майка ми направи тогава Heart Eyes

Друго, което си спомням от детския си период: в края на 70-те на мода беше кафявото. Кафяво навсякъде. И... естествено, майка ми ми шиеше сукмани в кафяво, поли в кафяво... абе всичко ми беше в кафяво. Явно жената е искала да съм "фешън", но резултатът е, че сега не понасям кафявото като цвят Sick Определено го избягвам и в дрехите на детето си.

# 115
Не е задължително да се маркироват .
Но розовичко не бих сложила на синовете си  Mr. Green
Peace

# 116
Разбира се,когато започне да има претенции за цвят,модел,украса и т.н. на облеклото си,ще се се съобразявам с нея.А дано дотогава съм успяла да и вменя добър вкус (колкото и субективно да е това).

# 117
Розови и лилави дрехи нямат моите момчета. Но те самите са достатъчно чувствителни на тема "да не е за момиче", така че няма да им мине през ума да поискат.
Всички други цветове са наред. За тоалета обикновено се грижи баща им, защото според него  аз от мъжки вкусове не разбирам. Аз пък нямам нищо против и не се натягам да разбирам. Grinning
Като по-малки сред дрехите им имаше много жълти, червени и оранжеви. Дори малко тенденциозно беше това - да ги съзираш по-лесно на детски площадки и други детски сборища. На Борис жълтото беше любим цвят в продължение на 3-4 години. Сега с учудване виждам, че е започнал да определя сивото като свой любим цвят - мъжка му работа.

# 118
  • Paradise
Не, пълно безумие;
а този син цвят така да съм го намразила вече...

# 119
Обличам Гери във всякакви цветове, но честно казано - няблягам си на розовото - харесва ми Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт