На априлското глезанче вече трябва му юрганче

• 9 238
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Смин, какви ританки на почти 5 -годишен юнак!!!  Shocked Аз за него питах за вариант... Wink

Дея, страхотно изречение си си сложила в подписа - навежда на размисли!  Peace Остава и аватара си да оправиш! Wink

# 181
Чорапогащници и нашият батко носи - как иначе през зимата!?  Thinking Не виждам просто друг начин, вие други идеи имате ли!? newsm78
...
Питане 2: Мама Меца, беше казвала, че като направиш повечко домашно пюре, запазваш в хладилника - колко горе-долу даваш от него, т.е. колко дни го ползваш? newsm78

с ританки Peace

хА  hahaha hahaha hahaha Много сте сладки с тези чорапогащници  hahaha

Ами СмиНсЧо,сладурче за 4-ри годишният батко на енвия няма такива ританки  Mr. GreenДаже след годината едва ли има все още ританки за толкова големи деца  Thinking  хайде после ще ти пиша на кюто да се чуем  Grinning

# 182
  • София
Честито на Натали  nbirthday и на месечковците ни  Tada !

Ей,изкуках съвсем и ако в скоро време не се случи чудо ,ще си търся съквартирантка/и за една малка жълта сграда  Crazy

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Хи, хи, много сме за тая сграда! А още не са започнали бебоците ни да се мъчат да ходят... Считайте после кво ще става  #Crazy

Сминс, в нас е 20-22 и го обличам толкова, че да му е топло нослето. Познавам едни фенове, които си държаха лапето на 16-18 и зимата през деня спеше на терасата и казват, че сега момата им е много здрава, и в детската даже не се е разболявала. Знам, че е хубаво да са по на хладно децата, ама аз не смея  Confused

# 183
Честито на всички празнуващи !

Енвия, на купешките пише 48 часа годни след отваряне и съхранение в хладилник. Предполагам , че това важи и за домашно приготвените.

Ема си яде на Ганчев месните и досега поне 6-7 вида и на тях си пише без глутен. Сиренце давам от две седмици през ден със зеленчуковото пюре, но като го сложа вътре се случи да я задави и трябваше после да събирам пюрето от пода   Mr. Green, та сега го давам преди пюрето на трохички и страшно и харесва.

Тази нощ е плакала от 1 до 3 и не можах да разбера какво става, взех я при мен на леглото и повърна върху главата ми , та се наложи да се къпя по нощите   bath1 Може ли да е от хремата?

Искам и аз да изляза , но не смея , много е студено  cold

# 184
[/color]
Ами СмиНсЧо,сладурче за 4-ри годишният батко на енвия няма такива ританки  Mr. GreenДаже след годината едва ли има все още ританки за толкова големи деца  Thinking  хайде после ще ти пиша на кюто да се чуем  Grinning

ааа, за големи батковци има наполеонки (ако така се пише думата) Joy hahaha
а за кюто - откога правя опити да се свържа с теб там, ама нЕма ниииииииииииикой Thinking
  bouquet за теб специално

# 185
Дея, аз го имам оригинално CD (тоест 4 cd-та) + Christmas Party Pack

Това беше подаръка на татито миналата Нова година. Ще проверя дали могат да се направят на ISO, или пък директно да ти ги пратя. Той така или иначе сега е луднал по други игри

# 186
айдеееее и в Плевен тихо засипа първия сняг,вече изперколясах в къщи,ама много студено навън,та се чудя

# 187
Може ли да разбивам жълтъка в плодово пюре newsm78

# 188
  • София
Сминс, спомням си, че едно време в детската градина и момичетата и момчетата ходехме с едни бели, силонови чорапогащници и сини престилки и хич не ми се е струвало странно тогава. Аз имам един син с  влакчета, ама още не съм му го обувала.

Мимка
, не знам  33uu , то в плодовото нали има вит.С и той спомагал за усвояването на желязото. На мен, май ми се струва, че по ще си подхожда със зеленчуковото, обаче  newsm78

И нашия мушморочко напоследък е голямо мрънкало, ама добре, че татенцето ни взе столче-люлка за хранене, та спасява положението доста често  Mr. Green

А я кажете от къде да си изтегля кракнат Photo Frame Show, или друга програмка за рамкиране на снимки. Искам да направя на бабите за Коледа и ЧНГ по един готин албум със снимки на малкия  Praynig

# 189
Ми малката не яде зеленчукови затова питам може ли в плодово?

# 190
МИ незнам  newsm78 ама що не

# 191
Мимка, напарво ще стане яйчен крем  Mr. Green така де, и в тортите има яйця нали.

Енви, в хладилник държа плодовете, в плътно затворено бурканче, че като пасирам една ябълка малката не изяжда всичко същия ден, но на други давам, сащото и с картофа - половинката смесвам с нещо единия ден, другата - другия.

За банана и овесената вода нямам мнение. Без майтап - направо съм в шаш и още не мога да преценя кога да ги дам...

# 192
Момичета много съм притеснена и не исках да ви занимавам, но ейсега се връщам от работа и една колежка такива ми ги наговори, че направо ще ми се пръсне сърцето.
Ето за какво става въпрос:
Снощи Йоан падна от кухненският ъгъл на земята, отдолу е теракот, има и килим, има голяма цицина отдясно, рева много, заведохме го на лекар, правиха му снимка на главата и ни казаха, че му се е разминала голямата беля, да следим за странични реакции и ако има нещо пак да се обадим. Добре, играе, яде, само когато се завърти на ударената страна сбърчва вежди и леко изпищява, но тази моя колежка много ме уплаши.
Та искам да попитам какво може да му стане, как може да му се отрази понататък и ако трябва какви други изследвания трябва да направим.
Ох, не съм спирала да рева, само го гушкам, целувам.
Баща му днес не е на работа, притеснява се и той. Вината е моя, бях в стаята, говорех с батко му и го държах с една ръка, но как се пусна не знам. Стана много бързо, мъжО, баща ми, всички ми крещят, упрекват ме.
Извинявайте, че ви натоварвам.  Praynig

# 193
Леси, я не я слушай тази "доброжелателка"!  Crossing Arms Направили сте всичко нужно за детенцето - водили сте го на лекар, видяли са го там - какво повече! Стават бели, но важното е да са мънички! Мисля, че се следяха зениците и това, да не повръща - като резултати от падането.
И аз тези дни допуснах второто падане на Велина - от високата ни спалня върху теракота с главата надолу. Добре, че само с реването и ние се разминахме! Praynig

Мама Меца, мерси! Hug А за овесената вода - каквото такова - дадох я вече, не че има разхлабващ ефект при нас, де... Rolling Eyes

# 194
Леси, спокойно, нали го е видял лекар, пък и снимка сте правили. То според мен е опасно , ако не го погледне лекар да няма някакви вътрешни кръвоизливи и наранявания, но щом са го видяли.

Общи условия

Активация на акаунт