На априлското глезанче вече трябва му юрганче

• 9 236
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Леси, следи още да не е прекалено сънлив. Ако непрекъснато му се спи или спи часове наред непробудно по необичайно за него време, идете пак да видят главичката.
Удареното, предполагам, е отдясно на челото, нали? Там костите са много здрави, по прицип черепът на човек е много здрав и трудно се наранява, защото предпазва мозъка.

Най-важното - щом са ви успокоили докторите, че всичко е наред - не се притеснявай и не слушай какво ти говорят немедицински лица.

# 196
Леси, не се обвинявай за нищо защото каквото е писано на глава... не обръщай внимание на външни коментари, важното е че сте били на лекар, наблюдавай го няколко дни и се вслушвай в интуицията си. Ако имаш нещо съмнения до ден-два- идете пак, няма да ви върнат, важното е да си спокойна.

# 197
  • 2 етажа над тавана
Леси, не слушай какви ти ги говорят разни хора-непрофесионалисти, тя колежката ти да не е доктор! Щом сте го завели детето  и са ви казали, че всичко е наред - спокойно. Момичетата вече са ти казали за какво да следиш - сънливост, повръщане. А това, че близките ти те упрекват, е много неприятно - можеше и на тях да се случи, тогава кого ли щяха да обвиняват Crossing Arms Ти само спокойно и си го нагушкай много мъника.  Hug

# 198
  • София
И аз мисля, че няма проблем, Леси.
Наблюдавай го и наистина, ако продължи да въси вежди, минете през лекаря след 2 дни, но при положение, че са го снимали....
А роднините, ами такива са. Вкъщи не стига, че се разболяха всички, а Давид последен се разболя, и то само му се запуши носа, и то за 2-3 дни, защото днес почти е добре, и то без капки...ами на всичкото отгоре, моят мъж вчера ми вика:Видях как го гледаш!Резултатът е налице-детето е болно!
Направо #2gunfire

# 199
Леси, не се вслушвай толкова в некомпетентните, момичетата са ти казали какво да наблюдаваш, вярвам че всичко ще е лош спомен скоро и няма да има последствия spoko
Ние преди малко се прибрахме от разходка 1stroller, дъждобрана и добрата екипировка спомогнаха да разнообразим домстоя newsm68.Е, бях единствена количка по улиците, съответно лелките ме гледаха назидателно, ама нали ни беше гот newsm53Единственото неудобство беше, че детето заспа на връщане и нямаше как да го разхождам да се наспи, а го събудих като стигнахме до нас Satisfied

# 200
Какво става с тоя нет, от няколко дена се появява следното съобщение Temporarily Unavailable.
  bouquetблагодаря за съветите.  Hug
Юлче, цицината е малко над дясното ухо, в предната част на черепа.
Тая моя колежка се изказа за компетентността на лекарите, как на някаква нейна позната, така й каза ли, че няма нищо, а то се оказало, че има засегнат нерв, от там се спира оросяването на мозъка и така стигнали до София и до операция.
Днес мъжът ми занесе снимките и на друг невролог, уж добър специалист и той каза, че черепът е без наранявания, няма счупено, раната била повърхностна. По-склонна съм да вярвам на медицинско лице, отколкото на разни истории, но ми беше достатъчно, за да се уплаша.
Смин
, и аз, и мъжът ми не носим чорапогащници, но на децата купувам - определено е по-удобно от ританките.
бюти, разбирам те, защото у дома е същото, а по отношение на децата баща им е много по-голям параноик от мен, и за най-малките дреболии звъни на педиатърката.
У дома е топличко много през деня, но спим на 19-20 градуса.

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 15:36 от ЛеСиТо

# 201
Леска, няма да се притесняваш, добре си е детето Hug

Ние днес не излязохме, много е студеноооо, а и този вятър Rolling Eyes Но поне Яна поспа 30 мин. сутринта и час и половина следобед, че от няколко дни става сутрин в 7 и до вечерта не мигва, а аз полудях Wink

Филипка, как изведе Преско навън, дай ми подробно описание на екипировката, моля Grinning

# 202
  • 2 етажа над тавана
Ето ни и нас след разходката- те си бяха 2 разходки, първо от тук като излязохме се помоткахме около 30 минути и отидохме на беба при леля й да я види, а като си тръгнахме направо за отрицателно време се прибрахме, че Маги искаше да я гушкам в тоя ветрилник навън, пък то това си е мисия невъзможна и през цялото време докато се приберем опищяваше света. Де що народ ни видя само цъкаше и клатеше неодобрително глава, ама дреме ми - детето ми няма да е кекаво, трябва да знае, че и студено време има.

# 203
нунич, боди с дълъг ръкав, чорапогащи, ватирани дънки, пуловер, шапка, ръкавици, яке,обувки, отгоре завит с онова одеалце, дето го бях взела за изписването, испанското.И дъждобран в/у количката Laughing
бабълче, и мен ме гледаха с кофтия, ама Whistling

# 204
аз също излизах за около 40 минути, малката я бях облякла с космонавта,като отдолу беше само с боди с дълъг ръкав,а надолу голичка.............на нея й беше добре, веднага заспа, а мен ме обрули вятъра....нямаше никой друг,освен мен с количка

# 205
  • 2 етажа над тавана
А, побеснях. #Cussing out Вече нищо няма да казвам на свекито - загледах се миналата седмица в детските книжки, на др.ден тя веднага купи на Маги Червената шапчица. Онзи ден стана на въпрос, че искам да й купя за стаята 1 пъзел вместо картина - хем да си го редя, хем после да остане като картинка за бебка. Днеска тя ми заявява, че била купила пъзел. Не мога да знам защо не ме остави и аз да купя нещо на детето си - това ми е първо дете, искам първите неща аз да му ги купя - първата книжка, първата играчка, първата дрешка и т.н. Знам, че се ядосвам за глупости, ама пък и тя не ми влиза изобщо в положението поне в това отношение - все тя или свекър ми да й купуват разни неща, като река аз да й купувам - само се казва"Има време, ще й купуваш и ти!" smile3515

# 206
  • София
Уф, цял ден не можах да публикувам, горкия форум съвсем ще сдаде багажа като сме си вкъщи по цял ден.
Хайде, може и на русенчетата да честитите хубавият първи сняг Mr. Green
И никак не е честно, когато стоя сама и си пия бирата няма никого, вече няколко пъти така, а след това се заформя говорилнята Crossing Arms
Малко бира пиеш!  Mr. Green  Честит първи снежко!

Това с ританетро му е любимо, като е сложен на плота - право в корема и може така цял час да ни рита. Ами преди ме риташе отвътре в корема, сега отвън, то тоя корем за нищо го няма. Laughing

То затова нямаше и наченки на корем, Крис е изритал всяка мастна клетчица дръзнала да се появи  Mr. Green

Леси, нали знаеш, че не бърка само този, който нищо не прави, не е честно да те обвинявам, че ти си виновна. Дръж се мъжки в такива ситуации! А на дечко ще му мине главето, юнак без рани не може, нали  Hug

Бабъче, ама много ти е неправилна тактиката, душа! Не спирай ентусиазма на жената да ви купува, днес, утре няма да ти хареса, но после... С тези подаръци няма да измести твоите, защото ти ще подариш първата играчка ОТ мама, първата книжка ОТ мама. Послушай ме все пак съм бъдеща свекърва!  Hug И още нещо - на Ст майка му вече ни е заринала с бански, малчо има 3 чифта бански ръст 68 см, джапанки, халат-хавлия... Обаче никога няма да й се разсърдя, защото така стимулирам подаръкопотока  Mr. Green
Всъщност се чудя дали непостъпвам двулично  newsm78....

Благодаря за успокоителните сутринта   bouquet

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 17:19 от Данче-Поспаланче

# 207
на тоя ветрилник не посмях да изляза а пък ми дойде приятелка на гости и си поклюкариме малко lovekiss

# 208
... И още нещо - на Ст майка му вече ни е заринала с бански, малчо има 3 чифта бански ръст 68 см, джапанки, халат-хавлия... Обаче никога няма да й се разсърдя, защото така стимулирам подаръкопотока  Mr. Green
Всъщност се чудя дали непостъпвам двулично  newsm78....

А почивка на моренце догодина ще ви подари ли?  Mr. Green

# 209
  • 2 етажа над тавана
Данче, по принцип си права, ама пък то все каквота аз реша да купи и тя ме превари Crossing Arms
Не че не искам да купува, ама да си измисля сама какво или да пита от какво има нужда - тия покупки дето ги е направила, не са необходимост, а мои си идеи, неща, които бях решила, че аз ще купя, а и сигурно бесът ми е моментен, просто защото ми се открадна удоволствието аз да си ги купя на малката. Но съм решена - следващия път като реша да купувам някаква такава "глезотийка" ще си трайкам, да не ми се разваля пак настроението.  Whistling
Ох, много объркано го написах, това сигурно е от вятъра, който ми отвя някъде мозъка и сега съм си newsm57

Общи условия

Активация на акаунт