На априлското глезанче вече трябва му юрганче

• 9 200
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
балонче, ето ме, не съм забегнала Mr. Green

Бубс, Бюти, хайде Party

# 241
  • 2 етажа над тавана
Ох, леле, Фил, олюскала си вече първата, я каква е тъжна празната чашка! Mr. Green

Ей тези неща са ми любими:

Извинявам се за големите картинки Embarassed

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 23:05 от buble

# 242
  • Boston, MA
Айдееее!  Mr. Green Филипа! Бабъл! Има ли други?

Честито на месечковците, специално на градския Иво (който вече няма да ни е градски де)!
Честито за вчерашното половингодие на Дани на мама Шанс!

Честит рожден ден на Натали и имен ден на Снежи!

Нищо не помня от темата (а не съм почнала да пия още, ОТ' съм на работа  Mr. Green), само си спомням за чорапогащите - и на мен ми е странно на момченца да слагам ... май тук не слагат, ходят по чорапи под панталоните и масово боси (да, дори и в студено време се мандахерцат голи краци).. та нали и Данича е местен.

Но днес му извадих космонавта - проекто-облеклото беше боди с дълъг ръкав, памучен гащиризон и космонавт - ще видя как е минало.

# 243
  • София
Назраве, мацки!  beer

Аз набързо ще я гаврътна, че само чакам пералнята, простирам и туууп в леглото  smile3524

# 244
  • 2 етажа над тавана
Е, отивам и аз да нанам - докато мога Wink

# 245
Абе все се каня да питам. Мамите с бебоци на плуване, кажете ми как върви, на какъв етап са малчовците? На какво ги учат в момента?

Забелязох че Диабетка се е появила най-накрая Hug

Мисти, как са нещата при теб, намерихте ли квартира?

Бурка, май те изтървах ама, да знаеш случайно дали БГ Панадол е еквивалент на тукашния Тайленол или newsm78?

# 246
  • София
Аз се появявам само да вдигна масата  Mr. Green Пих две мънинки бири, хм, нищо работа, обаче правих друго вредно нещо ама... нали е парти пък. Утре гузна, гузна, ще си изкупвам вината с домакинска работа.

МамаМеца, чувствата са взаимни  Hug

Ренка, като каза, че простираш, я кажи, на балкон или вътре? Ако е на балкона може още да си там под формата на ледена фигурка  Mr. Green Сериозно, къде простирате сега?

Притесниме това за Чаената какво става?

Миси
, вашия Тейленол е по скоро еквивалент на нашия Парацетамол, който пък е бебешки вариант на Панадол, НО за лекарства най-добре доФтор или фармацефт.

Филипка, я какви хубави и жадни картинки боцваш, браво, браво!

# 247
  • София
Ренка, като каза, че простираш, я кажи, на балкон или вътре? Ако е на балкона може още да си там под формата на ледена фигурка  Mr. Green Сериозно, къде простирате сега?
Ти мен не ме мисли, сварили сме домашен ракиджос 65 градуса и студ ни не плаши  Mr. Green
Вътре на сушилка простирам, че сме си зазидали терасата нали от гарсониера трябваше 3-стаен да направим  Laughing Laughing Laughing

Дея, и мойте родители са същата работа  Hug
Бабълче, що се ядосваш, че ти купува жената? Аз като вляза в бебешорски магазин, си харесвам 1000 неща и няма да имам нищо против свекитата да вземат 700-800 от тях; ехеее и за мен много ще останат  Mr. Green Пък ти смени леко тактиката, казвай й само за нещата, които искаш тя да ти купи, а за другите ще си траеш  Peace

# 248
Добро утро Hug
Събудих се и не мога да заспя отново Rolling Eyes
Данче, аз простирам на сушилник, взависимост от времето го вадя на балкона или го оставям в стаята, вече имаме парно и нещата изсъхват аламинут.

# 249
Добро утро и от мен Hug
Аз съм с Coffee пред компа и започвам да бачкам, че вчера не можах да си свърша работата Sad а снощи заспах в 10 и нещо newsm46
А и дълъг ден ме чака ... пазаруване, чистене подреждане, дано днес успеем да сложим всичко в ред и най-накрая да си почина от ремонти и премествания Praynig

Аз простирам на терасата, но тя е остъклена и отварям леко единият прозорец.

Целувки на всички ви и лек ден Heart Eyes

# 250
  • София
Mr. Green Добро утро и от мен!  Hug

Какво ми стана ококорила съм се от 6 ч, без да искам бутнах дистанционното и събудих малчо, нахраних го и той пак заспа, а аз така  Shocked Хем ми се спи, хем не мога  Confused

Вчера на кудкудяка си говорих с моите приятелки за бебета (аз съм първата с такова) и ми беше много странно, толкова са далече от истината по отношение на раждане, кърмене, отглеждане. Чух за "нехранителна" кърма, от което подскочих и тем подобни глупости, въобщеееее  ooooh!...

Последна редакция: сб, 04 ное 2006, 08:56 от Данче-Поспаланче

# 251
Добро утро и от мене.
Днеска и аз се събудих рано, рано.
Снощи много бири, много нещо са се пили.
Днешният ден ще бъде дълъг и за мене.Ще изляза малко на кудкудяк кафе.

# 252
Данче, ама какво спане, я да си пийнем кафенце вече Coffee
При положение, че от раждали и кърмили можеш да чуеш за "нехранитела кърма", какво остава за тези без дечица Simple Smile
Много съм доволна, вече Преси си сяда самичък, поклаща се разбира се, но седнал си се заиграва и аз мога да си върша по-спокойно нещата и да се бутам във форума Embarassed
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1480293

Честит 7-ми месец на месечинките ни и специално на хубавица Симона! Heart Eyes Hug Heart Eyes

Последна редакция: сб, 04 ное 2006, 09:20 от Филип@

# 253
Честито на месечничковчетата!  Heart Eyes   bouquet

Вътре на сушилка простирам, че сме си зазидали терасата нали от гарсониера трябваше 3-стаен да направим  Laughing Laughing Laughing

пък аз да реша, че само ние сме така  Joy само че ние си купихме сушилня миналата година, и сега много рахат ми идва.

МисЗ, Тайленол и Панадол съдържат парацетамол в дозировка з абебета, т.е. съвсем си е същото.

Данче, споко - на мен вчера раждала и кърмила приятелка ми каза по телефона веднага да спирам да кърмя щом съм болна или да си слагам маска... За да не я затрупвам с обяснения за антитела, и обясних че този път аз съм се заразила от бебето а не обратното и така.

Ох Филипче да ти имам синчето... Ти го сватосвай за разни мацки, сватосвай, ама като дойде времето ние пък ще дойдем да го краднем  Mr. Green със стълба под прозореца както си му е реда  Heart Eyes

За свекървите, абе дали всички са толкова шашави или нас яко ни друса хормона и сме станали някакви тигрици  newsm78 защото и ние сме в отбора, тая жена не мога да я гледам направо като ми гняви детето, то реве и иска да го пуснат, тя го стиска - да не говорим че идея си няма как се гледа бебе, нейните и ги е отгледала майка и. За подаръци - подари ни :
- плюшена играчка от най-евтините от сергиите, на която има етикет "за деца над три години"
- два месеца след като се роди детето - термометър за вана и бебешки несесер за нокти  Shocked явно с презумпцията че до два месеца не се къпе и нокти не се режат
- през юни - плюшено одеало-чувалче за новородено, отгоре на това съм и обяснила защо Вени няма да носи плюш
- в началото на септември - лятни къси панталонки за 3-6 месеца
-обаснила съм че не харесвам розово, освен понякога съвсем нежно и в съчетание с други цветове - е всичките и подаръци са в розово, чак и в цикламено.
Това от тъпота ли е или напук  newsm78 или аз съм много претенциозна  Shocked

# 254
 Laughingмецанке, не искам да си възпитавам сина в разхайтеност, но някак си всичките ни момиченца са ми легнали на сърцето, та възприемам всяка като потенциална негова партия  Embarassed Grinning
Що се отнася до подаръците, ами не си пренециозна, аз също се дразня на безпредметни подаръци, направени ей така за отбий номер, без да е помислено дали ще влязат в употреба NaughtyИ най-важното, невниманието или безхаберието, когато си обеснил какво НЕ трябва да се купува, с оглед на обстоятелствата и предпочитанията ти, меко казано ме вбесяват Close

Общи условия

Активация на акаунт