На априлското глезанче вече трябва му юрганче

• 9 195
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро!
Честито на месечковците - Симона, Христо, Юлиан,  Пламен, Сами и Реа!  bouquet

Вчера беше хубаво времето и си направихме дълга разходка, дано и днес е такова.

Татянче, след 6 м. възраст опастността от алергии значително намалява, освен ако няма фамилна обремененост.   Peace

Да питам мамите, които са с Куини Бъз: Сгъва ли ви се количката когато седалката сочи към вас, аз тази част я ползвам от няколко дни и не мога да я сгъна в такова положение, става само когато е с гръб към мен....май аз нещо не мога да се оправя ooooh!

Приятен ден от нас! Hug

# 256
И не, не са зъби, защото след като успя да заспи в 12, спа като пън до 6 и после до 8.

Пис също много трудно заспива да ти кажа,по същият начин почти,блъскане,рев,скубане,тръшкане  smile3517

Юлче, защо да не са зъби? Това, че след като заспи не се буди повече нощем не значи, че не са зъби. Крис 2 седмици заспиваше по описания от теб начин, а само 2 нощи от тях се е будил и то заради запушен нос - не може да диша и изкара 2 зъба. Не е задължително да става и нощем.
Никакви чехли! Laughing Дея, ако я намажеш с Дентинокс не заспива ли по-лесно?

Мисти, как са нещата при теб, намерихте ли квартира?

Не, засега оставаме, не ми се коментира.
Confused Rolling Eyes

# 257
Здравейте,
Сминси,що така бе душа с тез чорапоГащи hahahaНа мен са ми многооо удобни и ги ползвам с кеф.

За покупките.....Пример от преди 2 дни:

Свеки:Ооо,с това тънко панталонче ще му е студенко Naughty

аз:НЯма,няма.Той отдолу нали има и чорапогащник Naughty

Свеки:Абе,Цвети,хората ще си помислят"Олеее,тая майка няма пари да купи едно панталонче на детето си"

АЗ:ами да му купят те Twisted Evil
  ....2 часа по-късно среща сестра й(на свеки)
-Ооооо,Ицеее,баба ти купи джинси Thinking .Ми те много скъпи.КОлкото за майка ти скъпи

....след още час -два се прибираме и свеки показва джинсите и в потрес колко били скъпи.А те стрували 12лв newsm78Е,че аз й казах ,че ги е купила на далавера

поне добре,че гледа какво му купувам аз ,че преди да се роди му беше взела едни ританки и бодита от моето детство модел и плат hahaha

Аз повече се дразня като кажа ,че нещо му омалява и те в двуглас "ми ще му купим"  #Crazy Ей така се дразня....Иначе нека купуват,но не това,което аз съм решила да взимам да го пишат за тяхна задача

# 258
  • 2 етажа над тавана
Честит 7 месец на Симонка, Христо и Юлиян, Пламен, Сами и Реа!  bouquet

Аз повече се дразня като кажа ,че нещо му омалява и те в двуглас "ми ще му купим"  #Crazy Ей така се дразня....Иначе нека купуват,но не това,което аз съм решила да взимам да го пишат за тяхна задача

Цвети, точно за това и аз се дразня!

Ей, Фил , Преско си е супер пич откъдето и да го погледнеш, ама сега като и седи вече - съвсем. Mr. Green

Аз простирам на балкона- остъклен е, но отварям прозореца малко, а понякога, когато са по-малко дрехите - в банята на сушилката - много бързо съхнат от тръбите на парното, дето минават от там!

# 259
Бъбси,разбирам те напълнооо Hug
Забравих да ви кажа ,че днес ПРАВИМ ЕДНА ГОДИНА ОТ ПОДПИСВАНЕТО.
 1dating luvbed 1datingчерпя ви и излизаме  bouquet

# 260
Цвети, честита годишнина!

# 261
  • 2 етажа над тавана
Цвети, честито, още дълги години да сте заедно, любовта и разбирателството да ви бъдат спътници!

# 262
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА Цвети  bouquet

# 263

Two Hearts Цвети, честита ви годишнина! Two Hearts

bouquet   bouquet   bouquet

# 264
Цвети, честито и много любов и щастие!   bouquet

# 265
  • София

Честита годишнина, Цвети!

# 266
  • София
Момичета, знаете ли къде мога да си намеря ей такава чаша

В "Анатомията на Грей" пият кафе от подобна чаша, много ми харесва, мисля, че е нещо като термос чаша  Thinking

# 267
  • София
Такааа, изпуснала съм снощи биричките... Crossing Arms
Честита годишнина, Цвети!  bouquet
Много семейно щастие и нека тръпката винаги присъства в отношенията ви!
Ама сте се изучили с тези картинки ... bowuu...за нас ще трябват темички от по 50 стр, а не по 15 стр. Wink

# 268
ЦВЕТИ, ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА!!!  bouquet Heart Eyes  bouquet

Подаръкопотокът ....!!!! Joy Joy
Данче, ще ме убиеш с този лаф!  hahaha В тази връзка, ти защо се прекръсти на "Поспаланче"!?!? "Калпазанче" много по ти ходи!!! Hug А тази чаша, като за бира голема... Mr. Green

Тук е слънчево, но адски студено и ветровито.  Close Върнахме се от гробищата /нали е Задушница/ и още не мога да се освестя от студ... А беба направи 3 часов предиобеден сън! Shocked
Днес ще й давам на Блевит разхлабваща каша с царевица и ориз.  chef
Да ви питам - Вас гледат ли ви изумено продавачките, като търсите безмлечни каши?  Thinking Вече си мисля, че на мен нещо ми има... Rolling Eyes

# 269
Цвети, много  txtloves и щастие!!!!

Общи условия

Активация на акаунт