На априлското глезанче вече трябва му юрганче

• 9 195
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
Данче, такава чаша имам, ама не е от тук, мъжът ми я донесе от странство.
енви, и на Преси първата каша на Блевит беше същата, сега ще му взема друга за разнообразие.Иначе продавачката в магазина, от който предимно пазарувам ми каза, че в началото много се дразнела, когато майките се залепяли за етикетите на пюрета, каши и четяли какво е съдържанието.Сега уж вече разбирала защо, ама вчера пак ме пита защо вземам повече от 1-2 пюрета със заек, демек що въвеждам толкова много дни едно и също нещо Rolling Eyes

# 271
Термочаши продават в Техномаркет, ако не се лъжа.
И тук
но са в порядъка 30-60 лв.

ЦВЕТИ, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!!

# 272
Sorry za latinicata, no nqma kak ina4e.

Bqsna sym! Nikoga, nikoga, nikoga ne se omyjvajte za programist! Za polovin 4as go ostavih nasame s kompjutyra i e uspql da formatira 2 dqla "bez da se useti"! Vsi4ko mi e zatril, dokumenti, snimki, knigi, vsi4ko! I lo6oto e, 4e ne moje ni6to da otkrie i vyrne, za6toto e formatirano!

Sega sym na nqkakyv skapan linuks, i to ot disk, za6toto ni6to drugo ne raboti, ekranyt mi e razmazan i nqmam kirilica! mrazq linux! Mrazq go! I cqlata im programistka pasmina mrazq! Aaaaa!

Envia, ne me gledat u4udeno, a daje me prosve6tavat. Bezmle4nite ka6i na Hipp primerno sa sys tymnozelen nadpis (kato bioorgani4ni hrani) - tova  ot prodava4ka go nau4ih. Vse pak te sa tam , za da pomagat, ne da ti davat syveti ili da te gledat lo6o.

Of, spiram da pi6a, 4e kato gledam typiq brauzyr "Gnom" (6to za ime molq vi se!) i se qdosvam pak!

# 273
Юлче, съжалявам! Hug

# 274
Юлче, много гадно  Sad

# 275
  • 2 етажа над тавана
Юлче, ужас Shocked
Как може такова нещо  no smile3527

# 276
Цвети честита годишнина

# 277
  • София
Честито, Цветенце!
И нашата годишнина от годежа беше някъде тоя месец, ама не можем да си спомним точно кога  Embarassed

Bqsna sym! Nikoga, nikoga, nikoga ne se omyjvajte za programist! .....
smile3532 Хи, хи, това все едно аз съм го писала. Всичките ми гаджета навремето бяха компютърджии и преди 7-8 години се бях зарекла, че мъж, който може да си инсталира Уиндоуса сам, повече няма да си хвана. А то кво, накрая пак програмист  Shocked Няма отърване, Юлче!  Mr. Green

# 278
  • София
А, и аз компютърджиите не ги долюбвам  Close
Мен вече за всичко ме гледат учудено, така че...не ми пука!Даже се чувствам някакси по-умна от тях... Laughing

# 279
  • София
Аз съм информатичка, моля, моля!  Naughty Това не ми пречи да оплювам цялата информатична сган, вкл. и себе си!  Mr. Green Представяте ли си пък двама дебили в една къща какво е?!  Twisted Evil

# 280
юлче, много гадно така бе smile3506
Ние преди малко се върнахме от разходка, днес имаше слънчице  Nature Sun With Face, макар че беше лееко студенко, направихме 1 час по улиците.Явно добре му се отразява това време, щото спинка и вчера, и днес smile3507

# 281
Az kym programistkite i informati4kite protiv nqmam. Te sa pi4ove, pone onezi macki, koito poznavam gre6ka nqmat  Mr. Green

Renka, qsno mi e za 2-ta debili, 6tot az sym zavyr6ila kompjutyrni sistemi v tehni4eskiq semestrialno (tuj zna4i vsi4ko bez diplomnata rabota). Ama az nikoga ne pravq takiva bozi, moje bi za6toto ne sym profesionalist. Te, profesionalistite, kato se zahvanat, omazvat ne6tata PROFESIONALNO. Toest, kato ti mine nqkoj takyv kato moq myj prez kompjutyra, po-dobre zabravi da go polzva6 pove4e. V momenta prakti4eski nqmam hard-disk, rabotq kakto navremeto se rabote6e s pravec 8 - s ram i disk vmesto disketa. Pone cd-to raboti  Crazy  I ne moje i da go utrepq myjkoto tqlo, 6toto dnes ima praznik - diplomira se. Vzema magistyrska stepen po informatika, jalna im majka na gorkite kompjutri i na men v 4astnost  ooooh!

# 282
  • София
Хе, Юлче, и ние сме точно като вас  Peace Само дето мъжа ми е в ТУ, а аз в Софийския. Трябва, обаче, сериозно да взема пример от твоя мъж и да си направя нааай-сетне дипломната, че и аз да взема да стана един магистър!

# 283
Данче, точно за бебешки Панадол/Тайленол ставаше дума. Мамо Меца, мерси за инфото Hug, както винаги насреща.

Цвети, честита ви годишнина и весеп празник днес  bouquet 1dating luvbed txtloves  loveuuu

Седя си днес тук в офиса на кафенце и слушам радиото. Тук от първи ноември започват с коледните песнички, два месеца само такова нон стоп. Мноооооого ми е едно предколедно вече, чакам да дойде маман и започваме с украсата. Тази година малко по-рано, за да се радваме повече, пък и Лекса да има какво да подръпва.

# 284
я кажете, защо като сложа бебо в проходилката или в столчето за хранене му измръзват ръцете направо са му ледстудени newsm78

Общи условия

Активация на акаунт