Бебешката количка - цяла наука за второ висше №48

• 70 468
  • 870
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Споделете какви чанти за колички сте избрали? Струва ми се, че повечето ще ми се удрят в краката и че няма да са удобни. Търся изчистена чанта в черно или сиво и не мога да избера.

Аз също търсих черна, защото количката ми е зелена с кафява дръжка и черно шаси и нищо няма да й подхожда. Изборът за изчистени черни чанти е ограничен. Аз мисля да я слагам в отделението за багаж ако ми се удря в краката. Не знам дали е удобна, защото все още не е ползвана, но се спрях на тази:

# 421
Споделете какви чанти за колички сте избрали? Струва ми се, че повечето ще ми се удрят в краката и че няма да са удобни. Търся изчистена чанта в черно или сиво и не мога да избера.
Най-базовият модел на "Mamas and Papas ". Вече е на почти 3 години и не е мръднала.

# 422
Аз си купих чантата с количката (на easywalker). не ми допада, особено цената и, но пък предполчитам всичко да си ми е в комплект. Отсега взех и чувал за лятната количка, защото и там има шанс като наближи сезона да няма точния цвят.

# 423
зависи имаш ли в колата изофикс? Ако имаш, по-удобно е да вземеш столче с изофикс, защото по-лесно се маха и слага, примерно, ако имате 2 коли, от едната в другата го местиш. Или в кола на приятел, искаш да качиш бебето, много по-удобно е с изофикс, отколкото с връзване с колани. А ако ти се наложи да ползваш задните седалки за нещо - пренасяне на мебел, возене на 3 човека отзад и т н..?

Но има хора, които слагат слолчето веднъж и не го махат, докато детето порастне. Тогава не ти трябва изофикс, връзваш го с коланите. Някои пък с две коли, си имат столчета и в двете.

# 424
На коя марка количките са по добри според вас?
Peg Perego или Cybex?
Говоря с моделите им 3 в 1

# 425
cybex -една идея по-добри, но и Peg Perego са добри

# 426
  • гр.Пловдив
На коя марка количките са по добри според вас?
Peg Perego или Cybex?
Говоря с моделите им 3 в 1

Поне според това,което чета и виждам по улици и форуми,Сайбекса е взел тотален превес над много марки и модели колички,не само Пег Перего.Тотален фаворит е явно:smiling_imp:

# 427
Аз се бях влюбила в Peg Perego на външен вид, но тук във форума има тема за марката и имаше оплаквания за скърцане и провисване на сенника. Затова се пренасочих към Cybex Priam. Не ми харесва толкова на външен вид, но се надявам да не прави проблеми.

# 428
  • Седмото небе
Ползвам Приам, но харесвам и много модели на Пег Перего. Вчера пред П изчаквахме мама с 500 Fiat, ами много добре изглежда като конструкция и замисъл. Само на мен лично чувалчето/оригинално ми се видя тънко. Нашето не е на Сайбекс оригиналното (не ги харесвам също особено) и си останахме с това, което имаме. Доста по-дълго, дебело и много топло. Как ми изскочи от главата марката, някакви универсални го водят. Много съм доволна... После като го видя, ще напиша.

# 429
Аз правих доста сравнения на живо на марките и мисля, че материалите и екстрите на Пег Перего са доста по-добри от Сайбекс. Идете в някой магазин и посикайте най-скипъте и от двете - и с поглед си личи.
А за скърцането - всяка количка изисква поддържане.

# 430
  • Седмото небе
Момичета, разглеждахме сайта с приятелка бъдеща мама и видяхме тази оферта, стори ни се добра:
https://www.babymarkt.de/cbx-kinderwagen-kody-pure-lux-crunchy-r … ybex-a276075.html
Аз съм я виждала само отстрани, не съм я бутала, но ми изглежда добре. Имате ли вие лични впечатления, ако някой познава добре модела? Моята дружка засега само разглежда, понеже скоро очакваме да разбере пола на бебчето и събирам мнения за нея. Мерси предварително!

# 431
аз съм ползвала Peg perego pliko mini, една забележка не мога да измисля, освен един черен  кант, обшивка на сенника, където е нанизан избеля, а сенникът беше черен също, никава промяна в плата. Много лесно се возеше количката, не мога да опиша усещането.  Свалят се всички части за пране. Лека, лесно се сгъва.

# 432
Здравейте, изчетох няколко теми назад, но не намирам мнение за две бебешки колички на които съм се спряла и между които се колебая. Двете са от една марка Roan (мисля, че са полски) става въпрос за моделите им bloom и bass next, ще приложа и линкове. Та много ще съм ви благодарна да изкажете мнение за тях като по-опитни в бутането на колички и коя от двете бихте избрали, както и някой ако използва да сподели мнение. Благодаря предварително 😊

https://moebebe.com/bebeshka-kolichka-2v1-bloom-brown-dots-roan-2020

И

https://zarotti-shop.com/bebeshka-detska-kolichka-roan-bass-next … zarotti-shop.html

# 433
Viliana Petrova
BLOOM BROWN DOTS - ROAN тежка, 13.5 кг. Седящата част ще се ползва най-дълго, а изглежда голямо шаси, а седящата част миниатюрна. Хубаво е, че се сменя посоката, но не смятай, че в движание, както си тръгнеш от къщи, така си я караш, иначе вдигай бебето.  В сгънато положение 81 см на 60 см.  Ще ти влезе ли в багажника на колата? Тази спирачка отзад може да те спъва като караш. Покривалото за дъжд е грозно, сякаш не е правено за конкретния модел, а е универсално, които стават на всички колички.  Платът е доста груб, виж отвътрешната страна на лежащата част. Като дизайн е красива.
Трябва да я покараш в някой магазин, има колички, които са ниски, на снимка не можеш да си го представиш. Кошът за продукти ми се видя затворен, като чанта, понякога е по-удобно набързо да метнеш нещо долу, нямаш време да търсиш отвора на чантата...

Roan bass next 2в1 - Mocca
дръжката е от 94 до 117 см, като, че ли за високи хора. Хубаво, че на сенника на ваничката има нещо като козирка, която се прибира навътре също. Има амортисьори, но за да забележиш ефекта, трябва силно да натиснеш количката надолу с мъжка сила.
Кошът за багаж и конструкцията - прочети от другата количка, същите са.
Гледай на клипчето демонстраторът колко сила влага да я сгъне, да я носи... просто ми изглежда като, че ли не са смазани съединенията/връзките на конструкцията, а не е така, те просто трудно се мърдат. Конструкцията е груба и тежка, сравни с Cybex в някой магазин и ще разбереш какво имам предвид,
Много пари даваш, купи си нещо по-хубаво.

# 434
Момичета, някъде из темите бях чела за разликата между Cybex balios S / balios s lux, но не успявам да намеря къде точно. Бихте ли ми помогнали

Общи условия

Активация на акаунт