Бебешката количка - цяла наука за второ висше №48

• 69 282
  • 870
  •   1
Отговори
# 270
@Nedinka количката изглежда супер! Аз съм на мнение, че триколките са по-маневрени и като са с напомпващи се гуми най-добре! Май ще вземем тази на бебе комфорт! Все пак е на намаление и излиза 500лв, супер комфортна и удобна е и за мен и за малкия. Красива е! Не е много тежка 11кг. Само един въпрос. Ако пише, че се комбинира със кош за новородено и стол за кола 0-13 дали може със всякакви столчета 0-13 и всякакви колове за новородено, или само на марката?
Кош само на марката, а столчетата вероятно на Maxi Cosy, Cybex и евентуално още една две марки.

Благодаря ще питам на място, като му дойде времето за кош за новородено!😁

# 271
Случайно ми попаднаха тези колички.
Нищо не съм чела за тях.

Харесаха ми на външен вид.
https://anexbaby.com/bg-bg/strollers/e-type?utm_source=facebook& … WIOFvH59NsVppWFhg
Някой ползва ли такава? Мнение?

# 272
Има доста писано в темата. Може да погледнете. Аз съм ги виждала на живо. Хубави са и имат доста цветове, но нищо повече не мога да кажа.

# 273
Не изглеждат лоши но багажника е много малък и гумите на снимка не ми изглеждат хубави, ако на живо не е така може да се помисли.

Цената каква е?

# 274
Не изглеждат лоши но багажника е много малък и гумите на снимка не ми изглеждат хубави, ако на живо не е така може да се помисли.

Цената каква е?

това намирам

# 275
Аз когато ги гледах лятото бяха на 1400лв.
Наистина багажника е много малак и гумите също. Полски колички са, но от висок клас. Но със сигурност за близо 1800лв не бих взела тази количка.

# 276
Точно това щях да питам за тази сума заслужава ли си?

# 277
Случайно ми попаднаха тези колички.
Нищо не съм чела за тях.

Харесаха ми на външен вид.
https://anexbaby.com/bg-bg/strollers/e-type?utm_source=facebook& … WIOFvH59NsVppWFhg
Някой ползва ли такава? Мнение?
кой е производителят? няма откриете. А гаранция дават ли, сервиз?
Не бих я купила. Много пари за нищо.

# 278
И аз съм на мнение, че са много пари за нищо. Ако беше 500-600лв можеше да се помисли за бюджетен вариант.

# 279
Здравейте, някой ползвал ли е количка Peg Perego Veloce и има ли мнение за нея? Също дали знае количката съвместима ли е със столчета за кола Maxi-Cosi, че май адаптори не продават за нещо по различно от техните столчета.
Благодаря

# 280
Имам чувството, че всички купуват Cybex, толкова ли са им добри количките или просто е някаква мода в България? Аз нямам наблюдение върху други страни. Около мен всички мои приятелки са със Cybex.

# 281
добри са Cybex, но има и други добри марки, които не се внасят в БГ, или по-рядко и в по-малки количества се внасят.
Аз живея в чужбина, при нас ако някой дойде в магазина и не знае какво столче или количка да си купи, веднага го насочват към Cybex, макар, че в магазина има още 20 заслужаващи си фирми и колички или столчета. Но те разсъждават така, че клиентът трябва да се задоволи с качествена количка, с която да няма проблеми, и занимавки с рекламации и т н. - абе, чиста работа, и те, хората купуват.

# 282
До колкото проучвах, от предлагащите се в бг priam беше най-доброто. Иначе бих си взела бугабу, но се организирах за количка в края на 8ми месец и нямах време за чакане.

Не е съвсем по темата, но можете ли да препоръчате немски сайтове с добри отстъпки за столчета за кола (ориентирала съм се към besafe).

# 283
В нашата чужбина няма много Сайбекс по улиците. От моите приятелки също нито една няма тази марка, а доста родиха през последните десет години и продължават да раждат.

# 284
Gebura, погледни търсачките, които по-назад писах. Besafe по спомен, когато преди година търсех столче за каката, почти да не кажа никакви намаления нямат и много малко предлагане има по чуждите сайтове.
Скрит текст:
За bugaboo хич не е късно. Моята дойде от Германия сигурно за десет дни и то покрай ЧП. Не знам дали ще хванеш някакви намаления в момента обаче, макар че fox2 май още е с 25% надолу. Аз съм си фен на марката от сто години. Първата ми количка бе такава и й взехме душата. Беше втора употреба, но страшно запазена. Ако знаех, че такова ползване ще има, както и шанс за второ дете щях да се напъна да взема нова, да си отгледам двете деца, че и да я продам сигурно. Дори бих си взела отново ползвана, но няма такова предлагане като преди и реших да се поглезя с нова. Голямо чудене падна докато се спра на модел, че исках най-доброто съотношение цена, подобрения и възвръщаемост. Много ме тормозеше и лошия избор на цветове спрямо преди.  Дори прегледах и други марки. Включително и за приам се замислих, но по една случайност съседката ми я има и я успях да я погледна по-подробно от близо. По-тясната и къса седалка определено ме отказа обаче.

Общи условия

Активация на акаунт