Бебешката количка - цяла наука за второ висше №48

• 70 440
  • 870
  •   1
Отговори
# 480
Котка в кашон, ами айде препоръчай ни нещо читаво по твоите критерии, още търсим така или иначе 😀 Нали за мое предпочита е да няма само 50 нюанса сиво, черно, тъмно синьо/зелено като цвят..

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 20:20 от YanevaM

# 481
Ако държите на скъпа количка, няма как да ви препоръчам такава, защото аз самата ползвам евтина и никога не съм искала скъпа. Но изказването ми беше във връзка с това, че обикновено високият клас колички, колкото и да ги намирам за онеправдано скъпи, поне имат приятен вид, а тази с този изпомачкан и развлечен плат определено няма привлекателен външен вид. Предните колела са малки, което е минус, няма амортисьори, което за мен също е минус, но не всеки родител държи на това, ергономичният седнал кош за мен лично също е минус, най-малкото представете си как бихте сменили памперс в него. Единственото приятно е големият багажник. Прочетох характеристиките ѝ в сайта на Дундьо, пише нещо за амортисьори, но аз не виждам такива. И това с пълнозърнестата дръжка е... Как ли съм живяла без пълнозърнеста дръжка до сега, а с една пуста еко кожа на дръжката. Та общо взето реакцията ми беше спонтанна, просто наистина ми се стори много грозна и никаква. Пожелавам ви успех в търсенето и намирането.

# 482
Котка в кашон, цената не ми е най-водеща, просто до сега в повечето случеи евтиното ми излиза по-скъпо. Търся нещо и функционално, за което няма да ме е яд 1-2 години и всеки ден да го псувам. Затова и пиша в бг мама, ако разбирах много от колички и къде мога да сменям памперси и как изобщо да сменям памперси изобщо нямаше да искам съвети 😃 Първо дете ми е, първа количка. И да суетна съм, кафявата дръжка с еко кожа ми носи лично удоволствие, ходи ми на рижавата коса 😉 Всяко нещо в живота трябва да ти носи удоволствие, за мен може да е дръжката или някой минимален детайл, за вас нещо съвсем различно. Няма значение, но за измачканата материя съм съгласна и се чудя защо изглежда така, като всички снимки и клипове, които съм гледала до сега е била доста стегната и изчистена количка и затова ми е харесвала. Та затова ще се гледат моделите и на живо.
Благодаря.

# 483
  • София
Изглежда така, защото са гладени. За рекламата са опънати. Ако току що я извадите от кашона няма да изглежда така. Всичко е трик да ви накара да я харесате  на рекламата, клипа и т.н. И накрая да я купите. 😉

# 484
Elasmen, ясно е че всеки ще иска да си продаде артикула. Надявам се и аз ще мога да си я преведа в приличен вид, както видимо са успели и други. Ама не мога да коментирам реално, преди поне да я видя, така че може и намачкана да си изглежда постоянно знам ли. Ще пиша каква количка съм си избрала и закупила след 3-4 седмици 🤣

# 485
Добър вечер, мами 😊 Препратиха ме във вашата група за препоръка на колички. Ще съм ви много, много благодарна, ако ми препоръчате няколко марки или модели, които да разгледам.. 😁 Бюджет около 2 000лв, изчистен стегнат дизайн, големи гуми, комбинирана количка, за предпочитане свежи цветове! Благодаря предварително!!

Препоръчвам Mamas Papas

# 486
Янева, наистина виж мамас и папас в английските сайтове, на предна страница бях пускала линкове. Ще се справите хем за по-малко от предвидения бюджет, защото са на половин цена, хем ще сте много доволни (според мен).

# 487
Добър вечер, мами 😊 Препратиха ме във вашата група за препоръка на колички. Ще съм ви много, много благодарна, ако ми препоръчате няколко марки или модели, които да разгледам.. 😁 Бюджет около 2 000лв, изчистен стегнат дизайн, големи гуми, комбинирана количка, за предпочитане свежи цветове! Благодаря предварително!!

Привет,

Ние бяхме със Silver Cross - количката тежи под 10кг и се справя добре с тротоарите + не е масова в България.
А тук е нормално хората да препоръчват това, което се ползва най-много в България, а именно Муцитата, Easywalker-ите, гледам, че и доста Mammas&Pappas от този ценови диапазон има. През моя опит наистина мега много Mutsy-та има, чак се чудя как не си ги бъркат майките. Ако трябваше пак да правя този избор, бих се спряла на нещо, което е по-компактно в сгънато положение, но ние пътуваме горе долу често, с малка кола.
 Наистина отидете, бутнете 2-3 колички, тествайте- всяка ще има минуси, няма да е идеалната, то е като да купуваш кола - изберете наистина дали можете да направите компромис с нещо - било то скучна разцветка, размер сгъната, анатомична седалка или нещо друго. Просто направете списък с това, с което НЕ искате да направите компромис.  Simple Smile

# 488
Аз също бих ви препоръчала да погледнете Mamas&Papas Ocarro. Гумите са големи, кошовете за новородено и 6+ са големи и удобни.
Сенника е дълбок, прибира се с цип.
Багажника е голям. Платът е хубав и не избелява, сваля се лесно и се пере в пералнята, суших  и в сушилнята. 
Влизала съм с нея в гората, на плажа, по летищата я хвърляха, по павета, разбити улици, вървеше без никакъв проблем. 
Единственият и минус е,  че е тежка. Ние имаме стълбища и я свалях трудно.
Много е маневрена и се бута супер лесно.

# 489
Mamas&Papas Ocarro е много хубава количка, но според мен за малко по-висок човек. Аз съм около 164 и най-ниското положение на дръжките ми идваше високо. Също така в отигиналния им английски сайт доста често са намалени и можете да си вземете пълен комплект с всички аксесоари за 600-700£, тук само двата коша в Малечко са около 2000 и се случва да си изберете цвят, а да се окаже, че чантата и покривалото за летния кош го няма в избрания цвят.

# 490
mary1
и двете не ми харесват, но все пак, ако ме заставят да избирам. ще избера втората

# 491
  • гр.Пловдив
Живот и здраве и аз ще избирам количка, имам, нямам никакви идеи към момента, но за мен приоритетни елементи ще са гумите и широк кош за 6+.

През 2013г купихме за синът ми hauck 3 in 1 за 700лв, уж прилична бюджетна количка, но още със зимния кош за няма и 6м гумите от возене в прекрасния пловдивски квартал Кършияка бяха в такова състояние все едно ги бяха глозгали питбули и съм возила чували с картофи в тях-пълен ужас ви казвам!!!
Носихме я за рекламация, спорове скандали и безумни обвинения, че нарочно съм я докарала в такъв вид...  Rage С 300 мъки смениха гумите, но пак добиха същия вид след няма и 3 М. Иначе кошовете бяха широки, нямам забележки и беше лекичка, аз си я подмятах след секциото без проблем...

След като я продадох на една циганка, понеже беше невъзможно да се ползва с тези гуми, а и не можех да я гледам реших да пробвам Mutsy Evo, само летен кош с шаси - беше топ през 2013г - шасито, гумите и возията - уникални, обаче самият кош мега тесен, къс сенник, абсурдна за спинкане и я шитнах и нея с удоволствие Imp

# 492
mary1
и двете не ми харесват, но все пак, ако ме заставят да избирам. ще избера втората
Тези двете ми допаднаха,чисто визуално като опция, с бюджет до 700лв за 2в1. Но приемам всякакви съвети и препоръки. Благодаря на всички опитни мами,които дават отзиви!

# 493
Здравейте,
Какво е мнението ви за Maxi Cosi Lila CP и кош за новородено Oria?

# 494
  • Anywhere
Да ви покажа една много изгодна оферта за количка с чудесни характеристики и добро качество-Joie Chrome!
Единствено цветовете са сиво, синьо и черно...нищо свежо или момичешко
https://www.online4baby.com/for-baby/34148/Joie-Chrome-Trio-I-Sn … cot-Bundle---Grey

А втората оферта е специално за дамата, на която кафявата кожа на дръжката е важна! Мисля,че е по-добра от тази, която сте харесала Вие. Разгледайте я!
Joie са наистина добри колички с разумно тегло и много екстри. Не знам защо не са популярни в България.
https://www.online4baby.com/for-baby/32421/Joie-Versatrax-i-Snug … le---Laurel-Green
Ето и клипче

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 21:03 от Pretti shy

Общи условия

Активация на акаунт