Бебешката количка - цяла наука за второ висше №48

• 69 269
  • 870
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте! Избирам количка за първи път и съм се спряла на 2  модела за сега, може ли мнения ?
1 - BOOK 51 ELITE MODULAR SL БЕБЕШКА КОЛИЧКА 3 В 1 MON AMOUR PEG PEREGO 
2 - Inglesina Aptica System Quattro Darwin бебешка количка 4 в 1
Благодаря на отзовалите се Simple Smile

# 601
Моят обзор се свежда до Nuna mixx Next и Oyster 3, ще радвам и аз мнение. И за всеки случай съм сложила Joie finiti Благодаря Blush
Моят термин е за Август, още не съм ходила да видя на живо нищо в магазина.  Може и да се променят нещата.
Но ми направи направи впечатление, преди няколко дни на центъра единствената количка, която мина покрай мен и не скърцаше беше Oyster. (  не минаха всички модели де Grinning )
Аз съм Англия да добавя, и не успявам да намеря колички на прилична цена, от по хубавите марки... Всичко е около 1000£, но в комплект.

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 23:08 от Magic1720

# 602
Една от най-добрите ми приятелки е с Oyster 3 и съм я бутала често. Количката е супер според мен. Функционална, стабилна, бута се с лекота, качествени текстили и добра изработка. Аз лично предпочитам чупещи се дръжки пред телескопични, но това е въпрос на свикване според мен.

# 603
Винаги съм за Nuna. Фен съм

# 604
Сетих се да добавя, че Oyster 3 е почти идентична с Mamas&Papas Ocarro, така че може да погледнете и нея.

# 605
Благодаря момичета,  Mamas and Papas Occaro изглежда стабилна, не е лоша. Но незнам защо тези метални рамки (сиви) много ме дразнят. Предпочитам да е черно. Ако я има в такава опция бих се навила, но както казах още не съм ходила на място. Даже и незнам къде ще ходя, не мога намеря голям магазин с богат избор.
И още един въпрос имам към опитните майки, защото на мен ще ми е първо детенце. Заслужава ли си да се дадат толкова пари за комплект (900-1000£) на един път. Или по добре да си взема кош са новородено за 3 - 4 месеца и после лятна количка.
Седалката е ясна с нея няма да ме пуснат от болницата да изляза Blush

# 606
Давам още две идеи, които са малко по-така:
Joolz Day 3
Joolz Geo2
Може и да се намерят по-добри оферти до август.

# 607
Здравейте! Избирам количка за първи път и съм се спряла на 2  модела за сега, може ли мнения ?
1 - BOOK 51 ELITE MODULAR SL БЕБЕШКА КОЛИЧКА 3 В 1 MON AMOUR PEG PEREGO 
2 - Inglesina Aptica System Quattro Darwin бебешка количка 4 в 1
Благодаря на отзовалите се Simple Smile
май и двете са много стари модели...
Ако сравняваме марките,  Inglesina e по-добра от Peg Perego.
Конкретно този модел ми изглежда по-широк, обикновено на Inglesina са по-теснички и по-високи колички.
Която и да изберете, ще сте доволна.

# 608
Mast m 2e много по готина от ergo baby metro. Аз си взех Маст защото се сгъва с 1 ръка и едно копче до колкото ерго о има по тегава схема на сгъване. Сега чакам и адаптери за кошчето за кола които се поставят много по лесно от ергото Simple Smile
Доволна съм много от избора който направих. Yoyo е неоправдано скъпа, допълнително трябва да се купи това за крачетата, борд , и излиза златна направо.
ще я тествам скоро и в самолета как ще ни е но изглежда точно като куфар за ръчен багаж Simple Smile

# 609
Моят обзор се свежда до Nuna mixx Next и Oyster 3, ще радвам и аз мнение. И за всеки случай съм сложила Joie finiti Благодаря Blush
Моят термин е за Август, още не съм ходила да видя на живо нищо в магазина.  Може и да се променят нещата.
Но ми направи направи впечатление, преди няколко дни на центъра единствената количка, която мина покрай мен и не скърцаше беше Oyster. (  не минаха всички модели де Grinning )
Аз съм Англия да добавя, и не успявам да намеря колички на прилична цена, от по хубавите марки... Всичко е около 1000£, но в комплект.
Има различни сайтове,в които има добри оферти.Заслужава си да проверявате.
https://www.pramworld.co.uk/
https://www.online4baby.com/
https://www.kiddies-kingdom.com/

# 610
Има различни сайтове,в които има добри оферти.Заслужава си да проверявате.
https://www.pramworld.co.uk/
https://www.online4baby.com/
https://www.kiddies-kingdom.com/
Точно тук гледам, включително и trendybaby.co.uk ( не мога да слагам линкове), но всичко което харесвам е между 700-1000£ Grinning
На живо като отида ще харесам нещо сигурно на по нормална цена Blush
Благодаря Hug

# 611
Миналата седмица ходихме с ММ да тестваме колички, като и моята идея беше да намеря за удобно нещо на нормална цена...не ми се получи.
Почти всички са ми тромави и тежки, освен моделите на сайбекс и бугабу.
Обаче аз съм джобен формат и това също играе голяма роля.за избора според мен. За сега съм се спряла на бугабу фокс 2 или 3. Но и там има неща които не ми харесват.

# 612
Ето една добра оферта ако търсите Макси Кози.Това е в Айко до 27 март.

# 613
Здравейте,
търся си лятна количка.
С първото си дете ползвах количка с две дръжки, с второто предпочитам да е с цяла дръжка, за да ога спокойно да я управлявам с една ръка; задължително двойни предни колела и дълбок сенник, а също и да е по-висока (аз съм 180 и количка с височина 95 см не ми е ок).
Спрях се на няколко модела (Cam Compass, Cosatto Whoosh 2 и GB Qbit+ All Tarain).
Бихте ли споделили мнение и впечатления от тях (маневреност, управление с една ръка, компактност, височина на седалката и всякакви плюсове и минубси, за които се сетите, а също и ако имате препоръки за друга марка/модел.
Благодаря!

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 12:47 от Gal1na

# 614
Аз бих препоръчала Hauck. Много дълбок сенник, много лека и маневрена. Ние имаме в комбинация с кош за новородено и кош за кола. Но може да се вземе и само с лятна седалка. Ето тази е нашата

Общи условия

Активация на акаунт