Бебешката количка - цяла наука за второ висше №48

• 70 385
  • 870
  •   1
Отговори
# 585
Някой с лични впечатления от Bugaboo cameleon 3?Вчера я поръчах от чужбина на много добра цена,но не съм я виждала на живо.

Заглеждала съм я и ми се вижда адски ниска, татковци съм виждала да бутат приведени Confused
Аз съм 1.56 и едва ли ще имам проблем.Възможно е,в такъв случай,приятелят ми да се затруднява,но се надявам да не му е толкова неудобно.

# 586
anai., аз имам Cameleon 2. Двата модела са идентични. Тройката има разни подобрения. Дори бях на ръба да си я взема покрай ЧП, че беше на много добра цена, но в крайна сметка реших да си взема fox2 заради подобренията. Изключително здрав и харесван модел основно в чужбина . Отглежда по няколко деца. Моята я взех употребявана, но много запазена. След това й взехме живота по всякакви разбити улици и не знам дори колко хиляди км навъртя. За съжаление предните й колела вече за нищо не стават иначе щях да си я ползвам и с второто дете. Не бих казала, че е ниска. Има телескопична дръжка и доста се удължава. Може би за доста високи хора да е проблем , но за среден ръст е ок. Като минус бих отбелязала сгъването на две части. При нас за съжаление се налагаше доста често и предвид, че не беше съвсем нова ставаше по-трудно, но при нова бройка не би трябвало да е проблем. Ще свикнете. Ако и не ви се налага често не е толкова голям минус. Опитах да мина на Bee, много ми хареса като лекота и сгъване, но не е за нашите улици и си продължих  с cameleon-a още много време.

# 587
  • :)
Здравейте, момичета, моля препоръчайте ми лека и удобна лятна количка за дете на около година и половина. Четох назад в темите за Babyzen Yoyo, но ми е скъпа, какво мислите за  Peg Perego pliko mini, събирам мнения и за други модели. Благодаря на отзовалите се!

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 16:24 от Agi_ns

# 588
Идеална е Плико мини.

# 589
Здравейте, момичета, моля препоръчайте ми лека и удобна лятна количка за дете на около година и половина. Четох назад в темите за Babyzen Yoyo, но ми е скъпа, какво мислите за  Peg Perego pliko mini, събирам мнения и за други модели. Благодаря на отзовалите се!
аз имах Peg Perego pliko mini, нямам забележки, освен, че един кант на черния сенника избеля, просто беше от друг вид плат. Карането е много лесно, и с един пръст може да се бута, заради добре поставен център на тежестта. Като си я купих, първо това усетих, че ми трябва по-малка сила.

# 590
  • София
Поръчах розовия кош за новородено с цветята на Cybex Priam, защото ходих до RayaToys на бул. България и изглеждаше наистина красив на живо. Скоро ще купя и основата с шасито и т.н.

Ще си призная, че не съм разглеждала чак толкова много колички.. но от средно-скъпите и количките на по-високи цени честно казано не харесах нито една. Или ми грознееха на живо/бяха много тежки за мен, или тези които не съм гледала изобщо на живо ми се сториха така или иначе доста грозни и нямаше смисъл да ги търся в магазин да ги изпробвам. Но честно казано... Priam наистина ми хареса най-много. Наистина лека и маневрена е, дори с сравнително тежкия кош за новородени бебета. А и дизайна е много красив.. така че съм доста доволна с избора си въпреки високата цена, хаха.

# 591
Честит! Много ми харесва тази серия на Сайбекс.

Знам, че на много хора им се вижда кичозна, но за мен е много нежна и весела. Разбирам колко са практични тъмните, убити цветове колички, но хич не ми допадат. Grinning

# 592
Сравнявал две несравними колички. Двете се затварят по различен начин и също така са с различни колела.
Не харесвам колички с двойни колела и нарочно търсих с единични. В крайна сметка взех бейбизен йо йо, но ако трябва сега да избирам бих взела Ергобейби метро.
Седалката на бейбизен определено не ми изглежда удобна и детето постоянно се приплъзва надолу и през няколко минути трябва да го издърпвам нагоре. Също така няма напълно легнало положение. Количката е лека и идеална за пътуване със самолет и нищо повече.

# 593
  • Варна

Аз бих ви препоръчал да погледнете и Inglesina Quid2, теглото и е 5.9кг. и е одобрена за ръчен багаж в самолета.
За разлика от Pliko Mini, същата е с цяла дръжка, което според мен е значително по - удобно за бутане и сгъване с една ръка.

# 594
  • :)
Благодаря ви за споделения опит и препоръки! Спрях се сякаш на следните колички, които се вписват като цена в бюджета ни, можете ли да споделите мнение за тях:
Inglesina Quid2 - 6 кг
ABC Design Ping - 7 кг
Cybex Easy S - 6кг

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 09:59 от Agi_ns

# 595
Благодаря ви момичета за споделения опит и препоръки! Спрях се сякаш на следните колички, които се вписват като цена в бюджета ни, можете ли да споделите мнение за тях:
Inglesina Quid2 - 6 кг
ABC Design Ping - 7 кг
Cybex Easy S - 6кг
аз съм за inglesina, щом влиза в бюджета ви. Имала съм, много съм доволна от  качеството.  И като размери, и като съотношение на частите, лека, за всичко е помислено. Колелата са и страхотни за БГ изровени пътища, къде ли не я карах.

# 596
Inglesina Quid2 е 270 паунда.

# 597
  • Варна

Цената и България е 490 лв.

# 598
На тази цена ги намирам само в Алиекспрес.

# 599
  • София
Честит! Много ми харесва тази серия на Сайбекс.

Знам, че на много хора им се вижда кичозна, но за мен е много нежна и весела. Разбирам колко са практични тъмните, убити цветове колички, но хич не ми допадат. Grinning
Благодаря! Хаха, и аз така мисля. В ежедневието си нося доста женствени дрехи и т.н. и честно казано доста съвпада така или иначе с моя стил. Някаква сива количка просто честно казано ще изглежда странно до мен, така че си е до въпрос на вкус и лично съвпадение.

Общи условия

Активация на акаунт