Бебешката количка - цяла наука за второ висше №48

• 70 387
  • 870
  •   1
Отговори
# 570
Аз днес взех Mast M2 в крайна сметка. От всички които гледах
Bogaboo Ant ми е грозна и скъпа както и Yoyo
Silver cross беше другия вариант но не ми допадна малкия кош и преградата посредста.
Ergo baby ми грознее качулката
Easy walker не ми харесва плата
А Mast пасваше на всички изисквания. Отделно сега е с -15% от днеска в дундьото и направо си купих синичка Simple Smile С матраче двустранно и чакам комплекта с аксесоари ( дъждобран , комарник и калъф)

# 571
По съвет от тук избрахме Maclaren за лятна количка, единственото ми колебание е как се справя с паваж и счупени тротоари, моля, ако някой има опит да сподели. Друго пристрнение е, че в немски сайт видях множество лоши ревюта за последните 1-2 години и снимки на счупени предни колела..
много са добри, но наистина са създадени за асвалт  и идеални настилки. Колелата са малки. По-лесно е с колело поне 12-15 см. Maclaren  най-добре върви на летището и в МОЛа

# 572
Здравейте , моето бебе е вече батко и съм в чуденка на каква лятна количка да се спра ?
В момента съм с Чико бест френд джънгъл , но не ми харесва маневреността , когато обърна коша напред . Измества се центъра на тежестта и става трудно управляема .
Много ми се иска новата , която взема да има позиция и към майката . Доста по-уютно става за сън в хладните дни и изненадващи атмосферни условия , но май не съм срещала такава 😁
Иначе искам да е маневрена , лека и лесно сгъваема . Държа да има и борд , а не само колани .
Гледам Ерго бейби , Макларън , ГБ … харесах и едва в базар , не съм и чувала марката до сега , но ми грабна окото … и не се сещам още .

# 573
  • Седмото небе
Като търсех ултракомпактна, гледах Babyzen Yoyo, Silver Crest Jet, Mountain Buggy Nano, GB Pockit, Mamas and papas Airo, Cybex Eezy S Twist, Bugaboo Ant. От тези последно избирах между Silver Crest Jet и Bugaboo Ant, спрях се на последната заради значително по-добрите платове (пътуваме повече през лятото и ми беше важно да не е от запарващ полиестер).

Bugaboo Ant e успешно превозвана с Раян, Уиз и Луфтханза, побираше се в отделението за ръчен багаж над седалката. Не е особено популярна по нашите ширини, така че ако се спреш на нея и имаш въпроси, съм на среща.

В Рая тойс има намаление, ако някой не е видял. Купих си Мелио и май ще се разделям с Приама вече, но не съм го решила напълно още. Вие кога решихте да си пенсионирате 3 в 1 количките?
Моля пишете когато изпробвате с бебето новата си количка Мелио.
Аз докато се наканя и почти я бях решила Cybex Eezy s twist +2 изчезна от Рая тойс по някаква причина и май засега ще избирам между Мелио и Миос. Ама пусто тия малки колеленца хич не ми харесват, а и не съм сигурна колко ще са практични. Ние пешеходстваме много с бебка по всякакви терени и гумите са ми много важни.
Иначе и аз съм с Приам, която обожавам, но вече пуснах за продажба. Да и взема добри парички, докато не съм я похабила съвсем. Вече с порастналото бебе 9 кг, 77 см на 1,1г ми идва доста тежка и обемна. Иначе всичко си и харесвам, установих че много по-удобно се кара/бута, когато детето гледа напред. Но моето предпочита да гледа към мен и в тази посока вече ми е трудна за управление на моменти. Иначе красива, удобна, широка, лесна за поддържане, но вече и търся нови стопани...

# 574
И аз докато се наканя, Melio в черно изчезна от Рая тойс. Иначе мисля да я поръчам от Вис Виталис, там има код -10% след абонамент с имейл. Харесах много карбоновата, но карбонът привличал гръмотевици и като се познавам всеки път, като завали дъжд ще се филмирам. И май се отказах категорично от Maclaren quest arc.
Като търсех ултракомпактна, гледах Babyzen Yoyo, Silver Crest Jet, Mountain Buggy Nano, GB Pockit, Mamas and papas Airo, Cybex Eezy S Twist, Bugaboo Ant. От тези последно избирах между Silver Crest Jet и Bugaboo Ant, спрях се на последната заради значително по-добрите платове (пътуваме повече през лятото и ми беше важно да не е от запарващ полиестер).

Bugaboo Ant e успешно превозвана с Раян, Уиз и Луфтханза, побираше се в отделението за ръчен багаж над седалката. Не е особено популярна по нашите ширини, така че ако се спреш на нея и имаш въпроси, съм на среща.

В Рая тойс има намаление, ако някой не е видял. Купих си Мелио и май ще се разделям с Приама вече, но не съм го решила напълно още. Вие кога решихте да си пенсионирате 3 в 1 количките?
Моля пишете когато изпробвате с бебето новата си количка Мелио.
Аз докато се наканя и почти я бях решила Cybex Eezy s twist +2 изчезна от Рая тойс по някаква причина и май засега ще избирам между Мелио и Миос. Ама пусто тия малки колеленца хич не ми харесват, а и не съм сигурна колко ще са практични. Ние пешеходстваме много с бебка по всякакви терени и гумите са ми много важни.
Иначе и аз съм с Приам, която обожавам, но вече пуснах за продажба. Да и взема добри парички, докато не съм я похабила съвсем. Вече с порастналото бебе 9 кг, 77 см на 1,1г ми идва доста тежка и обемна. Иначе всичко си и харесвам, установих че много по-удобно се кара/бута, когато детето гледа напред. Но моето предпочита да гледа към мен и в тази посока вече ми е трудна за управление на моменти. Иначе красива, удобна, широка, лесна за поддържане, но вече и търся нови стопани...

# 575
Joy, защо се отказа от maclaren quest arc?

Мислите ли, че мога да ползвам Cybex Mios за лятна количка или ще ми трябва и друга?

# 576
Поначало харесах повече Melio-то, много по- комфортна ми се струва за беба, тя обича да стои в количката. Гумите са по-големи. Начинът на сгъване за мен е предпочитан. Има и борд отпред, както и движение в дете посоки. Единственото което мога да нарека минус е, че е до около 3 годишна възраст, а Maclaren мисля до 4 години.
Joy, защо се отказа от maclaren quest arc?

Мислите ли, че мога да ползвам Cybex Mios за лятна количка или ще ми трябва и друга?

# 577
Вчера излизах с Мелио-то, днес отново и ще споделя отзиви. Като начало ме изненада приятно, освен че по-трудно качва и слиза от бордюри.

Миос визуално ми допада много повече, но е малко по-тежка, малко по-малко компактна и много по-скъпа. При равни цени щях да купя нея, защото ми се стори много изпипана, като мини приамче, но при цена 695 за мелио, нямаше база за сравнение.

Редактирам, за да споделя впечатления за Мелио

Първо отрицателното: тротоарите в квартала са високи и качването и слизането са тегави. Не си го представям изобщо как ще стане, ако имам покупки в багажника, който пък от своя страна е доста плитък.

Няма поставка за крачетата, мисля, че при по-голямо дете подметките ще цапат багажника и крачетата ще висят неудобно.

Като всички леки колички, усеща се нестабилна, “играе” ми в ръцете. Приамът е като танк, не мърда, не скърца. Мелио не скърца (засега), но се усеща по-хлабав. Не мога да очаквам повече от 6 кг количка, но го отчитам като недостатък.

Не бях виждала тюркоазената на живо, платът е различен и не толкова хубав като розовия и сивия. По-лъскав е, стои грозно смачкан и се цапа (опрях сенника на стената в аптеката и се отбеляза сиво, което трябваше бая да потъркам с мокра кърпа, за да падне, на Приам и Ант платовете са много по-хубави и неподатливи на мърсотия).

Хубавото - изненадващо добре се справя с дупки, паваж, разбити тротоари, сняг и кални тревни части. Не очаквах, но мина навсякъде. Върху снега най-трудно премина, докато кал, тревни площи и дупки преодоляхме с лекота.

Друса много по-малко от очакваното. Амортисьори има само на 2 от 4 гуми, но не е проблем - може би именно хлабавостта, за която писах преди, обира вибрациите и детето си спа спокойно.

Седалката е прилична дори като за моята дунда. Има място и за зимно чувалче даже.

Хубаво е, че детето може за гледа в двете посоки. Понеже количката е по-ниска, а на дръжката съм закачила органайзер, органайзерът й скриваше доста от зрителното поле. Детето се подразни и я обърнах да гледа напред - хареса й. Неочакван бонус Simple Smile но за несигурни дечица като нея, хубаво е, че са помислили за опции.

Сенникът е огромен.

Лекотата й има значение и много лесно я избутах по нанагорнището от южния парк към американското посолство. С Приамът е тегавко понякога, ако съм натоварена.

Друго не се сещам, ако има въпроси, питайте.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 20:36 от Макарон

# 578
Мами, а някоя ползвала ли е Chicco Ohlala? Харесах варианта Ohlala3, гледам, че в България продават 2ката. Хареса ми, че е ултралека, 4.2 кг.

# 579
Какво сте чували и какво ви е мнението за количките,на които летния кош има чупка в кръста при пълно легнало положение както например icandy?

# 580
Някой с лични впечатления от Bugaboo cameleon 3?Вчера я поръчах от чужбина на много добра цена,но не съм я виждала на живо.

# 581
Неса , моя летен кош е така . Намирам го за минус , защото моето момче не е от децата , които спи непробудно и неподвижно и , когато иска леко да се завърти , долната част на тялото няма как да застане и си върти само главичката и ръцете , но като не успее и се разсънва .
По тази причина реших да взема някоя лятна , но още не съм избрала .

# 582
Някой с лични впечатления от Bugaboo cameleon 3?Вчера я поръчах от чужбина на много добра цена,но не съм я виждала на живо.

Много малко впечатление имам, от използване за половин час- изключително стабилна, хубав материал на дамаската.

Търся лятна количка за кратки излизания с колата, искам да е до повече от 15 кг, за какво трябва да гледам друго?

Някой с впечатления от Нуна Пеп или Chicco We Foldable?

# 583
Здравейте, някоя от вас има ли Maxi Cosi Lila CP? Ако може да споделите дали сте доволни, както и нещата, които не ви харесват в нея ще съм много благодарна! В предходни теми тук-там се споменава количката, но информацията е твърде оскъдна.

# 584
  • гр.Пловдив

Заглеждала съм я и ми се вижда адски ниска, татковци съм виждала да бутат приведени Confused

Общи условия

Активация на акаунт