Бебешката количка - цяла наука за второ висше №48

• 70 395
  • 870
  •   1
Отговори
# 555
Тюркоазената купих, защото не харесвам черни колички. Simple Smile Разликата в теглото между карбоновата и другата е 400 грама, което е несъществено според мен.

Бочинка, Бугабу ант се продава в България - Вис Виталис и Дудьо я предлагат - има пълно, 180-градусово легнало положение без чупка, гледа в двете посоки и има поставка за крачета / leg rest. Ползвала съм я, когато щерката беше между 3 и 7 месеца за три пътувания, никакъв проблем не е с малко бебе. Тя е по-скоро проблемна с голямо бебе, уж я дават до 22 кг и за до 4 години, но детето като се излегне да спи, й е тясно настрани, ръцете й стърчат. Тя е почти 80 см и над 10 кг обаче, така че сигурно не е критерий.

Иначе Джет е много хубава, има свежи цветове и пълно легнало положение.

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 18:43 от Макарон

# 556
Макарон , благодаря , аз уж съм всяка седмица в дундьо па не съм и разбрала че я има ант. Но гледам по скоро джет. По стилна ми е Simple Smile Ти защо не я избра нея ? Само заради плата ?
Сега се сетих че има и Anex Air X

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 20:15 от Анонимен

# 557
И заради плата - стори ми се много непроветрив и изкуствен, а ние пътуваме основно лятото. Иначе не ми хареса, че свалянето на облегалката е с каиши и в резултат детето седи винаги по-полегнало и си напряга гърба, ако поиска да седне напред и да се хване за борда. С малко бебе това е лесно да не обърнеш внимание, но с по-голямо е съществен недостатък. Също така седалката по спомен гледа само напред, което не ми се видя удачно за малко бебе тогава на 3 м. Тя и сега на почти година предпочита да гледа към мен и е несигурна, ако не ме вижда. Не на последно място, по-неманеврена и по-кофти окачване. Бугабу върви изненадващо добре и на калдаръм, не е супер лесно маневрирането с една ръка, ама върви. Ако ще се ползва количката за чести пътувания в старите европейски столици например, аз лично виждам само бугабу и бейбидзен да са реалистичен вариант. Нямам претенции да съм тествала всичко ултракомпактно на пазара. Иначе не е лоша джет, повече ми хареса от бейбидзен, а цената й е много добра в сравнение с другите.

Мисля, че Jane имаха някакви малки модели, не съм тествала, но сигурно материите ще са им хубави и имат хубави цветове.

# 558
Летните колички на easywalker също са с размери, съвместими за ръчен багаж.

# 559
Аз на Easywalker гледах Miley/Jackey, ама с няколко сантиметра нямаше да се хване при нискотарифките. Иначе са с приятни цветове и ако не ви пречи да я пуснете в бягажното, то са добър вариант.

# 560
На мили не ми допада плата да ви кажа. Гледам сега дали мога да взема Anex Air или Maclaren Atom

# 561
Момичета, избирам количка за 1ви път и съм аматьор за милиони. Та загледах се в колички tutis конкретно модел viva life. Ще съм благодарна на мами с впечатления да споделят. Също така приемам и други предложения в този ценови диапазон. Благодаря ви!!!

# 562
И на мен ми е интересно мнението ви за Cybex Mios, Cybex melio или maclaren quest arc за лятна количка? Влюбена съм и в трите, като тествам в магазина и имам нужда от съвет.

# 563
  • гр.Пловдив
Аз да попитам за САМ какво е мнението ,за тези ,които са ги ползвали или имат наблюдения?

# 564
Аз да попитам за САМ какво е мнението ,за тези ,които са ги ползвали или имат наблюдения?
аз съм ползвала, мойта беше с големи колела, но три. През зимата беше много проходима в снега, ОК съм с марката, продадох я, защото ми беше тежка, използвах я предимно в квартала на близки разстояния, по рядко в автобус. За летище - не мога да си помисля да тръгна с нея, в колата - махах колелетата, иначе не влизаше,

# 565
Здравейте. 169см съм и 52кг - повечето малки и ниски колички са ми много неудобни. Детето съм го кърмила без срам навън и не е ял адаптирано мляко - чак когато го захраних (5м3с) започнах да нося термос с храна. вода, чай сок отказваше до 5м(не ми се е налагало да нося нищо друго свързано с хранене и пиене за него)
Първо си купихме на lorelli mia - бях изключително доволна до 7 месец. В началото столчето за кола ми изглеждаше много измекярско, но в последствие, след като купихме 5 други, на различни марки, и скъпи и евтини, разбрахме колко е хубаво и го използвахме до последно. Ще кажа само за минусите, които съм забелязала, защото, както казах, количката ми хареса изключително много и ще си я използвам и сега за второто, живот и здраве. Мъжът ми е доста дребен и съответно и детето вървеше по-финно от повечето си връстници. Материята на кошчетата НЕ ми харесва - винаги са били постлани с пелена/чаршаф и съм носила съответно протектори и чаршафче винаги бонус, а столчето за кола го и изпотяваше, съответно още 1 чифт дрехи. Когато детето стана на 7м и искаше да седи само седнал, и то по-изправен, летния кош му беше дълъг на дупето и широк - все се изхлузваше на някъде ( това за по-едрия му братовчед не беше проблем) и това е причината да сменим количката. На година-година и нещо пак я използвахме за малко, но тогава вече бях свикнала повече на новата, с която се сдобихме също преди раждането, а именно kikka boo jasper mushroom (по спомен за името). Единствено я купихме защото беше намалена на 220лв и много красива. Ами, тя се оказа идеална за седене за детето, пак с гадна материя, но си слагаме подложки. На багажника пише "max 4 kg", но аз си я товаря МНОГО (последно с детето, вече 12кг, 1 стек вода 1.5л, детските принадлежности и торбата с всички др покупки от магазина) само ако се натовари още повече се огъва шасито и ме притеснява да не се счупи. На тази друг минус за мен е, че дълго време, понеже дръжката не е особено дълга, ми отне да се науча да вървя по-назад, за да не натискам спирачката без да искам. Сенникът също ме е дразнил понякога, защото lorellito пазеше повече сянка като че ли. Втората пази повече завет.

# 566
Мами, и аз търся лятна количка за пътуване със самолет. Видях, че по-напред сте коментирали темата, но от всички изброени имате ли представа коя няма чупка и легналото положение си е изцяло легнало? Аз харесах много едно Peg Perego, но има чупка в кръста, а мойта девойка е на 4 м и още сме в зимния кош на количката.

# 567
По съвет от тук избрахме Maclaren за лятна количка, единственото ми колебание е как се справя с паваж и счупени тротоари, моля, ако някой има опит да сподели. Друго пристрнение е, че в немски сайт видях множество лоши ревюта за последните 1-2 години и снимки на счупени предни колела..

# 568
Мами, и аз търся лятна количка за пътуване със самолет. Видях, че по-напред сте коментирали темата, но от всички изброени имате ли представа коя няма чупка и легналото положение си е изцяло легнало? Аз харесах много едно Peg Perego, но има чупка в кръста, а мойта девойка е на 4 м и още сме в зимния кош на количката.
Ние миналото лято взехме под наем Ergobaby metro и се събра в багажното на самолета. Edit: Не обърнах никакво внимание за чупката, може би защото сме с Balios S, която има въпросната чупка, но никога не е било проблем за детето ми.

# 569
Ние миналото лято взехме под наем Ergobaby metro и се събра в багажното на самолета. Edit: Не обърнах никакво внимание за чупката, може би защото сме с Balios S, която има въпросната чупка, но никога не е било проблем за детето ми.
И ние сме с Balios S lux, но нали уж имат пълно легнало положение. Аз още не съм вадила летния кош, защото Беба не сяда.

Общи условия

Активация на акаунт