Бебешката количка - цяла наука за второ висше №48

• 70 414
  • 870
  •   1
Отговори
# 540
Вече набелязах две колички, които ще видим като имаме път към София, а като ги намалят ще поръчам. Може и от чужбина. Кога обикновено има намаления? За кои празници става въпрос? Около Великден ли?

# 541
Здравейте, ако някой има опит, може ли да споделите линкове за аутлети в Англия, където мога да намеря Макси Кози?

https://www.kiddies-kingdom.com/132_maxi-cosi/855-maxi-cosi-strollers
Може да разгледате тук

# 542
Здравейте, момичета!
И аз съм в търсене на бебешка количка. Четох в темата отзиви, гледах модели в интернет, но реших да отида на място в магазин - да видя, да пипна, да ме консултират. Набелязяхме няколко магазина и горе-долу да са близко един до друг. В следващите дни щяхме да ходим и по други магазини, набелязани в друг район на София. Отидохме в първия набелязан Raya Toys. Гледахме, бутахме колички, консултираха ни и се спрахме на тази https://rayatoys.com/bebeshka-kolichka-hauck-atlantic-plus-trio-set Сетих се да попитам дали скоро ще имат промоции на количките и консултантката, която беше много любезна каза, че ще имат намаление -20% на всички артикули в магазина само на 26.02.2022г. (събота). Това се отнася само за физическите магазини.
После ходихме и в Хиполенд и Еником-М пак гледане, чудене, но си бяхме харесали модела от Raya Toys и приключихме с гледането. На 26.02 отиваме и взимаме количката. Надявам се да е добър избор!

# 543
Здравейте.На последната разпродажба в Averoom се сдобих с mutsy nexo и Mauntain mini buggy.Въпроса ми е най-вече за nexo понеже знам, че имаше собственици на такава, нещо друго освен чувала може ли да се сваля и да се пере преди да се използва?😀
Нямам опит с колички , предишната ми я подариха и беше с еко кожа и лесна поне за почистване, бършеш я и готово😄

# 544
Здравейте! От доста време търся количка, но все нещо се разубеждавам като харесам някоя. Та търся количка за момиченце, да е по закачлив и весел цвят( не ми допада някак малко и сладко бебче с черна количка), но мога с това да направя компромис. Да е висока, защото имам адски болни в кръста. Да е с твърд гръб, не с каиши, седалката да се върти с лице към родителя, да има пълно легнало положение, да се сгъва като книга или поне да е по-компактна, да е до 10 кг и да става за терен с дупки и поразбити тротоари. С баткото бях с Мамас и папас сола (страхотна количка), и сега я ползвам, но е доста амортизирана. И мисля че точно за това сега все нещо не ми е ок в тези който са по магазините. Дайте предложения, ще съм ви сууупер благодарна Simple Smile Усмихнат ден!

Здравей, не съм сигурна, дали количката, която съм харесала отговаря на всички, от изискванията, които имаш, но със сигурност е висока Grinning На мен основното ми изискване беше да е висока, и съм супер впечатлена от количката на Maxi-Cosi Plaza +. Можеш да разгледаш характеристиките й Simple Smile Според мен си има всичко необходимо Simple Smile
Мерси, погледнах я. Но не ми допада чупката на седалката след 6 месеца

# 545
Здравейте, ако някой има опит, може ли да споделите линкове за аутлети в Англия, където мога да намеря Макси Кози?

https://www.kiddies-kingdom.com/132_maxi-cosi/855-maxi-cosi-strollers
Може да разгледате тук

Както и в самия сайт на Макси Кози - английския или немския.

# 546
Здравейте мами!Искам мнение от майки,които са ползвали колички Cybex Priam или iCandy? или имат близки приятелки с опит.Искам мнение дали количката е тежка,маневрена ,плюсове и минуси.Благодаря🤍

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 22:51 от Не се сърди, човече

# 547
Здравейте мами!Искам мнение от майки,които са ползвали колички Cybex Priam или iCandy? или имат близки приятелки с опит.Искам мнение дали количката е тежка,маневрена ,плюсове и минуси.Благодаря🤍

3 от най-близките ми приятелки са с Priam и са много доволни. Маневрена е, удобна за бебето и има много голям кош за новородено, голям сенник. Не исках и аз да съм поредната от компанията ни с Приам и си бях избрала iCandy като друга количка висок клас..ее изобщо не ми хареса - пробвах я в Дундьо. Голяма е, тежка, и не чак толкова маневрена. Там дори нямаха и най-новите модели изложени, а старите не изглеждаха визуално като в сайта им.  Дори продавачките тогава ме посъветваха, че тази количка не е за мен ( аз съм 160см висока).

В крайна сметка се спрях на друга марка, защото Priam-a е една идея по-голяма в сгънато положение, а за колата ни имат значение едни 10 см. Това е единственият минус, който май има, но за да видите най-добре посетете магазин и искайте да ви я съберат.

# 548
Изключително доволна съм от Cybex Priam, няма какво повече да искам от една количка, удобна както за мен, така и за беба, маневрена, големите гуми и амортисьори са особено подходящи за нашите пътища. Кошът за новородено е просторен и с много отвори за през лятото, лятната седалка също е широка и комфортна. Определено бих избрала отново тази марка, живот и здраве за следващото ми дете. В момента търся лятна количка, отново съм се насочила към cybex, но ще си оставя на този етап и Priam-a.

# 549
Само това ме притеснява,че всички казват Priam е тежка и с много голям кош,доколкото разбрах mios е по-малка и лекичка нооо тези малки гуми…абсурдно ми изглежда

# 550
Ами да, една идея кошът за новородено е  по- тежък, но мисля, че повечето са така. Все пак комфортът на първо място. А mios e симпатична и по-лека, ама с тези малки гуми… не ми се връзва.
Само това ме притеснява,че всички казват Priam е тежка и с много голям кош,доколкото разбрах mios е по-малка и лекичка нооо тези малки гуми…абсурдно ми изглежда

# 551
Някой да има Маст ? Пускат ли с нея в самолета на борда ?
Или какви колички са ок освен ЙоЙо защото не ме устройва

# 552
Като търсех ултракомпактна, гледах Babyzen Yoyo, Silver Crest Jet, Mountain Buggy Nano, GB Pockit, Mamas and papas Airo, Cybex Eezy S Twist, Bugaboo Ant. От тези последно избирах между Silver Crest Jet и Bugaboo Ant, спрях се на последната заради значително по-добрите платове (пътуваме повече през лятото и ми беше важно да не е от запарващ полиестер).

Bugaboo Ant e успешно превозвана с Раян, Уиз и Луфтханза, побираше се в отделението за ръчен багаж над седалката. Не е особено популярна по нашите ширини, така че ако се спреш на нея и имаш въпроси, съм на среща.

В Рая тойс има намаление, ако някой не е видял. Купих си Мелио и май ще се разделям с Приама вече, но не съм го решила напълно още. Вие кога решихте да си пенсионирате 3 в 1 количките?

# 553
анта не ми харесва че няма удължено за крачетата. То тука не се и продава май а ще ми трябва за след месец, тя е и бебе и ми трябва да ляга хубавко Simple Smile

# 554
Вчера ходих да видя Melio и се колебая между нея и Maclaren quest arc, ама май клоня към melio. Карбоновата или другата избрахте?
В Рая тойс има намаление, ако някой не е видял. Купих си Мелио и май ще се разделям с Приама вече, но не съм го решила напълно още. Вие кога решихте да си пенсионирате 3 в 1 количките?

Общи условия

Активация на акаунт