БисИри и правописни истории 5

• 19 613
  • 382
  •   1
Отговори
# 90
  • Ямбол
)

...бременните които са пили фолиева са интосицирали бебето!Едно време бабите нищо не са пили,а света е още жив вече цели 2006 години!........гипса е силно карцерогенен!!!

Aхаа, значи светът преди 2006 години не го е имало. Хубаво нещо научих тук Wink, не знаех.

# 91
Цитат
от кое косата се изтощава пове4е?-пресата или сушене с сошоар като е намазана с пяна
Sunglasses Sunglasses

# 92
  • Boston, MA
снисхождение

Ееее, Лени, пак си с палмата май.  Joy

Я да ида да разбера как съм интосицирала бебето....

# 93
Е не знам как да го пусна като цитат, но:

5.  Срам ме е, защото  в България младите хора  четът само  менютата по заведенията , а не книги

8.  Срам ме е, защото  в България  си копуваме  телефони  за 1000лв., и  китайско белио за по 0.80лв.

16. Срам ме е, защото  в България  си красива само ако си анурексичка

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 22:46 от секстет

# 94
Скапи мамчета от пловдив аз сам от Стара Загора и мислим да идваме към вашия град да пазарим разни работи на нашето съкровище иш искам да ми кажете какво мислите за детската борса на Вис Виталис-много искам отида там
А също така и гледам по списаниЯта за някакъв огромен магазин като метро голям- пак за бебешки и децки стоки в Пловдив.
мол ви кажете някакви отзиви за тези магазини или препорачайте ми някой

Много е готино Laughing

# 95
  • София
Заглавие на тема, но се повтаря и в поста на тази мама -  За излизането на вън

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 20:38 от Darra

# 96
  • Boston, MA
... кармата във фризирчето...

# 97
да се включа и аз с цитат от ICQ на човек от фирма, който пазарува от нас: "айде да пуснИм една поръчка" Simple Smile човекът май си пише както си говори... Wink

# 98
  • Mediterraneo
пияно, споменато два пъти в постинг от 3-4 реда , и пиянистка....
От същия автор- ликьосани

# 99
пияно, споменато два пъти в постинг от 3-4 реда , и пиянистка....
От същия автор- ликьосани

Joyпървия път като прочетох думата и се зачудих къде е грешката hahaha-мислех си за думата "пиян"
  Обаче и mileta има попадение Peace

# 100
"...категорично отказвам да готвя на глас, че като се знам каква съм, ще си умрем млади и зелени..."
     След първите 5 минутки размишления, реших че трябва да е "на газ"  newsm78

# 101
Предполагам,че на кръстта ще е малко по-болезнено

# 102
Видях ги и отворих сайта, но е на италянски

# 103
здравейте,хора Hugкак сте?И аз знам много потресаващи истории.Естествено и аз сам викала дама пика но си останах да ви кажа 4естно с викането,защото още я 4акам WinkНо по време на 1 ,,сеянс'' 1 моя приятелка си с4упи крака което беше много бротално!!Тогава си казах 4е пове4е няма да я викам........но ето 4е едни приятелки ме навиха и утре ще я викаме(ве4е не вярвам в нея) и ще ви кайа какво е станало ако сам жива Stuck Out Tongue

# 104
  • София
Цитат на:
Според мен миризмата на кисело идва от натрупването на под, понеже не се къпе редовно. Не си ли минавала покрай някой просяк, миризмата е същата.

и заглавието на една тема - "Неразазващи се моливи за очи"

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 08:55 от hey_ya

Общи условия

Активация на акаунт