Любители на кучета - 123

• 23 116
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
Арчи е на N&D от малък. Пробвала съм няколко други марки, не иска. Тази му допада най-много. Добре му се отразява, поне засега. Това е важното.

# 61
  • sofia
Благодаря за темата, Сиви!

# 62
  • Sofia
Изпуснах ви,че и нова тема с красотииии..
Да се оправят болните,че да тичат в мъглата Heart

Вчера си смях с Белята,обиколихме езерото,размина се кротичко с кучетата,до тук добре. Накрая на езерото на едно дърво чувал с листа подпрян. И като настръхна,и като залая истерично и като се задърпа. Много страшни тез чували Joy

# 63
  • Пловдив
И ние да си платим данъка

# 64
  • Sofia
Дерем много по стените по латекса. От какво може да е и как да се отучим? Преди гризеше, но зъбите порастнаха.

# 65
  • София
Кришка, Леонът книжка ли ще изкарва? Със сигурност ще се справи по-добре с шофирането от Андре Токев... Simple Smile Ама накъде ще пътува ми е интересно Wink
Иланг, Шошо батко си ли чака така самотно на леглото?

# 66
  • sofia
Хаха, Тони, ако не друго, не близва алкохол Леончо. А и нашият мерцедес си има гуми!:joy:
Ани Ка, идея си нямам как би могло да се преодолее гризането на тапет в момента...Подгответе се да го смените, като пораснат зъбите и се успокои...

# 67
Здравейте и от мен с една лигла -подмазвачка след разходка  .

# 68
Ехх, че е хубаво началото на темата с тооолкова много данъци. Хайде има още неотчели се 😁

Аз малко така хем с данък, хем с малко тревоги ще се включа в новата тема.
Първо данъка, да видите какви пасажери са тия прасета моите:

А сега малко мрън. Преди няколко дни забелязах на предна лапичка на Макс образувание между възглавничките на пръстите. Помислих, че може да се е набол и да събрало гной. Е минаха ми и други мисли, ама ги игнорирах. Сутринта минахме през вет и всъщност това се оказа тъкан, която е израснала там. Вариантите са два - папилом или тумор. Биха му инжекция в образуванието и след 4 дена пак. Ще направим курс с няколко инжекции и ако е папилом още след втората се очаква да видим промяна. Ако не е папилом отиваме на вариант оперативно премахване. Мястото е изключително неудобно, но каквото трябва ще правим. Сега остава да се надявам да е папилом и да изчезне след инжекциите. Да взема и да го похваля малко как геройски стоя неподвижен докато го боцкаха няколко пъти. Според вет е болезнено, но той не трепна. Ама и винаги е така, бързо да му правят каквото има и да бяга далеч от това място. 😁

# 69
  • Варна
Сиви, стискам палци на Максчо, да е по-леко. ❤
А бе много са хубави всички кучета, много, пу пу ❤

# 70
Стискам палци, Сиви!

# 71
  • о`майна лунна нощ е
Дано е леката и бърза за лекуване диагноза. Имате стиснати лапи от нас!

# 72
  • София
Стиснати лапи и от нас,Сиви. Да му минава бързо на Макс и да не го мислиш с болести, а само с повечкото килограми Heart
Стиснати лапи за всички нуждаещи се.
Стига ми вече за тази година и болести и болници. Малчо в петък си счупи ръката и сега е голяма мъка с писането. Писането с дясна ръка от левичар е непрочитаемо. Но ми е смело момчето - дори при наместването не шукна. Беше мирен и спокоен при всички процедури. И той като Бека - войник в лекарските кабинети Heart

# 73
Честити да са рождениците!
  Джуджанка,наистина ти е смело момчето!Мъж!
   Аз ви чета и се радвам, нови снимки нямам много.Бабче Киарче си лежи повече, даже вече и на кокошките не обръща внимание.Като се прибираме ни удостоява с близване,отъркване и това е.
   Айра си е при дъщеря ми,тя вече е в 9 месец,ние не ходим много -много,защото контактуваме с различни хора , а при нас е тъмно лилаво от болни.

# 74
  • София
Стискаме палци и лапи на достолепния прекрасен Макс! Дано е малката беля Hug

Общи условия

Активация на акаунт