Любители на кучета - 123

• 23 120
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Сиви,и от мен стиснати палци за Макс!
Всички кученца са толкова сладки и мили, очите им пълни с обич и благодарност! А Айра гледа така, че както казва щерката, все едно животът яко я е смачкал. Канетата имат един особен жален поглед , все едно носят на гърба си всемирната скръб.Ние много се смеем с нашата

Не се отделя от дъщеря ми , сякаш усеща, че има бебе и трябва да го пази.

# 76
Благодаря за новата тема, мила Сиви!И аз пращам пожелания да мине  при Макс, без усложнения.И мъничка , плезанка Буба я мислих..., както и другите , които писаха за здравословни проблеми ... Морски данък от Лори, че следващия ще е вече със сняг, сигурно. 

# 77
  • sofia
Стискаме палци и лапи за Макс и ще чакаме добри новини!
Днес Леончо ми замириса доста гадничко, на риба, беше седнал в скута ми и ме поизцапа. Мисля утре да идем да видим аналните жлези. До сега не съм водила куче за това, но подозирам, че са точно те...

# 78
  • София
Ако си ближе Д-то, или го отърква, освен че понамирисва - това е Simple Smile

Sivi, стоикът Макс ще пребори каквото и да е Heart Стиснати палци и лапички и от нас!

Буба е 6+ вече, буди ни сутрин за ядене, а после идва пак в леглото и обръща коремчето за почесване - сигурни признаци, че е съвсем окей Simple Smile

# 79
Ох,стискаме и ние палци и лапи на Макс,и на всички останали с болежки.
Чета ви,гледам ви красотите и си пълня очите и душата. Не ми остава време да пиша с това онлайн обучение. Вкъщи е лудница,елате да видите как се преподава онлайн на 2ри клас с куче и дете.. не ни е скучно хич Joy
И един заслужен релакс след работния ден

# 80
Стискаме палци и лапи за Макс!
Всички кучета в темата са прекрасни! За мен няма грозно куче, просто много ги обичам.

# 81
  • под тепетата
Mama Martina, говори ми, говори ми Sweat Smile
 Ей, Макс, ти пък да не останеш по-назад от Вивата значи! Да се стягаш и с второто посещение да си приключил с вета!

# 82
  • Пловдив
Всичко ще е наред с Макс! Heart Вярвам и се моля да нямате никакви драми и повече притеснения!

# 83
Mama Martina, говори ми, говори ми Sweat Smile
 Ей, Макс, ти пък да не останеш по-назад от Вивата значи! Да се стягаш и с второто посещение да си приключил с вета!
Билянка,учителка ли си? Не съм разбрала аз Hug

# 84
  • Sofia
Максчо,бързо да се оправяш и да е по-малкия дявол.
Кришка,нашата понякога намирисва така,но е от дъха й,понякога мирише ужасно на риба.

Един таралеж от мен

# 85
  • sofia
Маргаритка, къпана ли е Белята? Ма и мускули яки е отпрала!
Определено от другият край излезе миризмицата на Льольо днес...

# 86
  • Sofia
Къпана преди 4 дни и търкаляна по поляната от приятелите й Joy
То нейното е сланинка,мускули няма. Ама постоянно се ежи и настръхва

# 87
  • Бургас
Братя и сестри! Дами и господа! От най-затънтеното кътче на нашия апартамент аз зова на помощ срещу страшните неща, които пристигат в нашата къща!
Те са толкова, толкова страшни, че бягам в спалнята, качвам се на леглото и искам да се завия презглава, за да се скрия от тях. Но ми казват да слизам веднага, че да не стане по-страшно за мен и затуй съм се свряла почти зад пердето.
Най-страшните неща са кашони от фешън не знам си кво, защото ги колят с голямата ножица и те пищят ужасно!!! Но още по-страшно настава, когато трябва да ги връщат обратно към фешън не знам кво си и тогава зашиват търбусите им с тиксо, което раздира тишината със своя крясък! Не, аз не мога да издържам, гласовете им чувам и пристигне ли у дома кашон, стоя тук и умирам от страх...

# 88
  • София
Tintina, ще я изям тази страхотна Елза 🥰❤🥰❤. Душичка мамина сладка!!! Какъв поглед само 🤣🤣🤣🤣🤗🤗🤗🤗

# 89
Елза,слабост моя ела у нас Joy Арес се бие с кашоните,докато не ги остави без душа(която ти чуваш да плаче) Joy

Общи условия

Активация на акаунт