Любители на кучета - 123

• 23 123
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Макси да се оправя.
Елзас е едно голямо "смело" куче, точно като бебълса 🤣.

# 91
  • Пловдив
GrinningStuck Out Tongue Winking Eye

# 92
Тя и Тайра е от този тип безстрашни 😂 ..Понякога се чудя,ако ме нападне някой вечер,кой първи ще избяга 😂

# 93
  • София
Бебълс вчера се изплаши като пръцна 🤣. Така подскочи, че реших, че го е ухапало нещо.

# 94
  • София
Ох, големи образи са кучовци когато са уплашени 😂.
Макс, бързо да се оправяш приятел! Стискаме лапи и палци!!! ❤❤❤
А тази вечер се опитах да снимам Чарли със светкавицата, докато се нагласяше до мен да спим... и стана една топка косми 🤣🤣🤣
Ето го

# 95
Уникална снимка на Чарли! Ако не е опашката би бил идеална топка 😂❤

# 96
  • София
Опашкатааа.... ах тези техни опашки ❤❤❤.
Magni, не знам как виждаш Айк в тъмното, но на тоз само бялата опашка го издава 😂.
Ей, друго си е да разходиш песа в 6.30ч и да видиш това:

Не е куче, но не мога да не ви го споделя...надявам се, нямате против! Лек и усмихнат ден ви пожелаваме с Чарли!

# 97
Една малка лигла: "Кой иска да ме чеШка по шкембето?"

# 98
Magni, не знам как виждаш Айк в тъмното, но на тоз само бялата опашка го издава 😂.
Нося си фенерче. Joy Не се шегувам. Ние редовно посрещаме изгрева.

# 99
Sivi ВСИЧКО ще бъде наред, ще видиш. Ще се окаже папилома и хоп ще изчезне без да се усетите. Трябва да мислим положително за да привличане положителни неща. Макс е герой та ще се справи с всичко достойно и без много много мрънкане. Heart
Кришка Имате си личен шофьор, просто страхотно ако и слуша накъде да те закара го крада . Heart Eyes
Вчера на разходката с Майки забелязах,че хич не ме чува. Опитваме да се тренираме навън чува седни от 10 път явно всичко друго му е по интересно Joy . Също така ходихме на гости на родителите ми та съседите им имат куче което не е социализирано и лае и се пуска по оградата. Попринцип до сега проблем с кучета не сме имали, Майк или не ги отразяваше или тичаше към тях да си играят,но сега започна да се дърпа и да лае да се пуска, което искам да коригирам докато е време. Накарах го да седне, да не повярва човек ме чу и седна,но след секунди пак хукна да се дърпа да лае кучето. Някакви идеи как леко по лека да го науча да ги игнорира. При родителите ми също има 3 кучета те лаят също по непознати,но не се пускат, чудя се дали да го водя там през оградата и да го карам да седне,а когато се успокои да му давам наградки, как мислите дали ще помогне?
Защото сега добре 23 кг е,но когато стане 50 кг ще ме развява като кърпичка на хоро. Grinning

# 100
Alice, да не обръща внимание на агресивни кучета под носа, е последна стъпка. Започва се по-отдалече и постепенно се въвежда най-големият разсейващ фактор. Иначе да, това е начинът - команди и наградки. Вълчан на възрастта на Майки се е случвало при нападащо го куче, да го вкараме в тренировъчен режим и да не му обръща внимание. Кучето го лае с пяна на устата на сантиметри от него, той ляга и става. Joy  Сега като поотрасна обаче, особено с инстинкта да ни пази, ми се струва невъзможно.

# 101
Wild Poppy Ооо колкото са му големи ушите, толкова не чува. Има ли дразнител абсурд да ме чуе,види или нещо подобно. Пуска се предимно на кучета които лаят агресивно към него зад ограждение. Навън ако види куче иска да си играят.
Ясно ми е,че сме още дааалееечччч от това,но някак искам да го хвана на време. За жалост в нашия град няма много кучкари които да разхождат кучетата си за да има контакт с повече, за разлика от това е пълно с бездомни които се пускат поради простата причина,че ги е страх и всички ги тормозят. Confused

# 102
  • София
Ето го моя малчо, чуди се къде отиде хубавото време. Хич не сме по студа и е мъка да излезе ако вали, а е зимно бебе Laughing

# 103
Добро утро!
Стиснати лапички за всички болни другарчета!

Alice.in.Wonderland ротвайлерите са малко като котките - знаят всички команди, но са своенравни и могат теб да игнорират. Нашите в градината винаги са били свободни, но извън нея - само на къс повод и когато аз игнорирам чуждо лаещо куче и не забавям крачка, то и кучето свиква. Обаче при мен няма бездомни кучета и по принцип ако вървим от едната страна на тротоа и с/у нас се зададе куче, то си има неписано правило - който водач е по-млад пресича улицата към другия тротоар. Обаче живеем на много спокойно място, преобладават старите хора разхождащи кастрирани, спокойни любимци, с изключение на йоркитата, които просто няма как да са "спокойни" Laughing

За тъмното са много удобни led нашийници. При нас зимата от 16ч. е тъмно

Днес ще го водим за последни ваксини и очаквам да не чуят повече "шум на сърцето" - до сега все намаляваше "чуването" и се очаква да го израсте.

# 104
  • sofia

Прекрасен ден за разходки е днес!

Общи условия

Активация на акаунт