Любители на кучета - 123

• 23 717
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
В какво състояние открих чорапогащник на малката щерка, като тръгнах да пускам пералня? Сега дали и с чорапогащник за 4-годишно да го обуя за назидание…:joy:

Ех, щях да пиша отчет, ама забравих.
След чорапите миналия ден, вчера Рила само дойде до панера с прането, помириса го и замина в другата стая. Явно е сработило при нас. Joy

# 541

Здравейте, това е Кайра от град Казанлък на 1г. Изключително социална и лигава. Търсим си приятели от нашия град ❤️

# 542
  • Пловдив

Здравейте, това е Кайра от град Казанлък на 1г. Изключително социална и лигава. Търсим си приятели от нашия град ❤️
A защо са и отрязани ушите,на прекрасната дама?

wild poppy

Намуши му го на муцуната ,като наморник Simple Smile

# 543
Вяра и Надежда 🙂 Александра и Черна 🙂 Марта и Белия Спарк 🤣

# 544

A защо са и отрязани ушите,на прекрасната дама?

wild poppy

Намуши му го на муцуната ,като наморник Simple Smile

Така я откупихме на 28 дни сукалче още от един идиот, който искаше бързи пари да направи. Дори не знаехме дали ще оцелее, но ми е жива и здрава 😔

# 545
  • София
Сиви, стискам палци на Макси. Дано всичко мине леко.
Жаки, и тук да ти кажа, че е много сладък дребчо. Подкрепям Попи, че не е ок да го учите вътре при положение  че е ваксиниран и на 5 месеца. То беше ясно че ТМ ще спи с него 🤣.така става обикновено.
И ние другият петък сме пак под упойка за тест за алергии.  После инжекции евентуално. Аз ще трябва да му ги бия.

# 546
Лейди, доберман ли беше дребсънът?
Елегантника с нужда от гъста ограда е ягдтериер, който скоро ще стане на 4м LaughingLaughingLaughing
Обаче е от по-елегантните, късокосмести, без брада/поне за сега/, шоколадова окраска. Само това е разликата с "масовия" ягдтериер LaughingLaughingLaughing
Оградата стана изключително грозна, но малкия дявол направи инспекция и не намери пропуски... поне за сега LaughingLaughingLaughing

# 547
Я, да покажем на бебоците, как слуша кака им Лори...., след като скочи и накаля клет човечец, оръмжа чаровна, пухкава булонка,потъркаля се хубавко в нещо си, хапна от друго...Слуша милата,разумна и кротка  е!

# 548
Е и аз похвалих одеве Вълчан за разходката, нищо, че смота за пореден път огризка от ябълка от земята. Ама това, защото се заплеснах по мъж, който разхождаше едновременно 1 каракачанка, два ризеншнауцера и още 2 дребни кучета, които не запомних какви са. Laughing Похвалното е, че дребосъците ни залаяха, а Вълчо не каза и гък, вървеше си в командата, която му бях задала. Не рискувах обаче да се разминем по една и съща пътека. Заобиколих леко.

# 549
  • Варна
Ама ти по мъжа или по кучетата?😂😂

# 550
Мъжа даже не го запомних как изглежда. Вкъщи щерката ме пита такъв и такъв ли бил, убий ме, хич не обърнах внимание. Глутницата, глутницата ме впечатли. Laughing Как се разхождат 5 кучета накуп, едното каракачнка...

# 551
  • Варна
Мъжа даже не го запомних как изглежда. Вкъщи щерката ме пита такъв и такъв ли бил, убий ме, хич не обърнах внимание. Глутницата, глутницата ме впечатли. Laughing Как се разхождат 5 кучета накуп, едното каракачнка...

Смятай къв мъж ще да е бил 😂😂

# 552

Хибискус ,какво имате предвид" под драмата схраната",да не сте загубили куче от преобръщане на стомаха ?

О, да не дава Господ, имах предвид, че прасенцата се угояват най-добре като са две. Тара имаше претенции към гранулите докато не доведохме Кая, сега ако ще сух хляб да и сложа ще го изяде, да не се мине и да го дадем на Кая.

# 553
Макси не ще да яде… пи много малко. След хапчето против паразити сутринта отказва храна.
Да е ял 20 гр. Даже като награда и в игра не иска гранули. Какво да правя? Да чакам ли и колко? Или да предлагам нещо друго?
Иначе е весел голяма разходка му теглихме 2 часа и повече, всичко си свърши навън.
Притеснява ме с яденето:(
Казаха че може от хапчето да е…,

# 554
Жаклин, нищо му няма. Не се притеснявай.Ако предложиш друго, ще ти се качи на главата.

Общи условия

Активация на акаунт