Любители на кучета - 123

• 23 722
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
  • под тепетата
След всяко затишие в детската следва "Леле, мале!" Satisfied , а ако има включено и куче, става на квадрат!

# 571
  • sofia
Нагръдниците в Лидл са чудесни!
Якетата са миналогодишните...Взех едно S и ще го носи, но на гърдичките едва се закрепя...Имаше точно 4 якета като отидох преди малко...Нито едно не беше M...

# 572
И на вилата се спи сладко:

Особено когато си присвоиш чужда възглавница:

# 573
  • Sofia
Кришка, да илядиш, че ни спомена за якетата. Ние днес в 7:40 се бяхме наредили. В нашия Лидл имаше всички размери - на Т.Каблешков е.
Ето го и манекена - с бежовото е щастлив, естет - нищо че е луда глава иначе

Само да ви припомня за майтап колко беше нещастен с лилавото 😂😂😂

# 574
Тари, и с бежовото не изглежда по-щастлив Grinning

Coffee, завидях! Като гледам чак на мен ми се доспива.

Аз ще измрънкам днес... Сутринта се разходихме, сложих да яде, измъкнах се по чорапи да не види, че излизам и спокойна се отправих към офиса. На полоеината път отварям камерата и слушам виене и лаене до небесата. И то не кажеш, че седи на вратата и лае, а си играе с една торба и си лае за кефа. Мъжът ми като я оставя и не прави такива номера.
Сега спи. И как няма като то това лаене изморява.

# 575
За 25 кг куче кой р-р взимате?

# 576
Не помня кой писа, че отглеждал катерица! Леле явно и аз това отглеждам 😆

Браво на момичетата, които са се вредили за нещата в Лидъл. И аз съм им хвърлила око, но нямам възможност да ходя толкова рано. Даже не знам днес изобщо дали ще стигна.

Днес съм в офиса по изключение. Аря е с ММ и само му пиша да питам как е, справят ли се, скимти ли за мен. Абе все едно човешко бебе имаме!

Да ви питам за тези пресованите кокали от кожа подходящи ли са за малко куче като нашия гризач? Трябва с нещо да я занимаваме да гризе, че още цял месец се очертава да сме вкъщи.

Жаки, как е днес Макси? А другият Макс на Сиви мисля беше? Дано всичко е наред с момчетата.

Ето я моята малка дама в един от редките моменти когато стои мирно Blush

# 577
  • Sofia
За 25 кг куче кой р-р взимате?

В брошурата на Лидл има размерите на кучето за кой размер елек отговарят - на снимката от Кришка също се виждат.
Чоки е 32 кг и му взех L, но определящи са пропорциите, защото при него лепките не се припокриват докрая - има аванс около 7-8 см да се коригира.

# 578
Морско момиче, взимай кокали, играчки, има и едни пръчки от кафеено дърво, че почне ли да сменя зъбите и тесен ще ви се види светът Grinning
Иначе кротка и миличка изглежда Grinning

# 579
Хахаха Лютиче, изглежда е точната дума 😆

Мерси, ще взема всичко споменато. Златна е тази тема, благодаря ви на всички, които споделяте опит ❤

# 580
  • Бургас
На Елза хич не й се отразяват добре тези кокали. Или разстройство ще има, или повръщане. Конг и пръчки по-добре.
Ro Ro, пак добре, че сте накаляли човека преди да се отърка в "нещото". Че можеше и обратно да е. Оная вечер пак прах кучето принудително. Първата й работа беше да се овъртоли в една клошарска тоалетна в Морската. И после тича щастлива да ме целува. Вече даже не се и ядосвам.

# 581
Оле, мъка е с тоя инстинкт техния..
Аз сутринта ходих по тях и нареждах като свекърва. Едната копае дупки, другата се въргаля в мократа трева, че от тичане и стана топло, а никой не прави сметка, че после трябва да се свия да ги мия. Никаква солидарност..
На барко дентални пръчки поръчвам от зооплюс, всичко друго ги разтройва, а с пресованите кокали се давят като станат малки парчета, та не купувам. Кафеено дърво се чудих дали да не взема, ама нещо ме е шубе да не се скарат, въпреки че Кая отстъпва играчки или паднала гранулка на малкото, то от своя страна се спуска, като че целодневно гладно го държим..

# 582
За кафеените пръчки мога да кажа, че са супер, ама става голяма мизерия там, кудето ги ядат. Стават на мааалки трески и нямат чистене после.

# 583
Сиви , стискам палци за Макс!Твоите кучета са железни!

# 584
Едно мързеливо куче…❤

Общи условия

Активация на акаунт