Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 70 852
  • 913
  •   1
Отговори
# 435
Харесах един тренч от 100% вълна във винен цвят. Чудя се да поръчам ли и се колебая. Според вас дали ще съм шик с това? Хубав ли е моделът според вас и цвета?

Но е дълъг 88см а аз съм 167 и мисля че палтенца до 77 см вървят добре при мен. Но то може да се скъси.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 11:40 от miau83

# 436
Някоя от вас има ли подобно яке бяла гланцирано пише че е и цапа ли се яко

# 437
Нищо особено не е този тренч, на мен не ми хваща окото.
Бялото яке ще се цапа, естествено.

# 438
Имам бели зимни дрехи, цапат се точно колкото и тъмните, но на тези им личи и след 4-5 носения са за пране/химическо
Нося ги винаги с пуловер с висока яка/поло, а със ски панталоните гледам къде сядам

Тренча е малко скучен

# 439
  • София
Харесах един тренч от 100% вълна във винен цвят. Чудя се да поръчам ли и се колебая. Според вас дали ще съм шик с това? Хубав ли е моделът според вас и цвета?

Но е дълъг 88см а аз съм 167 и мисля че палтенца до 77 см вървят добре при мен. Но то може да се скъси.

Лично на мен такива модели, където се вързват като халати, не ми допадат. Имала съм такъв цвят палто обаче не беше моето. Ако ви допада на вас и ви отива и цвета си го поръчайте.

# 440
nelly13,от къде е бялото яке,наумила съм си ,че искам бяло яке. За цапането,вероятно повече ще му личи от на черно Simple Smile Аз много си пазя дрехите по принцип,така,че според зависи..

# 441
Аз пък никога, ама никога никога, повече няма да си взема бяло яке. То не е цапане след ден, то не е пожълтяване от пуха и т.н. Отврат и ужас!
Палтенцето, защо тренч?, го виждам лилаво. На мен ми харесва, освен ако наистина не е бордо. Няма претенциите да е нещо уау, но семпло и непретенциозно. Може да се носи всякак и с всичко.

# 442
Ако е  леко лачено може да му станат черни черти и нямат махане. Иска пазене

# 443
nelly13,от къде е бялото яке,наумила съм си ,че искам бяло яке. За цапането,вероятно повече ще му личи от на черно Simple Smile Аз много си пазя дрехите по принцип,така,че според зависи..
Якето е на Geox от modivo.bg

# 444
На мен пък тренча много ми харесва, ако и на теб ти допада взимай го!

# 445
Къде го видя тоя тренч? Simple Smile
До някъде имитира едно от известните палта на Тед Бейкър но те са с прихлупване и яката седи добре, а това определено не седи както трябва. Единственото хубаво нещо на това “палтенце” е цвета.

# 446
Харесва ми наистина. И е тъничко и фино и не боцка. Така елегантно като за края на зимата като почне и да се постопля. не е за кучи студ.

# 447
  • София
Супер е бялото яке, но ако носиш грим ще се цапа яката, като минаваш между коли ще ги забърсваш, ръкавите също се цапат като се опреш някъде.
С химическо си е голяма занимавка, но ако става да се пере в пералня и ти се занимава, защо не? Много е хубаво.

За мен този "тренч" е нещо средно между палто и жилетка, много тънко изглежда и честно да си кажа макар да съм фен на палтата тип халат, това ми евтинее и хич не ми е шик.

# 448
Харесва ми наистина. И е тъничко и фино и не боцка. Така елегантно като за края на зимата като почне и да се постопля. не е за кучи студ.
Ами като то харесва няма нужда да питаш. Ето повечето мнения са отрицателни, но ти казваш че ти харесва, така че няма значение какво мислим.

# 449
има има
отказахте ме
Sunglasses

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 15:55 от miau83

Общи условия

Активация на акаунт