Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 70 777
  • 913
  •   1
Отговори
# 525
ani_d, задължително слагам K2R COLOR CATCHER цветоулавящи кърпички, включвам програма за деликатни тъкани, избирам 30 градуса и 600 или 900 оборота. По този начин досега не съм имала проблем.

# 526
Качеството на самият плат е от решаващо значение. Ако черното е с протичаща боя, няма оправия.

# 527
Добре де, а кaто"едноцветни - черен, сив, актуалния бежов" и "семпли - без черти и разни други" не ни радват? М? Щото аз искам шарено, цветно, кадифено, на черти, запетайки, леопардови шарки, череши и т.н.
Носиш квото то харесва. Simple Smile
Обаче като си земеш нещо в няколко цвята и черти, да не питаш с ква връхна дреха да го носиш Simple Smile.

# 528
  • Mediterraneo
Чудно ми е как съм бягала след три прохождащи бебета, пък анцуг навън не съм обличала. Дънките не слизат от задника ми, но някак си повече ги приемам от лъскави долнища със запетайки, черти и всякакви логота. Има и страхотни панталони, с които е удобно да движиш свободно. Анцуг, който като клекнеш, ще ти оголи задницата- чудно точно за обслужване на клатушкащо се дете.

# 529
но се притеснявам от черния цвят да не направи бялото сиво.
Мисля, че кърпичката няма да помогне бялото да се запази, ако изпуска. Първо пробвай с пране на ръка как е с черното. Ако оцветява, пране само на ръка, докато спре. Аз пускам такива дрехи с черно и бяло- ако не изпускат цвят- с хавлии, покривки на маса, кърпи от кухнята..

Витаминче, според мен не е "като халат" и изглежда "по-така" последното палто.

# 530
Чудно ми е как съм бягала след три прохождащи бебета, пък анцуг навън не съм обличала. Дънките не слизат от задника ми, но някак си повече ги приемам от лъскави долнища със запетайки, черти и всякакви логота. Има и страхотни панталони, с които е удобно да движиш свободно. Анцуг, който като клекнеш, ще ти оголи задницата- чудно точно за обслужване на клатушкащо се дете.

Честно казано и на мен ми е чудно как сте се справяла. Браво на вас!
На мен точно дънките ми оголват задницата, защото имам дебели бедра, но на ханша винаги хлопат и като клекна - отиде. Като сложа колан - автоматично не са ми удобни вече. Екипчето си е с ластик, та нямам такъв проблем.
Адмирации за стила ви и съжалявам, че ви дразня с избора си. Наистина е малко кичозен екипа, но пък аз си го харесвам. Получих и добри съвети от групата, за които благодаря. Heart

# 531
Носиш квото то харесва. Simple Smile
Обаче като си земеш нещо в няколко цвята и черти, да не питаш с ква връхна дреха да го носиш Simple Smile.
Няма! Обещавам! Че от някои визии екраните ви ще станат ей такива
шегувам се Simple Smile обичам шарено (което не пречи на черните костюми, рокли, палта и т.н)

Момичета, как перете рокли или блузи, които са комбинация от черно и бяло?? Имам една блуза на големи квадрати. Пише, че може да се пере на 30 градуса в пералня, но се притеснявам от черния цвят да не направи бялото сиво. Цветоулавящи кърпички дали ще свършат работа
В пералня, експресно, самичко плюс кърпичка. На ръка по-голяма вероятност да се разтече черното.

А на MamaJuliana спешъл поздрави за добронамереността и чувството за хумор! Липсва ми тичането след малки, сладки дечица

# 532
На ръка по-голяма вероятност да се разтече черното.
Да, самичко също е вариант. Иначе на ръка под течаща вода ли? На мен (да чукна на дърво) не ми е ставал гаф, но пера под струя, а не в съд.

За анцузите нямам мнение. Харесвам широки комплекти от лен и модал. "Пада" по-добре като материя и ми е приятно да не ми стиска  наоколо, ако ще тичам след децата (или люлям, возя, нося, храня..забравила съм вече всички процеси около гледането на малки деца Relieved). Майка ми ме отучи от дънки, имам само един чифт.

# 533

Честно казано и на мен ми е чудно как сте се справяла. Браво на вас!
На мен точно дънките ми оголват задницата, защото имам дебели бедра, но на ханша винаги хлопат и като клекна - отиде. Като сложа колан - автоматично не са ми удобни вече. Екипчето си е с ластик, та нямам такъв проблем.
Адмирации за стила ви и съжалявам, че ви дразня с избора си. Наистина е малко кичозен екипа, но пък аз си го харесвам. Получих и добри съвети от групата, за които благодаря. Heart
Абе мамче носи си каквото ти е удобно, чувстваш се красива и със самочувствие. Какво те интересува кой какво харесва...всеки облича това, което му е удобно и се чувства щастлив. Еми аз пък дънки не нося, десет години не съм имала, но анцуг имам и въобще не се притеснявам да си ходя с него по квартала! Никой не ме е върнал до сега! Joy
Между другото екипът ти е много хубав и на цвят и на шарки.

# 534
И аз като Тарталета не понасям анцузи. И новата модна вълна ми е много анти.

# 535
Мен не ме интересува, че някой не харесва анцузи. Аз нося в удоволствие когато ми е кеф.

# 536
  • Бургас
Сета с тия дълбоки талии, вкл. и на спортните няма опасност от оголване.Дано още дълго да ги има!

# 537
Такава рокля търся и аз, но до около 100 лв, ако има.
Видях една мацка с подобен модел, но зелена. Очите ми останаха в нея.

Също, ако някъде мернете светло сиво палтенце, ама евтино, моля, кажете. Искам го за няколко обличания, и не за студ, а за фръц.
https://www.mangooutlet.com/bg/women/dresses-and-jumpsuits/guipu … ess_57035942.html
Ползвах от цветоулавящите кърпички. Прах едно много пускащо зелено поло с розови, светлосини и тъмни пуловери и дънки, нищо им нямаше , не зеленееха.

# 538
В защита на анцузите…. Нося ежедневно дънки и панталони, но с кеф си обличам спортните екипи в свободното време. Тотален  фен съм на скъпите и качествени спортни екипи и няма сила, която да ме убеди  в обратното. Питам се …. Ако някои от “противниците”  които заклеймиха  спортните екипи , тръгне на разходка в планината например…… с какво точно ще отиде…… По дънки ли?

# 539
  • София
Има си облекло за планината. Предполагам, че туристически дрехи бих предпочела ако имам възможност.

Общи условия

Активация на акаунт