Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 70 743
  • 913
  •   1
Отговори
# 660
Хубави са спор няма, но за толкова пари подметката можеше да не е гумена и такава дървена.
Човек трябва да си е надвил на масрафа за да си позволи да носи във вдекидневието си такива ботуши. Сигурно мога и дс се излъжа да си купя ботуши на такава цена ако намеря такива които ме грабват от пръв поглед и нямам никакви забележки, но за сега слава Богу, не съм ги срещнала Simple Smile.

# 661
Аз пък обожавам боти и ботуши вече не си причинявам, даже в сняг крача с пухени боти. Имам слаб прасец и е истинско предизвикателство да си намеря ботуш по него.
В момента имам само едни тъмносини велурени с удобен ток, последно не помня кога ги слагах. Затова пък боти имам в поне 7-8 цвята.
И ходя много пеш, при всяка възможност, та даже и студът не може да ме накара да сложа ботуши.
От показаноте черни бих носила само вторите, а тъмнокафявите наистина са по- стилни от двата чифта в другия пост. Марката е последното, което гледам в един ботуш, пък ако е и на безбожна цена, още повече.
Преди ми харесваха доста от моделите на Дайхман, предимно велурени модели до коляното,   с пух отвътре и без ток.
Не харесвам груби подметки, колкото и да са изолиращи.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 23:01 от Mateah

# 662
MM ботушите не са с гумени подметки.
Нито коментирам парите колко са, нито дали бих или не бих дала, защото темата не е за цени, платежоспособност и т.н. а за модни консултации Simple Smile

Ето снимката от която гепнах третите ботуши, цялостната визия ми хареса

На топло и аз не мога да стоя с ботуши, преобувам се веднага, на театър/концерт зимата ходя с обувки /и такси/, за да не припадна на събитието 🙃

За продължително време на студ нося зимни обувки за планина.

# 663
  • Пловдив
Ботушите на ММ са си супер и бих ги носила с удоволствие, ако някога въобще ми се откъсне подобна цифра от сърцето. От километри личи различния чипик за разлика от Габор, Мабор и подобни, които са тесни в глезена, но са като фуния нагоре- най- противния ми облик за ботуш.  Не знам защо ги проектират по този нелеп начин, не са ми издържани така.

# 664
Може би защото ММ може да си позволи само аристокрация с грацилни прасци или мадами с достатъчно пари, за да се сдобият със скулптурирани крака Joy

# 665
  • София
Тейо, хубави са ботушите, но доколкото знам си бременна с близнаци, да не ти станат големи като родиш.
Не бих дала толкова пари. При мен се промени кракът след бременността.

# 666
Може би защото ММ може да си позволи само аристокрация с грацилни прасци или мадами с достатъчно пари, за да се сдобият със скулптурирани крака Joy
Предвид почти равната обиколка глезен- обиколка горе, колко ще да са скулптурирани тези богаташки нозе?😂

# 667
MM ботушите не са с гумени подметки.
Нито коментирам парите колко са, нито дали бих или не бих дала, защото темата не е за цени, платежоспособност и т.н. а за модни консултации Simple Smile

Ето снимката от която гепнах третите ботуши, цялостната визия ми хареса

На топло и аз не мога да стоя с ботуши, преобувам се веднага, на театър/концерт зимата ходя с обувки /и такси/, за да не припадна на събитието 🙃

За продължително време на студ нося зимни обувки за планина.
Да темата е за модни консултации, но цената е определяща. Понякога уж харесаш нещо, обаче не съвсем и като видиш цената се отказваш. Ако ботушите бяха примерно 100-150 евро, нямаше да се чуди ами щеше да до ги вземе. Simple Smile
Цялостната визия ми е точно лелинска…. Просто въпрос на вкус.

# 668
Oх, Савова, много си серт, ама много Grinning

Добре, че не знаеш, че сърцето ми кърви за едни кънки само за 900++ щатски пари. И хич не са лелински, напротив, направо ме подмладяват с 15-20 год Wink
Хокейни! Grinning Grinning Grinning

# 669
  • Street of Dreams
И аз се смея всеки път, когато някой каже за дрехи или обувки, че били "инвестиция". Кажете си, че е глезотия и ви е кеф да си купите нещо ужасно скъпо, все едно сте богати принцеси. Лошо няма, женска му работа.
Миналата година си взех тези и наистина мислех, че са перфектни и ще ги нося дълго. Преди малко докато ги събувах реших, че го няма уау ефектът вече.

И с всичко е така.
(Аз иначе не харесвам да са тесни на глезена и към тези имам забележка в това отношение.)
А дори и едни Максмара ще се поогънат и поочукат за една зима. Но ако ти е стандарт, са хубави. Но момичето каза, че не са съвсем нейните, така че все тая.

# 670
  • София
Израз е просто. Съмнявам се, че някой наистина инвестира в дрехи. Хванахте се за думата. Ако изкарвам 3000 на месец, не ми се струва много да платя 600 за ботуши.

# 671
Ботушите на OnDiNe_ ми харесват.
Това са ми любимите ботуши - тесни на глезена и държат крака сякаш си с обувки с връзки

И G.Savova - не, цената не е определяща, а е определящо "нещото" да е хубаво, комфортно и да стои добре. Разликата между хубави скъпи ботуши и Габора е малко като мерцедес и лада - и двете те пренасят от точка А до точка Б, но има разлика  в комфорт, издръжливост и т.н.
И ти си голяма драка Grinning

# 672
Е, как да не е определяща цената? Или по- скоро не е за много малко хора. Много комплексарски изказвания, напълно ненужно при това.

# 673
Комплексарско е да гледаме на някой портфейла и да коментираме струва ли си или не си струва да се дават толкова пари за ботуши, че цената има значение и т.н. Simple Smile
И некомплексарско е да коментираме самите ботуши.

# 674
На мен ми харесват ботушите показани от TeoYo . Ако може да си ги позволи - защо не? Аз бих ги поръчала за да мога да ги видя на живо, да се погледна в огледалото (както казва Савова) как изглеждат съчетани с палтата/ якетата, които имам. Тогава би могла да реши сама дали толкова много ги иска и ще ги задържи или ще ги връща.

Аз да ви връщам към дискусията от преди няколко страници: маратонки, съчетани с палта. На мен ми харесва тренда и искам да си купя някакви по-зимни маратонки.
Нещо подобно заглеждам:
както и тези, които показахте тук
като вторите ми изглеждат с по-твърда подметка…
Вие какви маратонки носите през зимата? (нямам предвид минусови температури, а от 0 до към 10 градуса)
Можете да ми отговаряте направо с линкове и ако цената е до 300лв макс ще съм много благодарна bouquet

Общи условия

Активация на акаунт