Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 70 744
  • 913
  •   1
Отговори
# 645
Ботушът е ММ, да. При мен има голямо намаление, че съм им член на един клиентски клуб. Пак са сериозна инвестиция и се чудя за цвета/вида. Иначе е, както се казва, инвестиция, със сигурност години ще се носи.
Цветът ме грабна, затова поисках линк, макар че от няколко години съм обувала ботуши точно 2-3 пъти. Изработката изглежда добра. Предвид името на марката, надявам се да са избрали качествена кожа и да са възложили изработката на фирма, която знае какво и как прави. Слагам и модела като класически и лично аз, ако можех да си ги позволя, щях поне да ги разходя до вкъщи и да ги огледам, пробвам и тогава да решавам дали да ги задържа.
И хич не слушай алтернативни марки, които и за 20Е не бих купила.

# 646
Ботушите са упер яки, изчистени, пипнати...много ми харесват. Ако я устройва цената мацката да ги взима....!

# 647
Ботушите и за мен са прекрасни.

# 648
Rovaniemi, имам такова палто в светъл цвят и най-много се харесвам с поло или пуловер по врата и шала вързан плътно все едно е поло (ама и аз го обясних.....)

Гледам е станала готина дискусия за ботушите Grinning
само да вметна, че Габор и Тамарис правят неудобни обувки и
Скрит текст:
малко като за баби
Но всеки си има вкус Wink

# 649
Аз съм фен на Габор, почти всичко ми е тяхно. По- удобни обувки, боти и ботуши не съм имала.

# 650
На това бабешки ботуши ли му казваш?

# 651
мхмхх .... не ми харесват - ретро са, скучни са, никакви са.

# 652
Tamaris имат всякакви модели. Повечето ми обувки са техни и само едни боти са ми неудобни.
Тези никак не са бабешки:

# 653
мхмхх .... не ми харесват - ретро са, скучни са, никакви са.
Хайде сега, ако не знаеше кой ботуш ква марка е едва ли щяха да са скучни Simple Smile

На ММ в глезена са широки И подметката е гумена. Обикновено такива ботуши са с подметка от гьон.

# 654
Мисля, че ботуш за супер парти не върви. Носят се за ежедневни неща. Аз имам тези тъмните в кафяво от тази година. Не мога да седя в офиса с тях, преобувам се. Ботушите ги взимам 37.5, не всички марки предлагат. По-практично гледам на тази обувка като вид.

ПП Да добавя, че гоня 40 и работя в супер консервативен офис. Освен практикантката съм най-млада Grinning

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 21:26 от Анонимен

# 655
Марката няма значение, отново са скучни тъмнокафявите.
Ето едни примерни три чифта кожени ботуши, които са супер
ММ е изцяло кожена - вътре, вън, подметка и в черно изглежда като различен ботуш

# 656
Единствената разлика е нещото закачено на глезена…
Първите ботуши ги виждам на краката на някой гот…
Вторите, ами пак са широки на глезена Simple Smile. Подметката ми е груба и недодялана. Предпочитам да са по елегантни.
Третите са хубави, но ако ги видя в магазин няма да ги погледна. Не харесвам торбести ботуши.
И на края пак опираме до личния вкус Simple Smile.

# 657
  • София
Третите черни са моята представа за лелченски.

# 658
Всички са много хубави! Обаче аз наистина ботуш обувам за 20 минути ходене пеша и се преобувам. Не ги издържам повече.

Сега в локдауна пиехме отвън и носехме даже при нула градуса дебели зимни грозни ботуши от каквото се сетиш, но не кожа, за да издържим три часа навън (както сега в този момент).

Тоест на мен ботушът като обувка ми е outdoor. Пази другите дрехи от мокро и трябва да е топъл и удобен. Вътре никъде не нося.

# 659
Макс марата си личи, че е тежкарски скъп ботуш, останалите показани просто ботуш, макар и хубав!
Много обичам ботуши, нося високи до коляното с голяма удоволствие и мразя боти, почти никога не съм имала.

Общи условия

Активация на акаунт