Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 70 745
  • 913
  •   1
Отговори
# 630
Яката е класическа и можеш с какъвто си искаш шал. Също така можеш да вдигнеш единия ревер така, че да затвори деколтето. Мен по- скоро ме притеснява това разкрояване надолу. До кръста палтото е ОК.
Джобовете също не са ОК.

П/с Като че ли има не знам колко вида шалове, че се чудите с къв шал да го носите палтото.
Понякога направо се изумявам на някои въпроси Simple Smile.

# 631
Колебая се за тези ботуши. Незнайно защо, само по единични снимки има на сайта на лява/дясна обувка, но това е положението.

Скрит текст:
Много ми харесват.
Може ли линк, не че ми трябват, ама да разгледам.

# 632
Ботуша е на Макс Мара … 915 евро…

# 633
Ботушът е ММ, да. При мен има голямо намаление, че съм им член на един клиентски клуб. Пак са сериозна инвестиция и се чудя за цвета/вида. Иначе е, както се казва, инвестиция, със сигурност години ще се носи.

# 634
Инвестиция? След 2-3 години ще се скапят.
Разгледай борушитр Габор, имат хубави и на съвсем приемлива цена подобни ботуши,

# 635
  • На зелено
Страхотен е ботуша на Макс Мара! След като имаш намаление, го взимай.
От Габор въобще не съм доволна, нито обувки, нито ботуши.

# 636
Ботушите са разкошни, абсолютна непреходна класика. Имам  подобни (без декоративния елемент) купувани през 2006, 10+ години по-късно си купих същия модел в различен цвят.

Задължително да се мерят, защото едно от най-неудобните неща e подобен висок ботуш да те подпира в капачката на коляното.

PS Сега виждам дискусията колко ще се носят, моите са La Canadienne, Made in Italy, 10 години носене без забележка (е, разбира се, и други ботуши съм купувала и не съм ги носила 100% от времето) и се наложи да си купя нов чифт, защото децата ги залепиха за радиатора и ги съсипаха.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 19:00 от Agent Provocateur

# 637
Аз съм подловична с моето разсипничество когато стане въпрос за обувки, но никога не бих дала толкова много точно за такива. Пазара е пълен с такива ботуши и за 200 паунда могат да се намерят също толкова хубави.
Ботушите са хубави, но не са чак толкова, че да оправдаят цената си.

# 638
Обувки и дрехи не могат да бъдат инвестиция. Никога не бих дала толкова пари за тези ботуши, колкото и да са намалени. За мен това е пълно безумие.

# 639
Савова, съгласна съм с теб, и на мен са ми скъпи и мисля, че това качество може да се купи доста по-евтино, но жената ни пита за визията и стила на ботушите, а не ни моли да и броим парите. Всеки си има собствени приоритети, а и каза, че има дискаунт заради членството.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 20:02 от Agent Provocateur

# 640
Колко може да бъде едно намаление ? Дори на 50% си е беьумие. Ако ще давам толкова пари ще ги дам за марка, които са известни производители на обувки, а не просто модна марка.
И аз вече казах, ако и харесват да ги купува.

# 641
Ботушите са хубави, но тази светла  кожа си иска повече пазене и поддържане.
И аз не бих дала толкова пари за тях, моделът е класически, цветът за мен- не.
Навремето си купих подобни , но в цвят камел от Пещера. Две години интензивно ги носих и така ми омръзнаха, че след като преседяха 3-4 години в кутията, изглеждаха втвърдени, бяха им избили петна от сол или препарат , понеже ги носих и в сняг и заминаха в контейнера.

# 642
Всичко, което съм си купувала, трябва да издържа на абсолютно нехайното ми поведение спрямо него, тоест да не страдам емоциаонално, ако се закачи, скъса, изцапа.. Мисля, че 900 евро за други си струват, но за обувки не. Ако човек може да си позволи, супер! Красиви са, марката е разкошна.

Тамарис има хубави ботуши за под двеста евро на чифт. Аз ги сменям най-късно на втория сезон и ме устройват.
Скрит текст:
Виж, за някакви ефектни обувки, които нося рядко и са наистина в изключителен вид дълго, съм се изхвърлила, но наистина са супер запазени заради самия модел, а и съм ги носила пет пъти досега примерно.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 17:53 от Анонимен

# 643
  • София
Обувки и дрехи не могат да бъдат инвестиция.
Съгласна съм, инвестиция са акции, облигации, злато (не дрънкулки), крипто, имоти и т.н.
Обувки и дрехи са за кеф, на всеки според възможностите и широкостта на пръстите.
И на мен малко ми се зави свят с едно палто от предните страници дето струваше 4к, аз карах кола за толкова допреди някоя и друга година, но тука сме да дискутираме визия и евентуално качетво, а не кой колко пари е редно да извади за нещо си. Това че за мен нещо е много скъпо, не значи че за питащия е така. Така че нека се придържаме към идеята на темата.
За мен ботушите са много пипнати, смятам че ще са и качествени и от мен глас ЗА Wink

# 644
Човек, който може да си позволи такива пари за ботуши, едва ли ще се допитва до нас дали да си ги купи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт