Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 70 749
  • 913
  •   1
Отговори
# 615
  • Някъде там
Зависи какво разбираш под по-топли. Ако си с кола става, ако не ще си мръзнеш ако е под 10 градуса.
По- топли за мен  са около 5-6 градуса.

# 616
  • Бургас
Според мен топлят, но да кажем ако е мн.студено трябва да имаш шал и все пак да не си по тънка рокля както обичат да ги комбинират по сайтовете.Аз имам дълго от този тип и го нося само в големи студове.

# 617
Якенцето е късо и ще ти е студено на кръста. И аз си купих късо, за млади Joy, иначе много топли, но кръста страда. За по-топли дни е.

# 618
  • Somewhere far away
Тази мода с късите якета не мога да я разбера и никога няма да я разбера. хем яке хем късо? защо? ако е лятна дреха тогава ок-  що за тъпа логика е да правиш  зимна дреха къса? дори е смешно- гледам някакво набумбарено и дебело яке, и половината му част липсва! Grinning
  нямам никакво намерение дори да го мисля, просто късо яке е пълен абсурд за мен.
PS. не коментирам никое от конкретно показаните тук неща да не вземе някой да се обиди. говоря по принцип за дебелите, но къси якета, с които е пълно в момента по магазините и които се предполага да обличаш зимата.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 12:18 от Deathcrush

# 619
Късото яке е добре да се пробва. Точно дължината му може да не ти е по мярка и да се изгуби ефекта на "късо". Когато са до кръста стоят по- красиво, отколкото една идея по- дълго.
Имам късо яке и го нося, когато се пооправя и наглася за повод, а не когато трябва да се топля.

# 620
  • София
Е точно тези къси якета се въртят от години. Първото си купих на 16. То на тази възраст студ не пречи 🤣.
Просто е аксесоар. Не очаквам да топли.

# 621
На мен това яке ми е леко старомодно, не заради кройката- тя е ОК за кожа, но това мъхестото някак ми напомня модели и материи отпреди доста лета.
Изглежда ми и някак избеляло, но докато не се види и пробва, няма как да се знае.

# 622
  • Някъде там
Късото яке е добре да се пробва. Точно дължината му може да не ти е по мярка и да се изгуби ефекта на "късо". Когато са до кръста стоят по- красиво, отколкото една идея по- дълго.
Имам късо яке и го нося, когато се пооправя и наглася за повод, а не когато трябва да се топля.
Нисичка съм, няма как да ми стои до кръста.
156-157 см .
Отказах се от якето, но пък отидох в другата крайност.И съм на един клин от поръчка.
И се загледах в това.

Искам да попитам, обувките на онли, по конректно ботите,добри ли са и удобни ли са?

# 623
Колебая се за тези ботуши. Незнайно защо, само по единични снимки има на сайта на лява/дясна обувка, но това е положението.

Скрит текст:

Откъде са? Супер изглеждат!

# 624
Искрица, от къде е палтото? Щерката може да го хареса.

# 625
Колебая се за тези ботуши.
Тези са "пу за мен", както казвахме като деца. Изчистен модел, естествена кожа и приятен цвят. Само помисли отсега за палтото, с което ще ги съчетаваш.

# 626
  • София
На мен това яке ми е леко старомодно, не заради кройката- тя е ОК за кожа, но това мъхестото някак ми напомня модели и материи отпреди доста лета.
Изглежда ми и някак избеляло, но докато не се види и пробва, няма как да се знае.
Модата се върти, връщат се и са си баш в тренда.

Аз нося или къси якета до кръста, ама те не са и толкова дебели де, или такива до и под коляното. Някакви средни дължини обезформят силуета и за себе си не ги приемам.

На мен ботушите на  TeoYo ми се струват лесни за съчетаване, аз реално бих избягвала само да им търся сходен нюд, иначе с почти всеки друг цвят ще заспят.

# 627
Алиена, палтото е ок. Обикаляхме за палто днес и нищо, ама нищо (на цена) не си хареса моята приятелка - тя иска 100% вълна, добра кройка (без чувалести неща и халати), до средата на коляното и т.н. и накрая седнахме на кафе и почна ровене онлайн Grinning

OnDiNe_, може и за езда да се водят. "Офицерски" съм ги срещала по някои сайтове. Не зная кое е вярното, но и няма много значение Simple Smile

Искрица, този модел яке ще стои добре ако е прибрано в кръста, а на снимката ми се вижда широко

# 628
  • Somewhere far away
Офицерски и за езда е едно и също. Wink

# 629
  • На зелено
Момичета, какво мислите за това палто? С какъв тип шал бихте го носили?
Допада ми като цвят и дължина, 70% вълна е, но ме притеснява горната част - яката. Предпочитам по-високо закопчаване.

Общи условия

Активация на акаунт