Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 70 737
  • 913
  •   1
Отговори
# 690
За цената тръгна от мен. Повечето ботуши на пазара са около 200-300лв и дори да не са перфектни това е което предлага пазара и цената се преглъща по- лесно. Обаче като даваш 2000лв за ботуши, искаш всичко да е идеално.

# 691
  • София
Аз също не давам големи суми за дрехи и обувки, но пък не съдя хора, които го правят, освен, ако не е с цената на гладуване.
И аз съм леко впечатлена от темата за придобивките 😄. Мен ме натоварват толкова много неща.
От миналата година нищо не съм купувала. Имам надежда да отслабна като ми се кротнат хормоните. Харесвам си дрехите и обувките.

# 692
  • Street of Dreams
Съвсем по темата си е да си говорим за цени и кой каква част от бюджета си дава за мода. Аз съм казала моята гледна точка, не бих съдила никого. И две заплати да даде за ботуши, пак бих разбрала донякъде. 😁

# 693
G.Savova, тц, тц, тц....няма да се разберем с Вас Simple Smile /шегувам се/
цената не е определяща, защото нещо ако не ми харесва много, то и за 5 евра няма да го взема.
За какво ми е?
Всъщност на кой му трябва нещо дето е "абе.....става"???
пс/ Като искам финно изглеждащо нещо на краката си, слагам високи токчета.

Reunion, и мен ме натоварват премного неща, а хормоните в един момент влизат в норма - пожелавам да е по-скоро Simple Smile
И снега е много хубаво нещо Wink Да падне повече! Nature Snowflake Nature SnowmanNature Snowflake

Бюджет и мода е интересна тема, но много зависи кой какви приоритети има и доколко го интересува

# 694
Обсъжданите ботуши на МаxMara са много хубави и изработката им също е страхотна, само да се има предвид, че на показаната снимка цветът е доста по-светъл, отколкото в действителност.

# 695
Като студентка се е случвало да гладувам в най-буквалния смисъл на думата за да спестя за италиански обувки.

Сега се смея сама на себе си като се сетя, но пък съм си начесала крастата.

Не гледам кой колко пари изкарва, по важното е колко му остават след като плати моргидж, коли, здравни застраховки, текущи разходи, тренировки на децата, ядене, ваканции, етц. етц.

PS Нали споменах, че съм си купила идентичен модел ботуши през 2006 и 2017... е, цената му се беше удвоила, хем като купувах първия път канадския долар беше много скъп, а втория път - много евтин спрямо щатския (фирмата е канадско с производство в Италия). Помня, че се забавлявах с някакви онлайн калкулатори да изчислявам инфлацията, базирана на тези цени.

# 696
  • Най-красивата страна
Въобще не се учудвам,че съфорумка иска да си купи ботуши за 2000лв.Много са хубави ,интересно ми е и с какво ще ги комбинира..
В нашия град има жени,които носят подобни.Че и по-скъпи дрехи и обувки могат да се видят...
Познавам такива.
Две от тях са капитански жени,а третата си отделя пари три месеца,за да си купи чанта за 2400лв.
И те влизат тук във форума,защото имат деца..
Не са единствените.

Аз пък си купувам само български обувки от естествена кожа.Най-вече на Габина.
Моите ботуши са 180лв.

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 16:25 от -veni-

# 697
Подобен тип ботуши са лесни за комбиниране. На мен любима комбинация ми е с пола и с чорапи/чорапогащници, които допълнително ги открояват, а и за да има хубав женствен силует.
100 пъти предпочитам такива ботуши за небрежна визия, отколкото маратонки, особено във влажни и дъждовни дни.

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 18:12 от Аня Филипова 649504

# 698
Жени, които са свикнали да купуват дрехи и обувки на тези цени, няма да питат във форума дали ни харесват Simple Smile.

# 699
  • Някъде там
Да ви попитам.Каква е перфектната дължина  за палто според вас.
Поръчах си ново палтенце, по свободно с разчупена кройка, но съм ниска.Модела на снимката е 170 и е малко под коляното.На мен най вероятно ще ми е около средата на прасеца и най- вероятно няма да се харесам.
Поръчах едно от страдивариус,дълго ми е, ще го връщам.Яд ме е ,че съм ниска,много трудно си намирам дрехи.

# 700
  • Варна
Искрица, според мен няма перфектни дължини за палто и яке, нито хора перфектно високи.
Важно е каква енергия излъчва човек, не колко е висок.
Лично за мен не ми понася само дължина до коляното или около коляното.

# 701
Две от тях са капитански жени,а третата си отделя пари три месеца,за да си купи чанта за 2400лв.
Някои марки са си чиста инвестиция във формата на чанти и от тази цена нагоре започват като че ли. Хем носиш готина чанта на велика марка, хем можеш да я продадеш на добра цена после и да си доплатиш за още по-готина/ скъпа, както там се нарича Simple Smile

# 702
  • Street of Dreams
До коляното е перфектната дължина за миньончета, според мен.

# 703
  • Някъде там
До коляното е перфектната дължина за миньончета, според мен.
И аз така мисля,като пристигне ще пробвам и ще видя.
Мисля да е последната ми покупка онлайн.Омръзна ми да поръчвам и всичко да ми е дълго Grinning

# 704
Искрице , Искрице чета ти вайкането и се чудя да рева или да се смея😉моят проблем е огледален - почти всичко ми идва с къси ръкави и крачоли. Ти поне имаш вариант - режеш , а аз никакъв😄...освен връщане.

Общи условия

Активация на акаунт