Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 70 759
  • 913
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Две от тях са капитански жени,а третата си отделя пари три месеца,за да си купи чанта за 2400лв.
Някои марки са си чиста инвестиция във формата на чанти и от тази цена нагоре започват като че ли. Хем носиш готина чанта на велика марка, хем можеш да я продадеш на добра цена после и да си доплатиш за още по-готина/ скъпа, както там се нарича Simple Smile
Не са лесно ликвидна инвестиция, а и не съм сигурна маржа достатъчно тесен ли е, че да се нарече въобще инвестиция.

# 706
Най- омразната ми дължина за палто е до средата на бедрото.
За мен идеалната дължина е до коляното. Имам палто до средата на прасеца и не го нося.

# 707
  • София
Около коляното ми е дължината и на мен, въпреки че не съм ниска. Другите ми се оплитат в краката и не мога да ходя.

# 708
До коляното или малко под него, според мен.

# 709
Моите са дълги до коляното и са ми много удобни. Пробвала съм и по- дълги, но не се одобрих и имах чувството, че ми пречат да вървя.

# 710
Дълго или до средата на прасеца. Имам и под коляно..с по- къси не се харесвам... всичко по късо при мен е яке или пухенка. 170 см, палта нося по-често с по-бизнес визия, т.е. по-скоро обувка на ток отколкото маратонка, макар че и това се случва.

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 20:26 от Agent Provocateur

# 711
И аз съм ниска, тамън днес си купих още едно палто, почти еднакви са като стил с предното, но какво да се рави поне цветът е коренно различен! До коляното е доста спретнато...! Цветът е розово/бежов!

# 712
Аз в групата на ниските. Повечето ми палта са около коляното, прибрани и с ревер. Дълго имам едно, но почти не нося. За сметка на това, дългата пухенка ми е незаменима. Тази година си взех от Kensol палто до средата на прасеца и за мое учудване го харесвам. Не ме захлупва. Но, моделът е доста прибран, а в раменете и ръкавите ми е точно по мярка. При палата това също има голямо значение.
Дрехи не скъсявам и не коригирам. Ако не ми стават, не купувам. За късмет има не малко марки, при които най-малките размери са и с по-къс крачол/ръкав.

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 22:37 от Light Beam

# 713
За себе си установих, че дължина до средата на бедрото ми е максимум за удобство. С по- дълги дрехи не ми е Ок - клекна и измета наоколо, сядането в превозни средства ми е зор, може би е внушение, но не купувам нищо по- дълго от това.
С по- дълги якета/ палта изглеждам още по- слаба и върлинеста, това също ме спира.

# 714
Привет! Вместо запис:
Любими есенно-зимни цветове:
екрю, горчица, петролено.
А сега помогнете:
Търся си ботуши, бежово-кафяв велур(имитация в краен вариант), набрани, с равна подметка.

# 715
Чета последните мнения и ми стана интересно - до каква височина дамите се водят ниски? Винаги съм причислявала и себе си към тази група, но май бъркам.

Относно дължината на палтата - аз харесвам такива до коляното.

# 716
Чета последните мнения и ми стана интересно - до каква височина дамите се водят ниски? Винаги съм причислявала и себе си към тази група, но май бъркам.

Относно дължината на палтата - аз харесвам такива до коляното.
И на мен ми е интересно..
А аз може би съм от НАЙ-НИСКИТЕ-152см. Dizzy Face
До сега не съм си купила дреха,която след това не съм скъсявала.

# 717
  • София
Аз съм 167 (бах) и се имам за ниска, но според дрехите съм явно ок, защото не ми се налага да скъсявам.

За по-ниски дами, ако намерят петит номерация ще им е добре.

# 718
Е, как 167 см ниска. ..
Стана ми интересно и погледнах статистики. По данни на НСИ средният ръст на българката е 163 см, а средното тегло 67 кг. Най-високи са латвийките - среден ръст 169,8 см.
За петит обикновено се приемат жени под 163 см.

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 08:36 от Light Beam

# 719
Не са лесно ликвидна инвестиция, а и не съм сигурна маржа достатъчно тесен ли е, че да се нарече въобще инвестиция.
О, в никакъв случай не мога да го сравня със злато или жилище, акции..
Скрит текст:
Просто една чанта, примерно на Майкъл Корс (от по-големите) е 400,- евро, тя на втора ръка не може да се продаде в Австрия. Не знам в България как е, но тази марка не се възвръща тук като пари в никаква сума. А LV се продава по всяка време ползвано, дори и на над 50% от цената; чантите от по над десет годините - и те. Това ми беше мисълта. Харесва ти, носиш, продаваш и новото ти излиза на половин цена.

Друг пример конкретно с чантата Neverfull, преди десетина години струваше 800, - евро, сега струва над 1.200. Ако се продаде на 600,- (половин цена), излиза двеста евро разход за маркова чанта на десет години.

ПП Аз бих се радвала да имам още два сантиметра, 168 съм. Relaxed

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 09:28 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт