Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 70 822
  • 913
  •   1
Отговори
# 450
Много благодаря! Flowers Hibiscus
И мен ме изкарва (гранично) flamboyant, но преди като проверих с гугъл излязоха все неща които никак,  никак не харесвам. Сега ще разгледам твоите източници Simple Smile

2 забележки от мен:

1. Ако сама си попълваш тестовете за да се определиш имай едно наум, че ние сами себе си често се виждаме много "изкривено" и даваме некоректни отговори, ерго резултатът е малко под въпрос.
2. Най-важното е независимо какво твърди дадена класификация е ти да се чувстваш комфортно в дрехите си и като се погледнеш в огледалото резултатът да те радва.

Скрит текст:
1. Цял живот съм се самоопределяла като мезоморф със сериозна ендоморфна компонента и като съм си правила спортни програми и планове съм ги съобразявала с препоръките за тези типове. Докато не отидох при професионалист, който ме измери адекватно и се оказа, че имам приблизително равен процент от всички 3 соматотипа и като резултат съм балансиран/центриран тип. Отървах се от чести травми, които си докарвах, опитвайки се да тренирам много силово като мезомoрф.

2. Случвало се е да облека доволно скъпа и много качествена дреха, която не е "моята" и нищо не може да компенсира факта, че ми е некомфортно и не се харесвам и си личи отдалеч, много си личи. И обратното...

PS А, да - всякакви картинки и компилации все пак са нечие чуждо мнение по въпроса. Направи си собствени и виж към какво клониш на база на собственото си усещане какво ти отива!

Но погледни тези предложения за рокли Simple Smile
https://www.instagram.com/p/B5uLPIfl6VR/
А това също е интересен подход - разбиване на трендовете по типажи, на кой какво ново ще му е лесно да си го впише в гардероба, а на кой не се препоръчва да се заиграва с дадения:
https://www.instagram.com/p/B2D27NbFYBB/

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 15:50 от Agent Provocateur

# 451
Ти, ако така лесно се отказваш, добре, че не си го купи Grinning

Имах бяло дълго палто с пух на Tom Ford и не можеше да изкара няколко носения без почистване. Проблемът бяха ръкавите, защото на върха на малките гънки изглеждаше по-тъмно. Бъркам в чанти, нося понякога папки, слагам ръкавици, пазарувам,... Не правеше хубаво впчеталние с тези тъмни ръбчета.

# 452
https://www.corsoitaliaonline.com/product/palto-be-classy-black-6242.html Какво ще кажете за това палто ?Търси си палто

# 453
EmoMM, на мен моделът ми харесва, но обърни внимание на снимката, снимана в гръб. Не зная дали е от моя лаптоп, но по гърба като че ли има мъх. Може би самата материя привлича власинки. Може да е от монитора ми, но наистина така изглежда.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 12:11 от Анонимен

# 454
  • София
Струва ми се, че много ще "лепи". Поне на снимките в близък план ми изглежда с налепени власинки.
Освен това модела не е от най-актуалните, но ако имаш много женствен и кокетен стил на обличане би могло да се впише.
Имам покупки от сайта, които са много сполучливи.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 22:40 от ~Étoile~

# 455
Момичета, ще се радвам на помощ от ваша страна. Търся си черна, дантелена рокля (макс до коляното, по възможност по тялото, да не е разкроена и нагоре да е “затворена”, тоест да няма деколте, за ръкавите нямам претенции)
Сещате ли се къде мога да погледна?

# 456
# 457
Благодаря, сега ще ги разгледам. Heart

# 458
Малко да раздвижа темата. С какви обувки бихте носили тази рокля? Тъмно синя е, не черно, както се вижда на някои монитори.

# 459
Нюд, сребристи, тъмносини или червени стилето, възможно най- изчистени, защото роклята ми идва твърде шарена, особено както долу върви шарката по хоризонтал, а горе по вертикал.

# 460
Аз съм "за" едноцветни. От там нататък зависи от повода. При по- официален-сребърни, по- ежедневен повод- черни, по- секси визия- червени или бордо. Нюд не бих носила, защото ми е трудно да си намеря същия цвят боувки като кожата и ще изглеждам смешна(в моите си очи), ако се издокарам в такива.

# 461
Определено не трябва да е секси, рамото е достатъчно. Ще поръчам тези днес, за да вида как са.
Скрит текст:

# 462
Какъвто и цвят да сложиш, все ще подхождат, а и едва ли някой ще ти гледа чак толкова обувките. Слагай каквото имаш и се наслаждавай на партито.

# 463
Савова 😘, аз ще се гледам. Ама хем искам да са нещо wow, хем не искам да давам малко състояние, защото скоро едва ли ше ги обуя пак.

# 464
  • Някъде там
Здравейте!
Дъщеря ми си е харесала този пуловер

Може ли да ме насочите към марка.

Общи условия

Активация на акаунт