Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 70 789
  • 913
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Т.е. спортуване с дънки и слагаш маратонки на рокля, но хора с истински спортни дрехи и маратонки ти се виждат не ОК 🤣.

# 556
  • Козлодуй
Неее не слагам рокля и маратонки слагам дънки и маратонки, спортувам с клин които нося в раница и маратонки за зала Simple Smile Ходя обикн с официален панталон и обувки и блуза Simple Smile
Да не ми харесват хора в анцуг по улиците вместо в залата Simple Smile

# 557
всички знаем кои са натоканите мамчета по площадките
Може директно от работа да ходят там хората.

Аз спортувам със спортни клинове, за бягането си има даже много хубави. А на планина ходя с едни дебели панталони за outdoor. Анцуг имам един брой за всеки случай. И един брой дънки - пак за същото Blush Ако трябва да обявя някоя дреха за пълен враг, това са мъжки ризи с къс ръкав. Нищо от изброените не ме дразни толкова!

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 16:31 от Анонимен

# 558
  • София
Ох, ужас са тези ризи!
Нося долнища с маратонки.
И никога дънки със спортни маратонки.

# 559
А с какво да ходи мъж при 40С, когато не може да облече тениска?
Някакви специални ризи с дълъг ръкав ли има за целта, или друго?

# 560
Някакви специални ризи с дълъг ръкав ли има за целта, или друго?
Има ленени ризи с хубави кройки, копчета - широкички, удобни, но не са за всеки. Моят мъж не ги харесва например и просто си навива ръкавите на нормалните летни ризи. Ще потърся снимки. Според мен, ако материята е тънка, няма значение дали ръкавът е дълъг.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 17:06 от Анонимен

# 561
  • София
Аз лятото много обичам да ходя с риза с дълъг ръкав...
За мъжете, които трябва да ходят официално в жегите...те пък не ходят толкова по улиците...

# 562
Неее не слагам рокля и маратонки слагам дънки и маратонки, спортувам с клин които нося в раница и маратонки за зала Simple Smile Ходя обикн с официален панталон и обувки и блуза Simple Smile
Да не ми харесват хора в анцуг по улиците вместо в залата Simple Smile

От анцунг до анцунг  има голяма разлика… качество, модел, материя и т.н.

# 563
Вече няколко страници абсолютно безполезна дискусия..
Все още всеки е свободен да носи това ,което му харесва и с което се чувства добре.Възползвайте се хора,носете това,което ви доставя удоволствие. Simple Smile
Скрит текст:
Иначе и за мен няма такова недоразумение,като риза с къс ръкав(особено мъжка).
Нищо лошо няма в спортната визия. И да,по-добре спортен екип ,отколкото дънки с маратонки.
Ако работите от в къщи или сте затворени поради "мерки",няма лошо да се накиприте за изхвърляне на боклука ..Simple Smile

# 564
Бобчи, аз за тежката артилерия говорех, не за бързо червило и молив за очи. Примерно.

Ако трябва да се гримирам и преобличам, за да изхвърля боклука, ще си резервирам място в първия полет към Марс. ( Не съдя никой, просто споделям моето виждане). Знам, че има такива хора, имам приятелка, която се приготвя (баня, грим, прическа) три часа, за да се види с гаджето за половин час в колата му.... но не го разбирам. Имам да свърша къде, къде по- важни неща от това. Ако на някой не му харесвам без грим и по халат, си е негов проблем, не мой. Аз всякак се харесвам.

И в този ред на мисли грам не се ограничавам във визията си - може да ме видите във всички възможни крайности почти. Но се съобразявам с мястото на което отивам и удобството ми.

Ако идваш от работа и отиваш на площадката влиза в графа 'някой друг ти гледа детето'. Имах предвид да си седиш цял ден вкъщи.

# 565
Съгласна съм,просто аз се чувствам гола без ФДТ,руж ,червило и молив/очна линия.

# 566
Аз не разбрах проблема с дънки + маратонки. 🤷‍♀️
Всичко зависи от начина на живот, работа и т.н. И все пак категорично отказвам да се съобразя с какво облечена си изхвърлям боклука и си разхождам кучето. Има си места да се контиш, а тези двете определено не са от тях.

# 567
Съгласна съм,просто аз се чувствам гола без ФДТ,руж ,червило и молив/очна линия.
И аз бях така до неотдавна. Вкъщи съм Ок, но преди излизане все плесках по нещо- природата не ме е дарила с перфектни коса и кожа. По- скоро към облеклото съм по- небрежна, няма какво да прикривам с дрехи.
Но си налагам да излизам извън зоната си на комфорт и излизам без грим, без току- що измита коса. Осъзнавам, че робувам на хорското мнение.
Аз също много носех анцузи в 20- те си години докъм 30. После рязко спрях, имам две - три долнища за вкъщи и едно долнище за по- така/ разбирай някой парк или горичка/ . Нямам и желание да си купувам. Дънките се превърнаха в моите анцузи .

# 568
  • Пловдив
От както съм родила също се гримирам като излизам навън. Сами си гледаме детето...за 14 месеца не е спал при нас 2 или 3 пъти.
На рожден ден, нова година включително е с нас. Никога не е бил оправдание да не изглеждам добре. Ако сме двамата с таткото и ток съм слагала.
Единствено на ясла като го карам, съм без грим, защото още не съм се върнала на работа и реално го оставям и се връщам в нас.

# 569
Здравейте, тези маратонки мога ли да ги нося с някакво по-спортно палто и какво да е то?

Гледах сега в About you нещо такова, ама много ми е тип мечка и малко не си се представям. Какво ви е мнението като цяло за този тип?

Проблема е, че като цяло предпочитам вълнено палто, но никъде не мога да открия спортно такова и бяло на цвят.

Общи условия

Активация на акаунт