На предела на силите си съм.
Днес ни донесоха кухненския ъгъл, бутни тук-бутни там, ходихме да търсим разни интериорни дребошлъци и сега направо ... ще си лягам. Браво на малките маймунки, как хубаво си хапват (някои и поспинкват)!

Ние ставаме около 7 (2 нощни будения - около 3 и 6, то малко сутрин вече), та по повода, мишленце, думай за чайчетата, че и аз трябва да ги спирам млечните хранения. Предиобеден съм около 10, следобеден -14, 15 часа. Вечер между 20 и 21. По хранене приличаме на Калоян на petenceto , само дето киселото мляко нещо не е вървежно. Инъче без много претенции към храните.
niunia, местенето ще мине и замине! Мисли позитивно, че ще сте заедно, а и всички януарски мами ще са ти под ръка, нали?!

Утре повече, момичета! Лека вечер и спокойна нощ!
Тъкмо я бях похвалила преди време ...
чакаме почерпка

аз пак обяснявам,че имат грешка и хората си тръгнаха.Прибира се мъж ми "Докараха ли комплекта за коридора",ми казвам му"Докараха го,но аз го върнах
Хубава или не това си е на мама момиченцето и всичко ми е хубаво относно нея 

, А какво имаш предвид под биоскрининг, на Соня ли искат да й правят? Това за което ти е написала Вивка е БХС - биохимичен скрининг, кръвно изследване, което показва каква е вероятността да родиш дете със Синдром на даун, Спина бифида и не помня какво беше 3-тото заболяване например 1 на 1025. комбинацията от БХС с добра фетална морфология (наоравена от добър ехографист) дава доста голяма сигурност. Ако има още нещо питай 
. Пътищата и пътечките ги знам на изуст. Имаме паркове с езерца и патки и лебеди, най-близкия е на 15 мин та до него и около него, един-два тигела по центрума. Имаме и малка градинка и съм правила опити и само с нея да минем, но бързо се отказвам, щото той иска да обикаля, но понякое време и да седне в тревата, а тя обикновено е мокра. А само върху плочките ама хич не му е интересно.