Пъстри, като есенни цветчета, са ЯНУАРСКИТЕ ни дами и мъжлета!

• 9 871
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
  • там където ме зове сърцето!!!
Хе-хееее! То ние ако седнем, многотомни издания ще станат писмата ни...   hahaha
Ами аз това, щот мъжо не може да ми насмогне ,си викам -Дядо Коледа да помага  JoyАма щом не даваш... Weary
Калоян не е стъпвал на пръсти(поне не съм забелязала), аз и не съм го държала за ръчичките да върви(смятах ,че му е рано)!Може би му трябва време  на твоя юнак!
А в проходилката как стъпва?

# 286
Здравейте майчета,
първо с поздравите да започвам  Grinning

ЧРД на Лилия и Илиндичка!Много здраве и семейно щастие!
И честит празник на Алекс и Мариян!Много усмивки и весели игри!

извинявам се за закъснението Embarassed

Честит празник и на Стаси, Матю и Кристиан!Да са весели и засмени и да ги слушкат мама и тати!

Бодливка, на мен ми бяха спряли майчинството и детските..та няколко дни ходя и се разправям..жалба подадох, защото съгласно новия закон нямат право. #Cussing out
За чайчетата - давала съм лайка, липа и шипка.Не сме имали проблеми.

Виличка, много се радвам че сте открили проблема, бързо да се оправяте и повече да не ви се случват такива неща. Hug

Дес, честито прохождане, скоро и да тичате GrinningИ да не ви мъчат сополоите! Hug

BON_TONI , много се радвам за вас!Прекрасни новини!  bouquet

mishlentze , надявам се всичко да е наред с ноктите на Ели!Браво на нея как танцува. Joy Пожелавам ти самостоятелно проходили крачета в най-близко време! Grinning

niunia Честити проходили крачета и на вас! Hug

Телма, бързо да си оправяш настроението! Hug

Надявам се и ние скоро да се похвалим с прохождане....ама каквото ми е мързелче ..май няма да е много скоро.Вчера бяхме на консултация тежим 9кг и 76см сме дълги.Пак не е наддал много, но е добре, здрави сме това е най-важното.Говорих с педито за полио ваксината, нали от нова година ще се спира живата ваксина и на реимнунизацията трябва да им бият мъртвата.Каза, че не се знае кога ще получат новите ваксини, но ималко още време...
Благодаря ви много за съветите още веднъж, раничката вече завехна. Hug
За зававиването - спи до мен ..доста се отвива всъщност, но в стаята е топличко. Simple Smile

Хубав и слънчев ден на всички  Hug

# 287
# 288
Bon Toni, страхотни новини! Чудесно е , че при вас всичко се нарежда!:)
Браво на Мария и на Вяра! От нас едно "Смело напред"! Hug
Заедно с Калоян съм ги дала за пример на моята Емма! Simple Smile Тя все още е толкова безпомощна, не може да стъпва и когато я държа под мищниците стои със свити коленца. Тя се обърна от гръб по корем доста късно и явно малко по бавно се развиват при нас нещата.
Днес бяхме на консултация, а резултатите са: 8, 900  и 70 см. Вигантол ще трябва да пием всеки ден. Дадоха ни бележка за кухня, но не съм решила още дали ще я запиша. Все се каня да и варя  леща , но тея бобови взеха нещо да ме притесняват и май ще поизчакам.
Престоят на моята свекърва за съжаление се удължава! Sad Сега ми е сърдита за това, че не и оставям Емма да я гледа сама.  Ами как да го направя като онзи ден, докато се оправях в банята и беше дала да си играе с кутийка кибрит! Mr. GreenПредставяте ли си?! #Crazy
И е толкова разсеяна, нямам и доверие просто! Освен на маика ми и на мъжа ми на друг, за сега не мога да се доверя. Обаче дали не изпадам в крайности? Може и аз нещо да не съм Уред! Wink Все едно още не са ни прерязали пъпнта връв! Simple Smile
Е, това е за сега от нас! Весел ден! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт