Пъстри, като есенни цветчета, са ЯНУАРСКИТЕ ни дами и мъжлета!

• 9 873
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден ден на  liliq!Бъди здрава и много обичана!Желая късмет на теб и цялото ти семейство   bouquet !

# 256
  • София/Овча купел 2
                                            ЧЕСТИТ РОЖДЕН liliq!!!
            БЪДИ МНОГО ОБИЧАНА И ВИНАГИ ЖЕЛАНА!

# 257
  • Madrid

Момичета,черпя за рождения си ден!
Току що се върнах от мини екскурзията,която мъжлето ми подари! PartyУтре ще кача снимки и ще ви прочета! Hug

# 258
Бодливке сподели моля те, вие спахте ли в болницата предната вечер - имам спомен, че не, но са казали, че е задължително. Ох уж рутинно, но няма да мине без притеснения и това.

Отидохме сутринта и на обяд си тръгнахме.Не знам защо така са ви казали..според мен е ненужно.Предупредиха ме единствено 2-3 дни да давам Фенистил и да не е яла и пила нищо от предната вечер.Вземи и храна и водичка за после,и дано анестезиолога е неотлъчно до вас да сте по-спокойни(ако е възможно) и всичко да мине нормално! Praynig За кога ви насрочиха интервенцията?
Vili4ka какво става с вас,как е Али?! Напълно е възможно да е от лещата според мен,както всяка друга храна си е риск щом е за първи път..но и този кроасан с разните му там яйчни меланжи и "любимите" ми Е 500 и т.н.но знам ли и аз- вече съм "повредена" на тая тема..
И като доказателство-да попитам като давате разни билкови чайчета за сън,лайката не е ли алерген? Хамомила съм давала обаче,но може би при хомеопатичните е синтезирана по друг начин..newsm78

Някой беше споменал,че са му спрели детските..трябва да се подаде декларация за доходите за 1г.назад-така е вече по новия закон.И мен ме бяха окастрили два месеца,и естествено няма да ми ги изплятят със задна дата- халал да им е такава крупна сума! Money

Да не забравя да поздравя всички малки,големи и още по- големи рожденници!  newsm51 newsm67

# 259
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит рожден ден,  liliq!

Нека  здравето , любовта , късмета и щастието бъдат винаги с теб!
Наздраве!

# 260
Добро утро в този мрачен и дъждовен ден!

Честито на малките ни слънчица  Алекс на kleo_80 и Мариян на ludmilana!Да растат здрави и красиви за радост на всички около тях!

Лисана голям смях с тез мебели  Joy .Със здраве да си ги ползвате.

sea woman честит ви ъгъл и на вас.

petenceto разгледах ви снимките-супер са  Peace.Ти си явно доста преди мен тук,но не си писала отдавна-радвам,че си се завърнала  Hug

ira_ic много е неприятно това.На мен не ми се е случвало,но си спомням,че мама Ди имаше такъв проблем,но при нея май беше със зърната.Мисля че слагаше компрес с листо от здравец,напоено с ракия.

Vili4ka как сте мила,оправи ли се Али?Може и от лещата да е,защото,когато синът ми беше бебе,получи алергия от пюре от портокал.Когато го заведох на кожен ми изписаха фенистил и се оправи след първия прием-капки.Тогава ми дадоха една диета за алергични деца и там към забранените храни даваха-бобовите растения-грах,леща,боб.Дано бързо се оправяте и пиши после какво е казал вашия доктор.Аз ще се опитам да открия диетата и ако ви интересува-теб и другите мами,мога и тук да я напиша или ще ти я пратя на ЛС.

сега отивам да приспя принцесата,че се е наиграла и по-късно пак ще се включа.

# 261
  • там където ме зове сърцето!!!
ilindi4ka,
Честит рожден ден!

Нека живота ти да е изпълнен с много здраве ,любов и вълшебства!
Пожелавам  ти ,да се сбъдне и мечтата ,за 
една мааалка принцеса !

# 262
Ilindi4ka, честит рожден ден! 
Нека винаги до теб да има някой, който те кара да мечтаеш и да се усмихваш! Two Hearts

liliq, честит рожден ден! 
Бъди щастлива и не позволявай на никой и на нищо да попречи на това! Two Hearts

Последна редакция: пн, 13 ное 2006, 10:54 от brambar4e

# 263
  • Варна
Поздрав в тоз дъждовен ден със усмивка и от мен!!!

Такааа.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА Алекс на kleo_80 и Мариян на ludmilana! Усмивки, усмивки, усмивки!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, liliq !!! Бъди много щастлива!

ilindi4ka, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Любов и хармония! А подаръкът си е страхотен! Чакаме фото.

Vili4ka, надявам се Али да е по-добре! Пиши.
ira_ic, съжалявам, не мога да съм ти полезна със съвет, но момичетата хубави неща са ти казали.
БОДЛИВКА, как е Дари? И аз исках да ви попитам изобщо какви чайчета давате на децата. Аз освен липа и шипка друго не съм давала. Не говоря за гранулираните, а за запарките.
Бон Тони, много се развам за Ванюшката! Юнак е той.И нека ви стопи малко лагерите (съвсем приятелски го казвам  Wink)

Още нещо - вечер само с чувалчето ли оставяте слънцето или и нещо отгоре? Защото ние спим само в чувала и радиатора на малко.

Слънце в очите и душите пожелавам!!!

# 264
 newsm59Честити рожден ден и от мен Ilindi4ka и liliq! Желая ви най-вече здраве на вас и семействата ви, мноого щастие и по-често приятни изненади!  newsm51 newsm51

Честито и на минирожденниците!

Виличка стискам палци бързо да се оправя Али! Кураж мила  Hug

ira_ic аз съм ползвала всички изброени мазилки от момичетата, но най-доволна съм от крема за зърна на Авент. Също бих те посъветвала докато се оправиш да смениш позата за кърмене, защото иначе натиска ще си остава все там и по-трудно ще мине. Експериментирай и ще намериш подходяща поза  Peace също след кърмене втривай малко кърма и оставяй на въздух, по голи гърди да изсъхне хубаво и тогава мажеш кремчето. Всички съвети са изпитани, [desi] така ме беше посъветвала и много съм и благодарна   bouquet

Бодливке мерси много за съветите! Аз не бях последно когато са насрочили датата (24.11), но мъжо каза, че било задължително да сме там от предния ден  Confused

Благодаря ви момичета за подкрепата!   bouquet
Хайде за сега толкова, че има работа  Crazy

# 265
ilindi4ka Честит рожден ден и на теб мила!Желая ти съпружеското тяло все така да те глези и такива хубави подаръци  Hug да получаваш!Нека всички твои мечти станат реалност!

# 266
Благодаря,эа поэдравите!Радвам, че не ме пропускате,Вие сте част от праэника ми!!!По принцип ще направим купон с приятели в петък,а днес романтична вечеря.Скромна почерпка от мен(дано да се получи)

# 267
В старанието си да почерпя щях да пропусна:
Илиндичка,ЧРД!и на теб.Желая ти цялото щастие на эемята.

Честит мини рожден ден на Алекс на Клео и на Мариян на Ludmilana!

# 268
Здравейте, милички!

Честит рожден ден, Илиндичка и Лилия! Пожелавам ви много здраве и любов!   bouquet

Честит мини рожден ден на Алекс и Мариян! Много да играйкат и много усмивки!!!   bouquet

Благодаря на всички за милите думи и подкрепата! Толкова сте ми близки и милички!  Hug

Сега изненада - алергията на Али се оказа, че се засилва от ФЕНИСТИЛ  #Crazy Невероятно, но факт. Забелязахме с майка ми, че петната избледняват, но като й дадем лекарствата и пламва наново.За това реших да ги давам по отделно с интервал час-час и половина.Дадох калциевия глюконат-нищо.Час и нещо след това дадох Зиртека - пак нищо. Фенистила веднага го спрях. И Али е мнооого по-добре. Петната избледняха по коремчето, а по гърба и вратлето изчезнаха напълно  Mr. Green Аз още през лятото бях забелязала, че като я хапне комар и намажа с фенистил, пъпката ставаше 3 пъти по-голяма и чак след това минаваше. Но не съм предполагала, че дъщеря ми може да е алергична към противоалергично лекарство  Crazy

И така - по-добре сме, след обяд сме при педито да я погледне и така. Иначе в момента яде само лечебната Хумана и нищо друго - нито пюрета нито мляко дори. Всичко и спрях  Mr. Green

Гушки на всички и весел ден.А след педито ще ви пиша пак!

Момичета, благодаря ви още веднъж! Много сте мили!  Hug

# 269
Здравейте ,  bouquetмамчета
 newsm59 nbirthday newsm59на Илиндичка,Лилия и на малките калпазанчета да са живи и здрави.
Vili4ka-Стискам палци
sea woman-Дани ти благодари за порцията смях Joy Joy Joy.Много му хареса, анимацията и най вече жълтия палячо.
Новото при нас е че в събота бяхме на консултация .Дани тежи 8,500кг.и 70см.За Виброцила ,каза ми да давам по 1 капка на ден.
Приятен ден ,на всички

Общи условия

Активация на акаунт