Пъстри, като есенни цветчета, са ЯНУАРСКИТЕ ни дами и мъжлета!

• 9 873
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
 newsm59  bigdance2 Tada bdbaloni

Честит Рожден ден на Лилия и Илиндичка! Да сте живи и здрави и да слушате бебчовците Mr. Green!!!

На мини рожденниците - също честито и да ви слушат майчетата  Joy !!!

Виличка, дано все към по-добро се развиват нещата  Praynig Hug

За чайчетата - давала съм само лайка в попарата - да пие не давам, защото не ги иска.

За чувалчето - Калоян спи с чувалчето и отгоре завивам с одеалце. Чувалчето не е от най-дебелите, а одеалцето през повечето време е под него - много се върти.

Пепи, благодаря   bouquet Наистина изчезнах от форума за няколко месеца, ама сега ще наваксам  Blush

Вивка, как върви ходенето? Аз пробвах да държа Калоян за качулката, но той се нервира - иска за ръчичка, сам или ако е в настроение - с колана. Joy А вече е неудържим  #Crazy Аз може би ще направя прощъпулник другия уикенд, че дано да тръгне съвсем сам и да си изправя гърба  Grinning

Айде отивам да newsm28 1ironing newsm55  food002  clean докато спи - едва ли за полови час ще свърша всичко, ама мечти.....

# 271
Mили момичета - Лилия и Илиндичка,Честит Рожден Ден!Бъдете много щастливи и обичани жени и мами!От сърце ви желая сбъдване на всичките ви мечти!

Честито месече на Алекс и Мариян!Да растат весели и усмихнат симпатягите!

Виличка,добре че вече сте поувладели положението.Скоро сладурка ще е добре Hug
пепи,честита ви прическа  bouquet Сега ще надникна в албумчето Wink

Аз  чайчета не давам,и спим завити(по-точно отвити Mr. Green) с едно юрганче - в стаята ни е топличко.
Да ви се похваля - снощи за първи път Вяра направи 2-3 крачки без да я държа Grinning И вече съвсем уверено ходи без да се клатушка,като я държа само за едната ръчичка(това също снощи го забелязах,преди няколко дни хич неможеше така).
Днес взехме от кухнята - и апетитът ни си е както преди.Първите 3 лъжици като гладна,после започва да върти глава и да сумти.Ако няма някой да я захласва нищо няма да хапне Sad Изяде половината супа(75гр) със голяяяяяяяям зор с едно сухарче вътре.Кисела ще и го дам следобяд а пюрето евентуално довечера,то е спаначено та незнам дали ще го яде Thinking Надявам се да прояде,че иначе няма да взимам и да хвърлям.

Толкова от нас засега,ще взема да полегна малко до Вяра,че вече незнам що е това сън и има ли то почва У моя живот Mr. Green Joy

Весел следобяд сладури!

# 272
Здравейте мили ми другарчета Wink

Първо да почета малките минирожденници Алекс и Мариан, много здраве и безгрижни детски дни
А сега и големите:ЧРД на Лилия и Илиндичка. Желая им здраве, любов и много щастие в семейството

Vili4ka надявам се всичко вече да е отшумяло и Алекса да се оправя по бързо Praynig Hug

Сега да се похваля - Аля изяде повече от половин бурканче пюре от пуйка с картофи и моркови newsm68 newsm44 newsm68. А сега е застанала от външната страна на проходилката и се разхожда из стаята и много се кефи. Направо е голяма скица.

Хайде лек ден на всички smile3525  love001 newsm51

Последна редакция: пн, 13 ное 2006, 13:40 от jeni23

# 273
Аз за детската кухня благородно ви завиждам. Имам приятелка в София, тя взима от някаква кухня в Младост-1 и е страшно доволна. Борил хич не трае нещо да готвя та обикновенно само плодовото ядене е пресничко. Понякога и зеленчуковото. Та щеше да ни е холям плюс детска кухня. Хем разходка, хем разнообразно папкане. хем някой друг го е сготвил. Wink

А чайчетата. Като бях бременна бях попадала на някакъв линк за това кой чайчета могат да се дават на бебета и малки дечица. Трябва да го потърся. А иначе на Боре му правя от един на Милупа. Работата е, че той нито него, нито голата водица уважава.  Wink Сега му оставям една бутилка вода сред играчките и той от време на време се лъже да си пийне.

# 274
  • София
Здравейте мами и сладки прохождащи беборани Hug wavey
Нека първо да уважа днешните месечковци-Алекс и Мариян.Много здрави и щастливи да растете мили дечица  bouquet,ама и много да слушкате.
Честит рожден ден разбира се и на порастналите вече мами-Лилия и ИлиндичкаВие мили дами бъдете също много здрави и безкрайно щастливи и обичани от всички около Вас.
Весело изкарване на празника. newsm51 smile3525 newsm59
Vili4ka мила направо незнам какво да  ти кажа.Много неприятно ,но пък добре ,че сте хванали от какво е .Бързо да се оправяте HugЦелувки на малката принцеска  love001
Дес и ние ядем с голям зор почти всичко ,обаче при мен в повечето случаи няма кой да го забавлява ,та клоуна съм аз .Колко ли съм смешна отстрани... BlushАма и този период ще отмине,нали знаеш Wink
Ето и малко за нас.Днес ходихме на контролен преглед на гипсовете.Махнахме ги и сложихме само на лявото краче ,защото дясното ни е много добре. newsm44.Плака пак много ,ама аз като ,че ли вече претръпнах та много не му се притесних.Обаче когато се прибрахме и той започна да стъпва на крачето и то както трябва радостта ми беше неописуема е тогава се отпуших и се разревах,но от радост.[b]Детето ми стъпва правилно[/b].Сега остава да свалим гипса и на другото краче и то да е толкова добре  newsm17 и сме готови за прохождане newsm68 newsm44.Пиша това сега и плача от радост.Немога да го опиша....

# 275
  • Пловдив
Здравейте, мами и бебоци! Hug

uraЧестит Рожден ден на Лилия и Илиндичка!  ura
Да сте здрави и щастливи, обичани и красиви! newsm51

Благодаря на Жени и Дес , че са ни поздравили в събота за мини рождения ден! Heart Eyes

Ама много сте изписали пак, един час ви четох...

BON_TONI, много хубави новини! Още малко остана и ще тичаш след мъника! thumbsup

След малко ще продължа, че дългът ме зове....

# 276
Честит ржден ден на Лилия и Илиндичка! Желая ви да сте много обичани и желани, живи и здрави и послушни мъже и деца  bouquet

Бон Тони, много се радвам за крачетата, дано сега и лявото се оправи,  стискам палци да приключи вече тази сага при вас, толкова изстрадахте и ти и детето.  Praynig Другия месец ви пожелавам да тича Ванюшката, не само да ходи Peace

Моята Ели вече се пуска и стои сама известно време, Ники още  е несигурен като се пусне.

Елена като чуе музика и започва да подскача - танцува, много е смешна Joy Днес правихме освещаване на новия офис на мъжа ми, попа докато пееше тя пригласяше и си друсаше дупето изправена до масата hahaha Досега не бях виждала някой да денси на освещаване Joy

На Ники му е излязла страшна пъпка, направо цирей, на лицето. Ужас Rolling Eyes

Момичета, да ви се оплача, на Ели ноктите на краката по принцип са доста чупливи и твърди, но наоследък са и жълти и направо съм в потрес. Доктора каза да я водя на кожен в медицинска академия и сигурно ще я заведа тези дни. Единия нокът й расте накриво леко, още откакто се е родила е така Rolling Eyes Страх ме е да не й останат такива, все пак е госпожица. А на ръцете са си съвсем нормални newsm78

Някоя да е имала подобен проблем?

# 277
  • София/Овча купел 2
ilindi4ka,честит рожден ден и на теб!Всичко най ти желая!

Момичета да се похвалим и ние - имаме си крачета.Мария се престраши и се пусна тази вечер и обиколи почти цялата къща,естествено следвана по петите от мен Mr. Green.Справя се доста добре  и самичка.VIVKA,чакам да ми разкажеш за прощапулника,че ние сме на ред Wink.

# 278
зДРАВЕйТЕ
ЛиндичкаНека живота ти е път от рози .И имаш само хубави моменти

# 279
Това е за сладките минирожденици които съм пропуснала  bouquet  bouquetДа ви се оплача ние вече ставаме да закусваме в 8.после пак спинкаме,но почнахме да ставаме с баткото newsm78 #Crazy

# 280
Честит мини рожден ден на Стаси на пепи!Хубавица засмяна и на мама отмяна да бъде!

Новото днес при нас е че кихаме на поразия и пак тръгнаха сополите smile3511 newsm45.Тъкмо вчера си казвах еееййй два месеца почти се влачихме с тях и вече от около седмица и повече ги няма,уви................пак ще ни тормозят.
Днес ще бъде слънчево като гледам.На всички ви пожелавам слънчево настроение и много усмихнат ден Peace

# 281
niunia честити проходили крачета! Все напред в живота да върви малкта сладурана!  newsm51
Орхидейке ми то ставането в 8 не е за оплакване, а и спите после. Бояна става 7.30 и започва да ни скача по главите.
mishlentze не сме имали такъв проблем с ноктите и дано се оправя бързо малката госшпожица. Кажи после какво са ти казали докторите.
BON_TONI
и аз много се радвам за вас - много преживяхте, но му се вижда края. Ваньо направо ще тича като му свалят гипса сигурно - аз съм тренирала усилено преди време и тичах с едни тежести на краката и после като свалех тези тежести направо имах чувството, че ще литна Mr. Green
Дес и на мен Гъбка много ми хареса  Laughing Бързо да минават гадните сополи  Praynig

Хайде мами цункайте бебовците по веднъж и от мен!
За нас по-натам ще пиша, че много ми е криво

# 282
  • Варна
Здравейте!

Телмичка, защо ти е криво?! Sad Дано нещо бързо те развесели и изгони лошото настроение.  Hug

Ние се наспахме (чувам). Ще проверя времето как е за разходки и може би ще излезем.

Предложение за нова тема:

Писма до Дядо Коледа сега "ще пишат" ЯНУАРСКИТЕ деца!

Приятен ден, дами и малчугани!

# 283
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте ,момичета!
На вън е слънчево и тук май е пуууусто!

BON_TONI, радвам се крачето на Ванюшката е добре!Дано и лявото се оправи бързо и скоро да тичаш след малкия ,смел бързачко! Praynig

petenceto, и аз мислих тази събота дето идва(четох,че трябвало да бъде сряда или събота) да правя прощъпулник, но татето има ангажимент(а без него накъде Joy)  и ще оставя за 25.11.
Калоян  предпочита да върви(прилича на моряк на люлеещ се кораб Joy), вместо да пълзи (доскоро беше обратно).Навън  като го държа за качулката той не ме усеща ,просто ако пада го задържам прав, иначе в къщи си ходи сам -пада ,става и продължава(даже се пробва да върви и танцува).

Елена като чуе музика и започва да подскача - танцува, много е смешна Joy Днес правихме освещаване на новия офис на мъжа ми, попа докато пееше тя пригласяше и си друсаше дупето изправена до масата hahaha Досега не бях виждала някой да денси на освещаване Joy
JoyМузикална ти е щерката ,mishlentze !След време татко и ще спи пред дискотеките да си я пази(нашият  вече почна да тренира Joy)!
За ноктите ,нямам инфо , при възрастните много често са гъбички , но при толкова малко човече, не знам какво може да е!

niunia, браво на Мария!Малките крачета да растат, да крачат смело в живота  и да я заведат на чудни места!Аз като разглеждах темите ,най-много информация има ето тук:
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/286/60/
Една мама беше сложила и глобус -да обикаля света!

Дес,pepi, много са сладки малките гъбки-пу,пу,пу!

Telma, много  Hug Hug,за настроение!Не се притеснявай, всичко ще мине и Бобче ще е добре!Толкова много хора сме с вас и ще стискаме палци! Praynig

Дес, цифундрите да изчезват надалече и да не тормозят сладката, мамина гъбка!

jeni23, дано Али да изяде скоро и цяло пюре!Май харесва месце детето!

sea woman, може ли и мамите да пишат писма до Дядо Коледа? Joy

HugЧестит мини рожден ден на Стаси! Hug
Весел ден ви пожелавам!

# 284
  • Варна

sea woman, може ли и мамите да пишат писма до Дядо Коледа? Joy

Хе-хееее! То ние ако седнем, многотомни издания ще станат писмата ни...   hahaha

Мишленце, на Александър също се начупват, предимно на големия пръст, но не забелязвам да са жълти.  newsm78
Като стана въпрос за крачета, забелязвам, че моят юнак все на пръсти ходи, дори като го държа (много е трудно така да се върви, не знае горкият какво да прави) е като балеринка. При вас как е?  newsm78

А Калоян и Мария са за олимпийски медали!  Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СТАСИ!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт