Пъстри, като есенни цветчета, са ЯНУАРСКИТЕ ни дами и мъжлета!

• 9 889
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, милички!

Пак започва лошо време и трябва да се измислят нови и нови забавления в къщи  Mr. Green

Ние сме добре, но много ни тормозят зъбите.Боли я Али, плачка през нощта, а зъбче не пробива и така  Crazy

Лика, бързо да ти оправят компютъра и да се присъединиш скоро към нас  Hug

Бодливка , и при нас нощите са си като дни  Party

Ох, Али ме вика  Sunglasses

Гушки на всички и весел ден, пък после пак ще гледам да се включа  Hug

# 196
Здравейте,

Росита и аз не сам те забравила  Hug

ira_ic, благодаря   bouquet

За вигантола да си кажа и аз - давам по една капка всеки ден. Всичко е по преценка на педито - в завиимост от развитието на детето, килограмите, храната, сезона и т.н. - поне така ми казаха на една от лекциите на "9 месеца"

За спането - Калоян спи през деня 2 пъти по около 1 час (случвало се и повече и доста по-малко), но двете спанета са задължителни за него. Нощем е различно - понякога само се върти, понякога приплаква и се буди, а понякога плаче и крещи - според мен зависи колко го тормозят зъбите. Сутрин яде към 6.00-7.00ч. и после заспива - за радост на мама последните дни спи до 9.00. Вечер заспива към 21.00-21.30ч - зависи колко време ще се "кикери" (така казва татко му) по леглото  Joy

Ананас и киви не съм давала, въпреки че "специалист" ми препоръча да давам киви (заради запека) още на 3 месеца  #Crazy Ягоди и малини дадох наскоро и нямаше проблем. За цитрусовите знам, че седават след година, въпреки че и банана се води такъв, а Калоян го хапва с кеф още от 6 месеца

Телма, аз имам позната, която си е намерила бавачка чрез агенция. Ако искаш мога да взема координатите.

# 197
Забравих да пиша, че миналата седмица дадох и манго - много му хареса  Laughing

# 198
Привет мамчета!
petenceto добре си ни се завърнала! Разгледах ви снимките, голям сладур е станал бебо! Прати на ЛС координати за агенцията, ако не те затруднява. Ти бачкаш ли вече?
Gerylyn това ми напомни как племенничката ми се разбира с децата в Румънска детска, а не знае нито румънски, нито английски - каза, че ТЕ вече говорели малко български и се разбирали чудесно  hahaha

Ще ни сондират очето на 24.10, но искат да мсе там от предния ден - много гадно  Confused
Бодливке сподели моля те, вие спахте ли в болницата предната вечер - имам спомен, че не, но са казали, че е задължително. Ох уж рутинно, но няма да мине без притеснения и това.

Хайде мами лек ден!

# 199
Эдравейте в тоэи типично есенен ден!!!
И ние ядохме манго много й хареса.Като ядат вече плодове,трябва ли да даваме сокове?Аэ до скоро й правех,но сега й купувам готови,эащото са по-раэнообраэни.

Сутринта я водих в училището при баткото да се снимат эа календар.Като видя толкова деца (не че не е виждала деца),едвам я удържах.Не иска да си тръгва и все се върти към тях,голям кеф.

Колко минирожденници имаме,а аз щях да ги пропусна Embarassed

Самуил,Дани,Симона,бъдете живи и эдрави!

Телма,стискаме палци всичко да мине добре.Като чуя эа дечицата,че трябва да влиэат в болница сърцето ми се къса.

# 200
Здравейте момичета,
  Нямахме нет, една седмица #Cussing out ,направо се побърках.Нямах представа че съм привързана толкова силно към нета.
      Днес ,много гадно време и пак ще си бъдем в къщи по цял ден Cry.
    newsm59на Самоил ,Симона и на моя син Дани ,нека бъдат здрави и весели дечица.
    Ето това е от Дани  beer3 cook
       Честита прическа на Вяра ,от вчера и Дани е с нова прическа.Крайния резултат беше едно счупено огледало Joy и хубава прическа разбира се.
 Пепи-съгласна съм степ за държанието на Светла ББ3,най добре за нея е да излезе от къщата та дано се осъзнае .
 Петенце welcome
За спането.Приз дена Дани спи по два пъти ,близо по един час.През но ща се събужда около 4-5 пъти  Shockedи в седем часа вече е изправен на кошарата за нови емоции и преживявания Simple Smile
      Чао ,момичета ,за сега.

# 201
  • София
Телма, дано имаш късмет скоро да сте с бавачка!  Praynig Стискаме палци за интервенцията! Ще мине и ще го забравите после!
Мами, ето ви един полезен линк за алергиите и какво да гледаме на етикетите: http://www.analytica-bg.com/a_shop/pages/alergies/ Въобще, има доста полезна информация в този сайт.
Ще бягам, че лъва е гладен  Laughing

# 202
Здравейте,

ние си направихме една хубава разходка въпреки студа и вятъра. Вече май с количката само ще се возим, защото щом седна на кафе той иска да ходи, а на мен кръст не ми остава да го следя да не падне или да го водя за ръчичка.  Sick Опитах с колан ама нещо не ми е удобен

Аз сокове не давам всеки ден, а когато се сетя - така или иначе всеки ден яде пасирани плодове. Да се похваля, че сока вече го пием от сламка  Laughing А вода иска да пие от нашите чаши - много му е интересно явно

Телма, ще ти пусна координати на лични. Изпуснала съм нишката и не знам какво е на окото на твойта принцеса, но дано бързо се оправи  Hug Praynig Сега ще разгледам темите назад, за да вляза в час и да разгледам снимки.

Чао за сега, че пакостника е долазил до мен и ме дърпа за крака - явно пак ще ходим  #Crazy

# 203
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте, момичета!

Flowers SunflowerЧестито на днешните мини рожденици! Flowers Sunflower

lika, дано бързо да ти оправят компа и да си на линия! Praynig

petenceto, добре си се завърнала!
Честито ви ходещи крачета! Още един бързачко -браво!   bouquet
При нас е същата история -спре ли количката и той трябва да е долу за да ходи(хващам го за качулката( в случай ,че ще падне) и човека си върви)
И аз разгледах албумчето ви , голям сладур е Калоян! Hug

Telma, дано скоро да намериш бавачка Praynig
Толкова хора ще ви стискаме палци на 24.11(предполагам ,че си имала предвид ноември), че всичко ще е ОК!На теб много  Hug за да се успокои малко майчиното ти сърце! Hug
Да се похвалим - вчера му купих чашка със сламка и се  научи да пие от нея!Вода пие само от чаша(имам предвид стъклена ,за да дрънка със зъбки докато пие) ,а на вън няма как да му нося , та така си реших проблема!
Отивам ,че се събуди!

# 204
  • Варна
Включвам се, дакато има нет, че днес цял ден е "тука има-тука нема". И аз тамаааан вляза във форума и  #Cussing out

Днес и ние си останахме вкъщи, заради времето. Не е студено, но има ужасен вятър. Дано утре липсва, че да мръднем за малко. И с кухненския ъгъл се ядосвам. Трябваше в 16 да го доставят, но били много натоварени и остава за утре сутрин. Бях се настроила, знаете как е ...  Sad Затова пък юнакът се натъркаля на свободно, там където ще е .

ЧЕСТИТО НА МИНИРОЖДЕНИЦИТЕ НИ!

Браво на малкото патенце!!!

VIVKA, Калоян много напред с материала!!!  Peace

Толкова засега от нас. Лека вечер!   Hug

# 205
Честито кръгло месече на днешните мини рожденници - Симонка,Самуил и Дани!За всички тях много целувки от нас

Привет,petenceto wavey и аз те помня много добре.Радвам се че се завърна сред нас balloon
Аз преди малко се завърнах от работа и Вяра неможе да ми се нарадва милата.Гушка ме, целува ме, крещи - ей момичета вместо да свиквам с разделите ни с нея аз май все повече отвиквам newsm45 и ми е едно скапаноооооо.Толкова ми е мъчно че трябва да я оставям макари цели дни оставяне са само два Confused
И Вяра иска да пие от нашите чаши,сърба,понякога духа навънка и хвърчат капки Mr. Green През биберон единствено и само пие вода когато наистина е жадна,нищо ама нищо друго неиска през шише.Сокове не обича,плодове и давам по малко Thinking
ВИВКА,каква е тази чаша със сламка?Я кажи да взема и аз да и потърся.Специално за деца е прдполагам newsm78
Телма,от сърце ти стискам палци и дано всичко бъде зад гърбът ви Hug

Изчезвам,че пак съм я зарязала на баба и.Ама пусти форум ме дърпаше да ви нагледам Embarassed

Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 19:39 от Дес

# 206
mishlenze не знам дали е тази комбинация или само от яйцата,но важното е,че всичко мина.Ти беше ли на гости при свеки?
Като отворихме пак реч за случая,да ви кажа-доктора каза,че ако забележа такива петна,като ужилено от коприва веднага да се обаждам в Бърза помощ.,а не да чакам да започне да се задушава.Това било първата реакция за алергията.Да не дава Господ никому,но го имайте в предвид.
Вчера и ние бяхме на консултация-9.160кг,73см.Разказвам на доки какво е станало с Дарис и тя ми иска някакво писмо Shocked.Казвам и,че нямам такова.Трябвало да ми го дадат в болницата.Обажда се тя и от там и казват,че едва ли не съм избягала с детето #Crazy.Аз бях толкова притеснена,направо не знаех на кой свят се намирам.А, и малчо беше започнал да мранка от глад.Не бях взела нищо,дори и шишето с водата.Била съм си тръгнала без да изчакам да му вземат кръв и да направят някакви анализи.Като се замисля,наистина никой не ми каза,че можем да си ходим ooooh! нещо пак съм се отвеяла.Доктора беше при нас,прегледа Дарис за пореден път,даде ми рецепта,поговорихме си и излезе от стаята.Аз не знам защо реших,че това е всичко и си тръгнахме.Може би съм решила,че щом ми е дал рецепта,можем да си ходим EmbarassedТа сега ще чакам да изпратят въпросното писмо и после отиваме на тестове.

Лисанке и аз сигурно нямаше да чакам да ме подканят да си ходя, щом не са ми казали да чакам за изследвания или нещо друго Thinking

На свеки не гостувах, защото се наложи спешно да си замине и да се яви на интервю за ЕС, дано й се отвори парашута да работи за тях Praynig

Телма успех, стискаме палци Hug

Честито на минирожденниците Hug

Честита прическа на снахичката  bouquet

И ние от днес пием от сламка, Ели активно, Ники се ослушва още Laughing Клео ми каза схемата на Бодливата за научаване да пият със сламка и вече има резултат и то само от 1 опит, мерси и на двете ви  bouquet

Да ви кажа моите си изядат и супата и второто - общо 400 мл, люс малко сухар или хляб надробен на обяд. Много им се повиши апетита откакто сме на кухня. Преди едвам по 200-300 изяждаха.

Аз напоследък се опитвам кардинално да променя режима на мишките.

Цяла нощ на чай от готовите, от 2 дни го пият по-разреден и така смятам да разреждам, докато не почнат само вода да пият, но още я плюят като усетят, че е само вода.

Вече замествам с разреден чай и яденето в 6 сутринта и ги храня към 8.30 - 9 час. Надявам се, че ще започнат да се будят по-късно като няма закуска в 6.

Сега режима ни е вече:

8.30-9 - попара със сирене и сухар или пък каша с АМ - 200 - 220 мл, после давам малко плодове

12.30 - 13 - супа 200 мл и 200 мл основно ястие - месно плюс 1 сухар. 1 път седмично давам риба и 1 път зеленчуков ден.

16.30 - 17 - плодово пюре от намачкани с вилицата  или настъргани плодове - около 100 - 150 мл и после десерта от детската кухня - 200 мл. Ако не им стигне давам да гризкат по една бисквитка на Хип. Давам и по малко сокче, за да свикнат със сламката.

20.30 - супа със сухар или пък зеленчуково пюре - 200 мл и после кисело мляко колкото си искат, обикновено за двамата общо към 300 мл.

Чакам днес да дойде доктора да консултирам менюто с него, но децата го приемат чудесно.

И аз ще питам за вигантола, струва ми се, че като ядем само 1 път АМ май ще ни трябва вигантол отново.

Решила съм, че е крайно време да махна шишетата с биберони. После ще махам и залъгалките, ама още нямам нерви. Blush А Ники преди не искаше залъгалка, но като гледа сестра си се научи да й ги краде и ги лапа той и се принудих да давам и на него. Rolling Eyes

Ако успея да въведа изброените неща ще опитам и да се приспиват сами. Но едно по едно.

Днес им дадох да бъркат с лъжици в купичките си и омазаха всичко, но Ники определено има интерес и бърка само с лъжицата в купичката, а Ели иска с ръце и реве от инат.

Дано започнат да спят нощно време без да се будят Tired

Ние още сме си само с по 2 зъба, не знам кога ще растат тези горни зъби ooooh!

Иначе ги търкаме прилежно с четките след хранене, даже сами си държат после четките и си чешат зъбите след процедурата.

Вивка, честито прохождане  bouquet

# 207
Добър вечер, мамчета!

Включвам се за малко, че отивам да спинкам и аз до бебешока  Grinning

Благодаря на всички!   bouquet Аз се отдадох преди малко на снимкоразглеждане. Абе то много готини наште мадами, бе!!! Дали ще се уредим със снаха или при тази сериозна конкуренция вече няма свободни  Mr. Green Heart Eyes Утре ще пусна пресни снимки в албумчето, та ако някоя девойка има интерс да свирка  hahaha Вярно е, че сме си заплюли и няколко в квартала, ама форумските са с предимство  Laughing

mishlentze, и Калоян си хапва добре и даже си мислех, че е доста, ама като чета колко хапват твойте мишки направо детето ми си стои гладно  Joy Да са ти живи и здрави Ели и Ники и да си хапват добре, че както казва майка ми "Не знаеш какво е да имаш злоядо дете" (аз съм била такова) Blush Аз яденето в 6.00 още няма да го махам (то не че аз съм махала някое - Калоян сам го направи), защото така си поспиваме после до 9.00, а иначе трябва да ставам в 7.00-8.00, а мама я мързи  Embarassed

Айде, че се отплеснах. Май съм решила да наваксам за месеците дето ме нямаше.

А, пак да се похваля (или то май е да се оплача) Калоян се е научил да свири с една такава "съдийска" свирка и ми надува главата  #Crazy

# 208
Мами,споделете как ги научихте да пият със сламка.Аэ пробвах,но беэ успех.

От днес я эабеляэвам,че скърца със эъбите,и как успява като горния проби преди 2-3дена.Но эвука  е доста неприятен.
Научи се да каэва чао-маха с ръчичка.Като си играе с нещо и й го поискаш ти го слага в ръката.Това са новите неща эа нас.Лека нощ.

# 209
Eто я Вяра като гъбка с новата си прическа Grinning

мишленце,много хубаво се хранят мишките пу,пу Hug Я кажи като мислиш да махаш шишетат с биберон,киселото мляко как ще го даваш.Наша Вяра не иска никакви шишета(вече го споменах) и май не харесва кисело мляко.А ми се искаше да пийва млекце докато ме няма.Вече немога да цедя,АМ хич не иска.Кисело мляко пробвах с бисквитка,плодово - не и не Thinking

Лека нощ!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт