Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Ноември 2021 (Тема 16)

• 73 076
  • 712
  •   1
Отговори
# 435
Агент, цвета ти много ми харесва. Косата ти изглежда здрава и бляскава.
Надя, изглеждаш страхотно. Не бих ти дала повече от 36-37 г.
G&B, честит рожден ден! Бъди много здрава, обичана и щастлива. Наздраве Simple Smile

# 436
А за разликата между България и чужбина даже не ми се почва,но ще кажа че тази година почиваме в слънчев бряг.  Детето беше за първи път съзнателно в България и повече не иска да ходи там.
Е  то Слънчака отдавна не е най българското място в България. Сума ти хотели не отвориха, защото чужденците нямало да дойдат.Това е курорт за чужденци , където пияните ирландци и англичани от сутринта се търкалят по улиците пияни и дрогирани. Това показва кой точно цапа там....
Има много по симпатични и чисти курорти по черноморието!

# 437
Онагледявам самоделката.
Скрит текст:

Скрит текст:

Много 🦂 в темата. Честити да сте!

# 438
  • пустинята Гоби
В Слънчев бряг не стъпвам, абсурд да си заведа децата.

# 439
В Слънчев бряг не стъпвам, абсурд да си заведа децата.
И аз, но понякога по служба се налага, та ми е ясно кои точно са мърлячите там...

# 440
Да бе пияните мърлячи идват да ни цапат по улиците, да си изхвърлят боклуците от прозорците на блоковете, да изоставят междублоковите пространства неподдържани, да разхвърлят дворовете ни и т.н.

# 441
  • Варна
Аз съм 40+ и се чувствам добре с дънки и маратонки. Естествено ако работното място го позволява Wink

# 442
Агент, много приятен е цвета и леките вълни. Карамел Балеаж ли ще гониш като краен резултат?

На Слънчака съм ходила веднъж - преди 15ина години и никога повече не повторихме. Не е моето.

# 443
Агент, косата и прическата са страхотни. Бях с такава прическа, докато не реших да се пострижа докато бях в Бг, но нещо не успяха и сега съм постоянно вързана на опашка.

# 444
  • Mediterraneo
Аз пък ще ви кажа, че същите тези, дето цапат Слънчака, цапат и там, където живея, испанския Слънчев бряг. Ама се чисти и поддържа и дори т.нар. английска зона в града е на светлинни години разлика от квартала на майка ми в Бг.

# 445
Момичета, сърдечно благодаря за пожеланията! Много сте мили. Получих няколко обаждания от ценни за мен хора днес и ми се оправи деня, въпреки че бях цялата в черно 😅

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 18:33 от G&B

# 446
Страхотна си, честит празник и от мен!

# 447
Еха, какви прекрасни гардове си имаш.

Чудни сте!
Аз съм "женска" майка Blush

# 448
Прекрасни младежи, и мама!

# 449
  • пустинята Гоби
Много сте красиви, G&B Heart Eyes ! Честит празник Flowers Hibiscus !

Общи условия

Активация на акаунт