Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Ноември 2021 (Тема 16)

• 72 166
  • 712
  •   1
Отговори
# 510

Тези за най- дългият маникюр, който някога имам, иначе са много къси.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 20:32 от Анонимен

# 511
Пенева, хич не си я подкъсявай даже. Много добре си стои. Десет см нагоре няма ли да ти е студено? Зима идва

# 512
Пенева, хич не си я подкъсявай даже. Много добре си стои. Десет см нагоре няма ли да ти е студено? Зима идва
Не е студено, а и шалове и яки на палта повдигат нагоре, та винаги ми е по-удобно с по-къса... а и толкова бързо расте, че не я мисля хич  Simple Smile

# 513
Не е студено, а и шалове и яки на палта повдигат нагоре, та винаги ми е по-удобно с по-къса... а и толкова бързо расте, че не я мисля хич  Simple Smile
Да, изглежда като коса, която бързо расте.

# 514
Контесо, WOW! !! !!! Разкошна коса, машалла, че успяваш да поддържаш такава коса руса!

И аз от скучните нокти. Най-добре ми стои овал (въпреки дългите години квадрати и заоблени квадрати) - късо и класическо е моето, мини декорация на един пръст имах за сватбата и веднъж преди 3-4 години за 2 дни... но цветове, различни от червено нося. Ако имах ноктите на Савова само с червено щях да ходя Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 16:42 от Agent Provocateur

# 515
Дългият лоб/боб много ми харесва на леко чуплива коса (или поне стилизирана по този начин).
На мен ми харесало  косата ми да изглежда  така, но подозирам, че  моята коса ще е по - скоро така, което не пък лошо също.
Нямам навик да си стилизирам косата и винаги търся максимално лесни за поддръжка варианти.
Контеса, чудесна коса.
peneva_a, не си скъсявай косата, тази дължина си е добра.
Лак ползвам много рядко на ръцете, през лятото обикновено някакъв нюд или св. розово на краката.

# 516
Човек като е млад му отиват всякакви нокти, обаче почне ли да остаряват ръцете по- добре е с къси нокти, иначе ми навява асоциации с баба Яга или граблива птица.

# 517
  • София
Дъщерята носи остри и ярки.
Аз предпочитам къси. Понякога си ги правя различни цветове.

# 518
Днес изневерих на любимия си червен маникюр и съм с някакво "карамелено старо злато", че ми пасва с планираната за вечерта петролено зелена рокля (май единсвената която ми става за сезона... мноооого налях последните 2 години) и с цветовете на шала за нея... 
Рожденичка съм и А дано да ми светне малко настроението Wink
Скрит текст:

# 519
Хайде и ти да си честита! И да ти е светло и топло на душата!

# 520
Агент, представям си те как отглеждаш специални разноцветни цветя в двора, за да паснат на цвета на ноктите Simple Smile
Пенева, честита да си.

# 521
Пенева, честита да си! Пийни си, усмихни се и се радвай на празника!

# 522
Пенева, да си здрава и обичана!

Благодаря Агент и Пепси, отнема време и усилия, но се харесвам с карамелени/ рижаво/ русо и вече над 10 години съм руса.

За ноктите съм скучна също- френски къс маникюр,  бургунд или червено, бяло, черно или бяло лъскаво за празници. Никакви рисунки, апликации и шарении.

Агент, следя ти Инстаграма и там гледам лаковете ти - много красиво!

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 17:46 от Анонимен

# 523
Агент, представям си те как отглеждаш специални разноцветни цветя в двора, за да паснат на цвета на ноктите Simple Smile
Хах, че ми стана весело, аз често избирам цвета на лака спрямо цветята си Joy
Скрит текст:

Човек като е млад му отиват всякакви нокти, обаче почне ли да остаряват ръцете по- добре е с къси нокти, иначе ми навява асоциации с баба Яга или граблива птица.
Точно затова повече от две години съм само с късички нокти.
Пенева, честита да си! Много здрава и щастлива!

# 524
Magni, каква е тая плочка?! Свят ми се зави. Моята три пъти ще се нанесе. Много хубави нокти!

Общи условия

Активация на акаунт